FC Midtjylland skal revanchere sammenbrud mod FC Nordsjælland

Hjemmesejr til FC Midtjylland virker, vurderet ud fra oddset, nærmest som en formsag den kommende søndag. I hjemmeholdets nuværende form ligner FC Nordsjælland blot endnu en forhindring, der skal verfes til side. FC Midtjylland indtager en 1. plads med 53 point efter 27 kampe. FC Nordsjælland har 39 point og er på en 5. plads i tabellen.

FC Midtjylland inde i god stime.

FC Midtjylland måtte notere sig et skuffende nederlag i klubbens seneste kamp i 3F Superliga. Bortset fra dette tilbageskridt har resultaterne ellers været særdeles positive i den senere tid. Deres seneste tre kampe gav først FC Midtjylland et 3-1 nederlag mod SoenderjyskE, herefter fulgte i en 0-0 uafgjort mod Randers FC, mens de i den seneste kamp smaderede FC Copenhagen i en 4-1 sejr.

FC Midtjylland har leveret solide præstationer på hjemmebane med 5 sejre i de seneste 6 kampe siden marts. Yderligere en sejr til kontoen virker ikke som et usandsynligt udfald på søndag.

FC Nordsjælland fortsætter pointhøsten.

FC Nordsjælland vil være opsatte på at udvide den fine stime af resultater, som de på det seneste har fået sammensat. Resultaterne for de foregående tre kampe siger, at FC Nordsjælland sikrede sig en 4-3 sejr mod Randers FC, hvorefter de noterede i en 2-2 uafgjort mod FC Copenhagen for senest at agere den ene part i et 3-0 nederlag mod Brondby IF.

Trods en forholdsvis god 3 sejre i de seneste 6 kampe, undgår FC Nordsjælland næppe at få ørerne i maskinen den kommende søndag.

FC Midtjylland vs FC Nordsjælland h2h

Head-2-Head

FC Midtjylland har momentum på deres side

FC Midtjylland trak det korteste strå, da FC Nordsjælland vandt en 3-2 sejr i deres seneste møde i 3F Superliga. Resultatet var revanche for den 3-1 sejr FC Midtjylland noterede sig i den forrige kamp. Generelt har opgør imellem de to klubber haft en tendens til at byde på underholdning, da 7 af de seneste 10 kampe sluttede med over 2.5 mål. FC Midtjylland har haft et stærkt greb om FC Nordsjælland på det seneste og vandt 6 af de 10 foregående møder i 3F Superliga.

  • FC Midtjylland har vundet i de seneste 3 hjemmebane kampe i træk;
  • FC Midtjylland har vundet i seneste 5 af 6 hjemmebane kampe;
  • I 4 of 6 seneste FC Midtjylland kampe var antal mål OVER 3.5;
  • I 4 of 6 seneste FC Midtjylland kampe var antal mål OVER 2.5.
  • FC Nordsjaelland er ubesejret i de seneste 6 udebane kampe i træk;
  • FC Nordsjaelland har scoret i de seneste 15 udebane kampe i træk;
  • FC Nordsjaelland har scoret i seneste 11 af 13 kampe;
  • I 8 of 10 seneste FC Nordsjaelland kampe var antal mål OVER 2.5.