Topbrag med førstepladsen på spil mellem FC Midtjylland og Brøndby

Førerholdet Brøndby IF vil være opsatte på at udbygge forspringet til FC Midtjylland, når de to hold tørner sammen på MCH Arena den 28. februar i 3F Superliga. FC Midtjylland ligger nummer 2 i stillingen med 36 point efter 17 kampe. 1 point foran efter 17 kampe finder man Brøndby IF på en placering som nummer 1.

Brøndby IF har indtil videre været en positiv overraskelse i denne sæson i 3F Superliga. En sejr mod rivalerne fra FC Midtjylland vil selvfølgelig kun styrke deres position yderligere.

false

FC Midtjylland på fortsat vinderkurs.

FC Midtjylland går ind til kampen her med bunkevis af selvtillid efter fine 5 sejre i de seneste 6 kampe. I FC Midtjyllands 3 seneste kampe har de vundet en 2-1 sejr mod OB, hvorpå fulgte en 1-0 sejr mod AC Horsens for senest at banke AaB med 2-0.

Standarderne er tårnhøje for en klub som FC Midtjylland og sæsonen kan stadig munde ud i guld for titelaspiranterne.

Der er ikke rigtigt noget at udsætte på FC Midtjylland og deres form hjemme, som har givet 2 sejre i de seneste 5 kampe siden november. Deres næste hjemmekamp tilbyder en god mulighed for endnu et positivt.

Brøndby IF bøjer sig ikke.

Brøndby IF går ind til kampen i håbet om at holde deres nuværende stærke momentum kørende med endnu et positivt resultat. I deres seneste tre kampe spillede Brøndby IF 1-1 mod AaB, før de vandt en 4-0 sejr mod Lyngby Boldklub, for så senest at præstere en 2-1 sejr mod Vejle BK .

Brøndby IF åbnede sæsonen som top tre kandidat, og i nuværende form vil medaljer være minimum af, hvad de kan opnå.

En række stærke præstationer på udebane har set Brøndby IF tage 3 sejre i de seneste 5 kampe siden december. De vil helt klart gå ind til opgøret på søndag med troen på at kunne skabe en lille overraskelse.

FC Midtjylland vs Brøndby IF h2h

FC Midtjylland vandt 3-2 på udebane, da de to klubber sidste gang stod overfor hinanden på Brøndby Stadion i oktober 2020 i 3F Superliga. Generelt har opgør imellem de to klubber haft en tendens til at byde på underholdning, da 6 af de seneste 10 kampe sluttede med over 2.5 mål. Sejr til FC Midtjylland gav gevinst fem gange på oddset i deres seneste 10 møder, hvori de kan fremvise en 5-3-2 historik mod Brøndby IF.