FC Midtjylland mod FC Nordsjælland i 3F Superliga runde 8 – optakt, odds og spilfiduser

Det ligner en vanskelig opgave at opbygge en sag på vegne af FC Nordsjælland den kommende fredag i 3F Superliga. Alt andet end en sejr til FC Midtjylland vil være en overraskelse. FC Midtjylland indtager en plads som nummer 2 i tabellen med 15 point efter 7 kampe. På de 7 runder FC Nordsjælland har afviklet, har de indsamlet 13 point og ligger nummer 4 i stillingen. 

Bookmakerne giver FC Midtjylland 59% chance for at tage tre point mod FC Nordsjælland. Det svarer til, at man får 1.70 på oddset for sejr til FC Midtjylland, mens aufgjort giver 4.10 gange igen. En væddemål på en udesejr til FC Nordsjælland betaler dig pengene 4.35 gange igen på oddset. 

Noget overraskende står der en placering i den sjove ende af tabellen på spil, når FC Midtjylland møder FC Nordsjælland. Det vil fortsætte for mindst én af dem.

Vores tip

Facts og finurligheder for FC Midtjylland vs FC Nordsjælland.

  • FC Midtjylland har vundet i seneste 5 af 6 kampe;
  • FC Midtjylland har scoret i seneste 16 af 18 kampe;
  • I 4 of 6 seneste FC Midtjylland kampe var antal mål UNDER 3.5;
  • FC Midtjylland har scoret i de seneste 9 hjemmebane kampe i træk.
  • FC Nordsjælland har vundet i seneste 4 af 5 kampe;
  • FC Nordsjælland har scoret i seneste 9 af 11 kampe;
  • I 2 of 4 seneste FC Nordsjælland kampe var antal mål OVER 3.5.

Form FC Midtjylland vs FC Nordsjælland

FC Midtjylland håber på yderligere point til samlingen.

FC Midtjylland har spillet til par på det seneste, for at stjæle et udtryk fra golfens verden. Altså resultater mere eller mindre efter bogen igennem de seneste uger, det være sig både positive og negative. Resultaterne for deres foregående tre kampe siger, at FC Midtjylland præsterede en 2-0 sejr mod SønderjyskE, hvorefter de noterede en 3-0 sejr mod Silkeborg IF, inden deres seneste kamp resulterede i et 2-0 nederlag mod Brøndby IF.

FC Nordsjælland i forrygende form.

FC Nordsjælland rider på toppen af en formkurve og fortsætter med at feje det meste modstand til side. FC Nordsjælland har i deres forgange tre kampe noteret sig en 1-0 sejr mod Brøndby IF, en 3-1 sejr mod Vejle Boldklub og senest et 2-1 nederlag mod AaB.

FC Midtjylland er bookmakernes favorit til 1.70 gange pengene, men deres nuværende formkurve taget i betragtning virker outsiderne fra FC Nordsjælland som et frækt værdi-spil på oddset.

FC Midtjylland v FC Nordsjælland Indbyrdes historik

FC Nordsjælland trak det korteste strå, da FC Midtjylland vandt en 3-0 sejr i deres seneste møde i 3F Superliga. Resultatet var revanche for den 3-2 sejr FC Nordsjælland noterede sig i den forrige kamp. FC Midtjylland møder FC Nordsjælland med en historik imellem klubberne, der siger 7-1-2 for deres seneste 10 kampe i 3F Superliga. Af de seneste 10 kampe mellem FC Midtjylland og FC Nordsjælland kom over 2.5 mål ud med gevinst på oddset 7 gange. Desuden scorede begge hold mål i 6 af disse 10 møder.

Stilling i 3F Superliga

Manden med målnæsen

Er man på jagt efter en målscorer, kunne det ligne en god idé at holde på Evander Ferreira. Han er topscorer for FC Midtjylland med 2 mål for sæsonen og præsterede desuden 1 i de seneste seks kampe. 

FC Nordsjælland krydser til gengæld fingre for, at Andreas Schjelderup kan finde vej til netmaskerne igen. Han er oppe på 3 mål i alle turneringer i denne sæson, og leverede 3 i de seneste seks.