FC Midtjylland mod Brøndby IF – Optakt, Spilfiduser, Odds

FC Midtjylland skal op imod Brøndby IF på søndag på MCH Arena i nedrykningsspillet i 3F Superliga. At undgå nedrykning er det primære mål for denne gruppe af hold, men en plads i Europa er også på spil for det bedste af holdene.

Brøndby IF nyder udsigten fra toppen af tabellen med 56 point for 27 ligakampe i denne sæson. Hjemmeholdet FC Midtjylland ligger placeret som nummer 3 i 3F Superliga med 52 point oven på 27 afviklede kampe.

FC Midtjylland fik en seriøs øretæve i deres seneste kampe, og vil være tændte for at revanchere sig selv den kommende søndag. Brøndby IF bør have en særdeles vanskelig kamp i vente.

FC Midtjylland kommer til deres næste 3F Superliga kampe med et beskedent gennemsnit på 1.5 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 15 gange og indkasserede selv 13 mål. Det er 1.3 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur fire gange.

Brøndby IF har stået for 1.9 mål i de seneste ti kampe, og de taler tager de så med til deres udekamp den kommende søndag. De scorede 19 mål selv, men tillod også ni mål imod. Det kaster et gennemsnit på 0.9 af sig pr. kamp, der også bød på rent bur to gange.

FC Midtjylland har vundet 16 sejre, mens de har spillet fire uafgjorte og tabte desuden syv kampe i denne sæson i 3F Superliga.

Brøndby IF har indtil videre præsteret 16 sejre og otte uafgjorte samt tre nederlag i 3F Superliga. Brøndby IF er på en seriøs stime i øjeblikket af hele 12 udekampe uden nederlag.

Vores tip

  • FC Midtjylland scorede i 25 af deres seneste 27 hjemmekampe
  • FC Midtjylland scorede i 19 af deres seneste 20 kampe i 3F Superliga
  • FC Midtjylland har ikke tabt 16 af 18 af deres seneste hjemmekampe i 3F Superliga
  • FC Midtjylland scorede i 18 af deres seneste 19 hjemmekampe i 3F Superliga
  • FC Midtjylland scorede i 16 af deres seneste 18 kampe
  • Brøndby IF har ikke tabt deres seneste 18 kampe i 3F Superliga
  • Brøndby IF scorede i 38 af deres seneste 40 kampe
  • Brøndby IF scorede i 32 af deres seneste 33 kampe i 3F Superliga
  • Brøndby IF har ikke tabt 22 af 24 af deres seneste udekampe
  • Brøndby IF har ikke tabt deres seneste 12 udekampe i 3F Superliga

Form FC Midtjylland mod Brøndby IF

FC Midtjylland har bare ét point at fremvise for deres seneste tre kampe. De spillede 2-2 mod F.C. København, hvorefter de mod Brøndby IF tabte 2-1. Endnu en skuffelse fulgte senest mod Silkeborg IF, der vandt 3-0. FC Midtjylland nappede fire sejre i deres seneste seks hjemmekampe, der kastede en uafgjort af sig samt en nederlag. De indkasserede seks mål og scorede selv 16.

Brøndby IF går ind til deres kommende duel som ubesejret i deres seneste tre kampe. Det startede med en 2-2 pointdeling mod AGF, før de nedlage FC Midtjylland med 2-1. Mod FC Nordsjælland blev der delt i porten i en 1-1 kamp. Brøndby IF vandt af deres seneste seks mulige udekampe, mens de spillede tre draws og led nul defeats nederlag. De scorede 13 mål, mens de samtidig indkasseredeotte mål.

FC Midtjylland opnåede ti point fra deres foregående ni kampe mod hold fra top seks i tabellen. De vandt tre sejre med 11 mål scoret og 12 indkasseret. Brøndby IF scorede 12 mål og lukkede ti ind i deres seneste ni kampe mod hold fra den øverste halvdel af tabellen i 3F Superliga. Det indbragte dem fem sejre og 17 point.

FC Midtjylland vs Brøndby IF – Seneste nyt

FC Midtjylland kan have op til tre fraværende spillere, når de på søndag skal i kamp mod Brøndby IF.

Joel Andersson, Marrony og Sverrir Ingi Ingason er blandt de tre spillere, som mangler for FC Midtjylland på søndag.

Brøndby IF har en næsten fuld trup til rådighed den kommende søndag, da blot to spillere ser ud til at være tvunget på sidelinjen.

Jordi Vanlerberghe og Christian Cappis bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Brøndby IF, når de drager til MCH Arena.

FC Midtjylland mod Brøndby IF – indbyrdes historik

Brøndby IF er ubesejret mod FC Midtjylland i de sidste 4 indbyrdes opgør. Med sejre på 2-1 og 1-0 i deres seneste to opgør mod FC Midtjylland ser Brøndby IF uden tvivl frem mod deres kommende udekamp med optimisme. Udeholdet Brøndby IF rejser til kampen mod FC Midtjylland med en rigtig skarp 7-1-2 historik for deres seneste indbyrdes møder.

Brøndby IF scorede i deres seneste 4 opgør mod FC Midtjylland i 3F Superliga. I de seneste ti indbyrdes opgør mellem FC Midtjylland og Brøndby IF fandt begge vej til netmaskerne fem gange.

FC Midtjylland mod Brøndby IF Spiltips

Gue-Sung Cho har været den bedste målskytte i 3F Superliga for hjemmeholdet med to mål på det seneste. FC Midtjylland satser på ham til at skinne igennem igen i deres kommende kamp. Brøndby IF kigger til gengæld mod Yuito Suzuki i håb om, at han kan udvide totalen på seks mål i hans seneste kampe i 3F Superliga.

FC Midtjylland høstede tre point i seks af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort en gange og led tre nederlag i denne serie. Brøndby IF sikrede sig fem sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort fire gange samt en nederlag. Begge hold scorede i syv af de seneste 10 hjemmekampe for FC Midtjylland. Begge scorede også i seks af de seneste 10 udekampe for Brøndby IF.

Der blev scoret over 2.5 mål fem gange i de seneste ti kampe mellem disse to klubber. FC Midtjylland præsterede et gennemsnit på en mål, mens Brøndby IF landede et snit på 1.5 mål i disse dueller. Begge hold var på tavlen fem gange i disse kampene. Der blev knaldet over 2.5 mål i kassen i seks af FC Midtjyllands seneste ti kampe på tværs af alle turneringer, hvori de selv scorede 1.5 mål i gennemsnit. Over 2.5 blev der scoret i seks af de forrige ti kampe, som Brøndby IF spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 1.9 mål i disse kampe.