FC Midtjylland mod F.C. København – Optakt, Spilfiduser, Odds

Når F.C. København kommer til MCH Arena til et opgør i 3F Superliga den kommende fredag, håber FC Midtjylland at kunne udnytte hjemmebanen til deres fordel.

FC Midtjylland er nummer 3 i tabellen med 39 point efter 19 kampe, mens F.C. København rangerer som nummer 2 med 39 point efter 19 kampe.

FC Midtjylland går ind til deres kommende kamp i håb om at kunne vedligeholde deres imponerende målform fra deres seneste tikampe. FC Midtjylland snitter 2.6 mål pr. opgør med 26 scoringer i alt. I egen ende lukkede de ti ind, hvilket giver et gennemsnit på en pr. kamp. De præsterede at holde målet rent i to disse kampe.

F.C. København kan fremvise et respektabelt gennemsnit på 1.8 scoringer for deres foregående ti kampe, inden deres duel den kommende fredag. De lavede selv 18 garn i takt med, at de måtte finde sig i ti mål imod. Det giver et snit på en pr. kamp, hvori de klarede rent bur fire gange.

FC Midtjylland har vundet 12 sejre, mens de har spillet tre uafgjorte og tabte desuden fire kampe i denne sæson i 3F Superliga.

F.C. København har indtil videre præsteret 12 sejre og tre uafgjorte samt fire nederlag i 3F Superliga.

Vores tip

  • FC Midtjylland scorede i 21 af deres seneste 23 hjemmekampe
  • FC Midtjylland var i vandt 9 af deres seneste 11 kampe i 3F Superliga involveret i kampe med flere end 1.5 mål
  • FC Midtjylland har ikke tabt 13 af 14 af deres seneste hjemmekampe i 3F Superliga
  • FC Midtjylland har ikke tabt 12 af 13 af deres seneste kampe i 3F Superliga
  • FC Midtjylland scorede i 14 af deres seneste 15 hjemmekampe i 3F Superliga
  • F.C. København scorede i 25 af deres seneste 27 udekampe i 3F Superliga
  • F.C. København scorede i 21 af deres seneste 23 kampe i 3F Superliga
  • I 10 af de seneste 12 udekampe F.C. København har spillet i 3F Superliga, har begge hold scoret
  • 10 af F.C. København’s seneste 12 udekampe i 3F Superliga havde over 2.5 mål
  • I de seneste 6 F.C. København kampe , har summen af mål været over 2.5

Form FC Midtjylland mod F.C. København

FC Midtjylland har været lidt frem og tilbage i deres seneste tre kampe, hvor de åbnede med at banke Viborg FF med 5-1. Det viste sig vanskeligt at følge op på, da de tabte med 1-0 mod Brøndby IF. De var dog tilbage på sejrskurs i den seneste opgave, der blev vundet 2-3 over AGF. FC Midtjylland vandt fire af deres seneste seks hjemmekampe i 3F Superliga, hvori de også spillede uafgjort to gange og led nul nederlag. De scorede 14 mål og lukkede seks.

F.C. København har seks point at fremvise for deres seneste tre kampe, der åbnede med nederlag på 1-3 til Manchester City. De svarede stærkt igen mod Silkeborg IF, som blev slået 0-3, før de sejrede 2-0 over FC Nordsjælland. F.C. København vandt tre af deres seneste seks mulige udekampe, mens de spillede to uafgjort og led en nederlag. De scorede 14 mål, mens de samtidig indkasserede ni mål.

FC Midtjylland opnåede 16 point fra deres foregående ni kampe mod hold fra top seks i tabellen. De vandt fem sejre med 14 mål scoret og ni indkasseret. F.C. København opnåede 13 mål og indkasserede 12 i deres seneste ni kampe mod hold i den øverste halvdel af 3F Superliga liga tabellen. Dette resulterede i tre sejre og 12 point.

FC Midtjylland vs F.C. København – Seneste nyt

FC Midtjylland kan have op til fem spillere siddende ude af diverse grunde, når de tager imod F.C. København den kommende fredag. Sverrir Ingi Ingason og Paulinho er ikke til rådighed for FC Midtjylland-truppen til deres kommende kamp, da de sidder over med karantæne.

Joel Andersson, Marrony og Sverrir Ingi Ingason er blandt de tre spillere, som mangler for FC Midtjylland den kommende fredag.

I værste fald må F.C. København finde sig i at have seks spillere ude til deres kommende duel i 3F Superliga. Elias Achouri og Kevin Diks er ikke tilgængelige for F.C. København på fredag, da de er røget i karantæneboksen på grund af for mange kort.

Emil Højlund, Nicolai Boilesen, Theo Sander og Davit Khocholava bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med F.C. København, når de drager til MCH Arena.

FC Midtjylland mod F.C. København – indbyrdes historik

FC Midtjylland har blot indkasseret et enkelt nederlag i de seneste 5 indbyrdes opgør mod F.C. København. I det seneste opgør mellem disse to løb FC Midtjylland med de tre point i en 0-2 kamp, der blev spillet på MCH Arena den 30 september 2023. FC Midtjylland går til kampen mod F.C. København med en 4-3-3 statistik for deres seneste ti møder. Det kan også omsættes til en sejrs-rate på 40%.

I de seneste 3 indbyrdes opgør i 3F Superliga imellem FC Midtjylland og F.C. København blev der scoret højst to mål. De seneste møder mellem FC Midtjylland og gæsterne fra F.C. København har muligvis været intense men ikke særligt målrige. Under 2.5 mål gav gevinst ikke færre end syv af de seneste ti opgør.

FC Midtjylland mod F.C. København Spiltips

Gue-Sung Cho har fire mål i seks 3F Superliga kampe for FC Midtjylland, der satser på, at han tager skarpheden med til kampen mod F.C. København. Gæsterne sætter deres lid til formen hos Viktor Claesson, der har banket tre mål ind i 3F Superliga.

FC Midtjylland var i stand til at vinde fem af deres seneste 10 kampe foran eget publikum, mens de spillede uafgjort tre gange. De led også to nederlag i denne serie. F.C. København sejrede i fire af deres foregående 10 udekampe, spillede uafgjort to gange og led fire nederlag. Begge hold har været ringe til at holde deres modstander fra scoring i den seneste tid. FC Midtjylland holdt kun rent bur i to af deres seneste 10 hjemmekampe, mens F.C. København præsterede et rent i to af deres seneste 10 udekampe.

Der var under 2.5 mål i tre kampe af de forgange ti kampe mellem de to klubber her. Mens FC Midtjylland har et gennemsnit på 1.2 mål i de opgør, har F.C. København et snit på 0.9 mål, og begge hold til ikke at score gav gevinst seks gange. Der var over 2.5 mål i otte af FC Midtjyllands foregående ti hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De præsterede et snit på 2.5 mål i processen. Der var gevinst på over 2.5 mål i syv af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 2.3 mål i disse kampe.