FC Midtjylland mod F.C. København i 3F Superliga runde 21 – optakt, odds og spilfiduser

Der er mere end blot tre point på spil, når FC Midtjylland træder op imod F.C. København på MCH Arena på søndag i 3F Superliga. Begge parter har sigtekornet rettet mod en placering i top fire, hvorfor en kamp som denne helst ikke må tabes.

Efter 20 kampe afviklet er FC Midtjylland placeret nummer 2 i stillingen med 39 point. Der er 3 points forskel til F.C. København, der som nummer 1 har samlet 42 point sammen.

F.C. København er på udkig efter at åbne et større hul i stillingen til forfølgerne i 3F Superliga, når de skal op imod FC Midtjylland den kommende søndag. Det finder hjemmeholdet sig dog næppe frivilligt i, og en hård kamp bør være i vente.

FC Midtjylland har før opgøret på søndag et anstændigt gennemsnit på 1.9 mål i deres seneste 10 kampe. De scorede acceptable 19 mål samtidig med, at de indkasserede 16 mål. Det kaster et gennemsnit på 1.6 af sig pr. kamp, hvori de formåede at holde rent bur 1 gange.

F.C. København kan fremvise et respektabelt gennemsnit på 1.7 scoringer for deres foregående 10 kampe, inden deres duel på søndag. De lavede selv 17 garn i takt med, at de måtte finde sig i 6 mål imod. Det giver et snit på 0.6 pr. kamp, hvori de klarede rent bur 5 gange.

Vores tip

Facts og finurligheder for FC Midtjylland v F.C. København.

 • FC Midtjylland scorede i 28 af deres seneste 30 hjemmekampe
 • I 10 af de seneste 12 hjemmekampe FC Midtjylland har spillet, har begge hold scoret
 • Der er scoret imod FC Midtjylland i 11 af de seneste 12 hjemmekampe
 • FC Midtjylland har ikke vundet 3 af 4 af deres seneste kampe
 • F.C. København vandt 11 af 12 af deres seneste kampe
 • F.C. København har ikke tabt 17 af 19 af deres seneste udekampe
 • Der er ikke scoret imod F.C. København i de seneste 3 kampe
 • I de seneste 10 FC Midtjylland hjemmekampe mod F.C. København var summen af mål over 3.5
 • I de seneste 10 FC Midtjylland hjemmekampe mod F.C. København var summen af mål over 2.5
 • FC Midtjylland har vandt i de 9 hjemme seneste kampe i træk mod F.C. København
 • FC Midtjylland har scorede i de seneste 10 hjemmekampe i træk de har spillet mod F.C. København
 • I 8 af de seneste 10 hjemmekampe FC Midtjylland har spillet mod F.C. København har begge hold scoret

Form FC Midtjylland mod F.C. København

FC Midtjylland drømmer om mere.

FC Midtjylland har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Det startede med et nederlag på 2-1 mod PAOK, hvorefter de opnåede 2-2 mod OB. Deres seneste kamp indbragte tre point, da de sejrede 3-1 i opgøret mod Viborg FF.

F.C. København i fantastisk form.

F.C. København er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. De sejrede med henholdsvis 0-2 og 3-0 over Viborg FF samt Randers FC. Serien blev dog bremset mod PSV Eindhoven i sidste kamp, hvor det sluttede uafgjort 4-4.

FC Midtjylland v F.C. København Indbyrdes historik

FC Midtjylland havde mest at juble over i deres seneste duel, som de endte med at vinde 1-0 tilbage i septiembre 2021 i 3F Superliga. FC Midtjylland møder F.C. København med en historik imellem klubberne, der siger 7-2-1 for deres seneste 10 kampe i 3F Superliga. I 7 af de seneste 10 opgør mellem FC Midtjylland og F.C. København var der gevinst på oddset ved spil på over 2.5 mål.

Stilling i 3F Superliga

Tabellen i 3F Superliga giver os et overblik over, hvordan FC Midtjylland og F.C. København hver især ligger placeret i forhold til hinanden. Det siger også lidt om, hvad der eventuelt er på spil for begge parter, før de tørner sammen i runde 21. Der er næppe tvivl om, at vi har et fascinerende opgør om de tre point på søndag på MCH Arena i vente.

Topscorer i form

I forsøget på at ramme en målscorer kan der være værdi i Junior Brumado. Han har vist flaget for FC Midtjylland med 8 mål for sæsonen og stod desuden for 2 i de seneste seks kampe i alle turneringer.

F.C. København har til gengæld forhåbninger om, at Pep Biel kan holde sit momentum ved lige. Han er noteret for 8 mål i alle turneringer indtil videre, samt 3 i de seneste seks.