FC Midtjylland mod F.C. København i 3F Superliga runde 28 – optakt, odds og spilfiduser

Uhyre vigtige point er på spil i toppen af tabellen, når FC Midtjylland får besøg af F.C. København i MCH Arena. Der er kickoff til kampen på søndag.

Efter 27 kampe afviklet er FC Midtjylland placeret nummer 2 i stillingen med 54 point. Der er 3 points forskel til F.C. København, der som nummer 1 har samlet 57 point sammen.

F.C. København er på udkig efter at åbne et større hul i stillingen til forfølgerne i 3F Superliga, når de skal op imod FC Midtjylland den kommende søndag. Det finder hjemmeholdet sig dog næppe frivilligt i, og en hård kamp bør være i vente.

FC Midtjylland har før kampen den kommende søndag et godkendt snit på 1.7 mål i deres forudgående 10 kampe. De var på pletten 17 gange, mens de indkasserede 11 mål. Det er lig med 1.1 i snit pr. opgør, hvor de holdt målet rent 2 gange.

Hvad målscoring angår, er F.C. København ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 14 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 1.4 pr. kamp. De indkasserede 4 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 0.4 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 8 gange i denne serie.

Vores tip

Facts og finurligheder for FC Midtjylland v F.C. København.

 • FC Midtjylland scorede i 18 af deres seneste 20 hjemmekampe
 • Der er scoret imod FC Midtjylland i 13 af de seneste 15 hjemmekampe
 • FC Midtjylland har ikke tabt 8 af 10 af deres seneste kampe
 • FC Midtjylland vandt deres seneste 3 kampe
 • FC Midtjylland vandt 5 af 7 af deres seneste hjemmekampe
 • F.C. København scorede i 21 af deres seneste 23 udekampe
 • F.C. København scorede i 20 af deres seneste 22 kampe
 • F.C. København har ikke tabt 12 af 14 af deres seneste udekampe
 • F.C. København vandt 7 af 9 af deres seneste udekampe
 • I 10 ud af 11 seneste FC Midtjylland hjemmekampe mod F.C. København var antallet af mål over 3.5
 • I 10 ud af 11 seneste FC Midtjylland hjemmekampe mod F.C. København var antallet af mål over 2.5
 • FC Midtjylland har vandt i 9 af 10 seneste hjemmekampe mod F.C. København
 • I de seneste 3 FC Midtjylland kampe mod F.C. København var summen af mål under 1.5
 • FC Midtjylland har har ikke tabt i 9 af 10 seneste hjemmekampe mod F.C. København

Form FC Midtjylland mod F.C. København

FC Midtjylland i fantastisk form.

FC Midtjylland er i kongehumør før deres kommende opgave den kommende søndag, da de seneste tre kampe gav maksimumpoint. Først blev AaB nedlagt 2-0, hvorefter det blev 3-1 mod Brøndby IF. Senest måtte også Vejle Boldklub bøje sig i et 1-0 nederlag.

F.C. København håber på yderligere point til samlingen.

Det er alt eller intet for F.C. København i øjeblikket, når man kigger tilbage på deres seneste tre kampe og desværre for dem mest “intet”. De gik tomhændede fra banen i et 3-1 nederlag mod Silkeborg IF, hvortil de svarede igen mod Brøndby IF i en 2-0 sejr. Den seneste kamp bød på en ny skuffelse, da de tabte 0-1 mod Randers FC.

FC Midtjylland v F.C. København Indbyrdes historik

Et væddemål på F.C. København til at vinde til nul i deres seneste kampe mod FC Midtjylland var en klog investering på oddset. De endte med at sejre med henholdsvis 1-0 i april 2022 og 1-0 i marts 2022. FC Midtjylland møder F.C. København med en historik imellem klubberne, der siger 6-1-3 for deres seneste 10 kampe i 3F Superliga. I 6 af de seneste 10 opgør mellem FC Midtjylland og F.C. København var der gevinst på oddset ved spil på over 2.5 mål.

Stilling i 3F Superliga

Stillingen i 3F Superliga inden den kommende runde 28 fortæller os, hvor FC Midtjylland og F.C. København ligger placeret i forhold til hinanden. Det kan give et godt overblik over, hvor meget der er på spil inden deres indbyrdes opgør. Det bliver uden tvivl en interessant duel om de tre point den kommende søndag på MCH Arena.

FC Midtjylland mod F.C. København – Hold øje med…

Hold godt øje med Anders Dreyer, hvis du søger efter en mulig målscorer, da han været på pletten 3 gange på det seneste for FC Midtjylland. For gæsterne præsterede Pep Biel 2 mål i det seneste halve dusin kampe, og begge spillere har helt sikkert kig på at udvide totalen.