Formstærke Brøndby har kig på overraskelse mod FCM

Førerholdet FC Midtjylland vil være opsatte på at udbygge forspringet til Brøndby IF, når de to hold tørner sammen den kommende søndag i 3F Superliga. De har en førsteplads at forsvare, men outsiderne vil være tændte på at skabe en overraskelse. 

FC Midtjylland lægger beslag på placeringen som nummer 1 i 3F Superliga med 34 point for deres første 15 kampe. Differencen til Brøndby IF er 10 point, hvilket rangerer sidstnævnte som nummer 5 i tabellen for 15 kampe. Brøndby IF vil være super fokuserede på at lukke hullet op til førerholdet FC Midtjylland, når de to klubber brager sammen i 3F Superliga. Spørgsmålet er dog, om de på udebane kan komme i nærheden af at true turneringens duks. 

FC Midtjylland har før opgøret den kommende søndag et anstændigt gennemsnit på 1.9 mål i deres seneste 10 kampe. De scorede acceptable 19 mål samtidig med, at de indkasserede 10 mål. Det kaster et gennemsnit på 1 af sig pr. kamp, hvori de formåede at holde rent bur 5 gange. 

Brøndby IF kan fremvise et respektabelt gennemsnit på 1.6 scoringer for deres foregående 10 kampe, inden deres duel den kommende søndag. De lavede selv 16 garn i takt med, at de måtte finde sig i 10 mål imod. Det giver et snit på 1 pr. kamp, hvori de klarede rent bur 2 gange.

Vores tip

Facts og finurligheder for FC Midtjylland v Brøndby IF.

  • FC Midtjylland har vundet i de seneste 6 hjemmebane kampe i træk;
  • FC Midtjylland har vundet i seneste 7 af 8 hjemmebane kampe;
  • FC Midtjylland har scoret i seneste 20 af 22 kampe;
  • FC Midtjylland har scoret i de seneste 13 hjemmebane kampe i træk.
  • Brøndby IF har vundet i de seneste 4 kampe i træk;
  • Brøndby IF er ubesejret i de seneste 6 kampe i træk;
  • Brøndby IF har vundet i seneste 5 af 6 kampe;
  • Brøndby IF har scoret i seneste 22 af 24 kampe.

Form FC Midtjylland mod Brøndby IF

FC Midtjylland håber på yderligere point til samlingen.

FC Midtjylland har spillet til par på det seneste, for at stjæle et udtryk fra golfens verden. Altså resultater mere eller mindre efter bogen igennem de seneste uger, det være sig både positive og negative. I deres seneste tre kampe formåede FC Midtjylland først at banke Randers FC med 3-1. Herefter nedlagde de også Røde Stjerne med 1-0, inden stimen stoppede mod AGF, der vandt en 3-0 sejr.

Brøndby IF fortsætter pointhøsten.

Brøndby IF vil være opsatte på at udvide den fine stime af resultater, som de på det seneste har fået sammensat. Brøndby IF virker i fin form før deres kommende opgave. Deres seneste tre kampe kastede først en sejr af sig mod Viborg FF, der blev nedlagt 0-1. Herefter spillede de 1-1 mod Rangers, hvorpå OB blev besejret 2-1.

I en kamp mellem to klubber i nogenlunde identisk form, hælder vi stadig til, at FC Midtjylland formår at sætte sig igennem. Den bedste pris for en sejr på oddset i skrivende stund hedder 1.72, hvilket svarer til, at bookmakerne giver FC Midtjylland 58% chance for at banke Brøndby IF. En pointdeling betaler 3.95 i gevinst på oddset, hvor imod Brøndby IF udbetaler 4.35 i gevinst på oddset for en sejr.

FC Midtjylland v Brøndby IF Indbyrdes historik

Brøndby IF vandt 2-0 på eget græs, da de to klubber sidste gang stod overfor hinanden på Brøndby Stadion i august 2021 i 3F Superliga. Bookmakerne har FC Midtjylland som favoritter til sejren i dette opgør. FC Midtjylland møder Brøndby IF med en historik imellem klubberne, der siger 5-2-3 for deres seneste 10 kampe i 3F Superliga. Over 2.5 mål gav gevinst på oddset 4 gange i de seneste 10 kampe mellem FC Midtjylland og Brøndby IF. Begge parter fandt vej til netmaskerne i 5 af deres seneste 10 dueller.

Stilling i 3F Superliga

Hold øje med…

I forsøget på at ramme en målscorer kan der være værdi i Junior Brumado. Han har vist flaget for FC Midtjylland med 7 mål for sæsonen og stod desuden for 0 i de seneste seks kampe.

Brøndby IF har til gengæld forhåbninger om, at Mikael Uhre kan holde sit momentum ved lige. Han er noteret for 8 mål i alle turneringer indtil videre, samt 1 i de seneste seks.