FC Midtjylland mod Brøndby IF – Optakt, Spilfiduser, Odds

FC Midtjylland skal op imod Brøndby IF på MCH Arena den kommende mandag i en spændende 3F Superliga duel.

FC Midtjylland er placeret som nummer 4 i tabellen i 3F Superliga, da de indtil videre har opnået 26 point til samlingen. Brøndby IF har opnået 24 point, hvilket placerer dem som nummer 9 efter 18 runder.

FC Midtjylland fik en seriøs øretæve i deres seneste kampe, og vil være tændte for at revanchere sig selv på mandag. Brøndby IF bør have en særdeles vanskelig kamp i vente.

FC Midtjylland kommer til deres næste 3F Superliga kampe med et beskedent gennemsnit på 1.3 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 13 gange og indkasserede selv syv mål. Det er 0.7 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur fire gange.

Brøndby IF har stået for to mål i de seneste ti kampe, og de taler tager de så med til deres udekamp den kommende mandag. De scorede 20 mål selv, men tillod også 17 mål imod. Det kaster et gennemsnit på 1.7 af sig pr. kamp, der også bød på rent bur en gange.

FC Midtjylland er noteret for seks sejre, og har desuden spillet otte uafgjorte, ligesom det er blevet til fire nederlag i 3F Superliga i denne sæson.

Brøndby IF har indtil videre præsteret seks sejre og seks uafgjorte samt seks nederlag i 3F Superliga. Brøndby IF tabte ingen af deres seneste 5 udekampe.

Vores tip

Facts og finurligheder for FC Midtjylland v Brøndby IF.

  • FC Midtjylland har ikke tabt 10 af 11 af deres seneste hjemmekampe
  • FC Midtjylland har ikke tabt 9 af 10 af deres seneste kampe
  • FC Midtjylland scorede i 10 af deres seneste 11 hjemmekampe
  • FC Midtjylland vandt deres seneste 3 hjemmekampe
  • FC Midtjylland vandt 4 af 5 af deres seneste kampe
  • Brøndby IF har ikke tabt 17 af 19 af deres seneste kampe
  • Brøndby IF var i vandt de seneste 7 kampe i træk involveret i opgør med flere end 1.5 mål
  • Brøndby IF vandt deres seneste 7 kampe
  • Brøndby IF har i tabte 5 af de seneste 6 kampe involveret i opgør hvor begge hold scorede
  • Brøndby IF var i vandt 6 af de seneste 7 kampe involveret i opgør, hvor der blev scoret over 2.5

Form FC Midtjylland mod Brøndby IF

FC Midtjylland har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. De delte point i 1-1 kamp mod Sporting CP, før de sejrede 0-4 mod Viborg FF. Desværre blev sejren fulgt op af et 0-4 nederlag mod Sporting CP. FC Midtjylland opnåede to hjemmesejre i deres foregående seks ligakampe på hjemmebane. De spillede uafgjort to gange og led to nederlag, mens de scorede seks og lukkede syv mål ind.

Brøndby IF har været i kanonform i de seneste tre kampe, der ganske enkelt har kastet maksimumpoint af sig. Først blev Halmstads BK nedlagt 2-0, hvorpå Viking blev fejet til side med 3-2. Senest gik formen ud over AC Horsens, der blev slået med 5-2. I deres seneste seks udekampe i 3F Superliga vandt Brøndby IF to sejre, mens de spillede tre uafgjort. De led en nederlag, mens de indkasserede syv og scorede ni mål.

FC Midtjylland har opnået 16 point fra deres seneste ti kampe mod hold fra den øverste halvdel af stillingen i 3F Superliga. De vandt fire kampe med en score på 16 mål for og ni imod. Brøndby IF vandt to sejre i deres foregående ti kampe mod klubber, der befinder sig i den øverste halvdel af tabellen i 3F Superliga. De scorede ni mål og lukkede 15 ind. Dette indbragte dem ti point.

FC Midtjylland vs Brøndby IF – Seneste nyt

FC Midtjylland kan have op til tre fraværende spillere, når de den kommende mandag skal i kamp mod Brøndby IF.

Kristoffer Olsson, Henrik Dalsgaard og Junior Brumado er alle ude af truppen, som FC Midtjylland tager imod Brøndby IF med på MCH Arena.

Brøndby IF ser ud til blot at mangle en enkelt spillere for at have alle mand til rådighed, når de møder FC Midtjylland på MCH Arena.

Kevin Mensah rejser ikke med Brøndby IF til deres kommende udekamp, da han plejer en skade.

FC Midtjylland mod Brøndby IF – indbyrdes historik

I det seneste opgør mellem disse to løb FC Midtjylland med de tre point i en 0-2 kamp, og mon ikke vi roligt kan regne med, at de planlægger noget lignende den kommende mandag. FC Midtjylland har været en smule mere succesfuld i end Brøndby IF i deres seneste dueller. Med en 5-2-3 fordel før deres kommende møde, har det ofte vist sig profitabelt, at gå med FC Midtjylland på oddset. Bookmakerne giver odds 2.00 en hjemmesejr.

FC Midtjylland scorede mindst én gang i de seneste 4 indbyrdes opgør mod Brøndby IF i 3F Superliga. I de seneste ti indbyrdes opgør mellem FC Midtjylland og Brøndby IF fandt begge vej til netmaskerne seks gange.

FC Midtjylland mod Brøndby IF Spiltips

Der er nogle interessante navne på begge hold, hvis man søger efter en målmager. Gustav Isaksen viser rigtig god form med tre mål i seks kampe og FC Midtjylland bør bringe ham i spil mod Brøndby IF. Sidstnævnte ankommer med Ohi Anthony Omoijuanfo, der stod for fire mål i de seneste seks kampe.

FC Midtjylland høstede tre point i fem af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort tre gange og led to nederlag i denne serie. Brøndby IF sikrede sig tre sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort fire gange samt tre nederlag. Målene flyder rimeligt frit for FC Midtjylland på hjemmebane i øjeblikket, og i begge ender af banen. Begge hold fandt vej til netmaskerne i syv af deres seneste 10 kampe her, mens det gav gevinst i seks af Brøndby IFs seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i fem kampe af de seneste ti kampe mellem disse to hold. FC Midtjylland præsterede et gennemsnit på 1.5 mål, mens Brøndby IF snittede 1.3 mål i disse. Begge hold scorede seks gange i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i fem af FC Midtjyllands seneste ti kampe på tværs af alle turneringer. De scorede i gennemsnit 1.3 mål på vejen. Der blev scoret mere end 2.5 mål i syv af de seneste ti kampe, som Brøndby IF spillede i alle turneringer. De scorede i gennemsnit 2.2 mål undervejs i processen.