FC Midtjylland mod FC Nordsjælland – Optakt, Spilfiduser, Odds

FC Midtjylland tager på hjemmebanen MCH Arena imod FC Nordsjælland, der kommer forbi den kommende mandag til et opgør i 3F Superliga.

FC Midtjylland er nummer 8 med 21 point og en målscore på 24-22, mens FC Nordsjælland ligger nummer 1 med 31 point og en målscore på 24-12.

FC Midtjylland kommer til deres næste 3F Superliga kampe med et beskedent gennemsnit på 1.1 mål i deres seneste 10 kampe. De scorede 11 gange og indkasserede selv 11 mål. Det er 1.1 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur 2 gange.

FC Nordsjælland har stået for 1.6 mål i de seneste 10 kampe, og de taler tager de så med til deres udekamp den kommende mandag. De scorede 16 mål selv, men tillod også 10 mål imod. Det kaster et gennemsnit på 1 af sig pr. kamp, der også bød på rent bur 2 gange.

FC Midtjylland har vundet 5 sejre, mens de har spillet 6 uafgjorte og tabte desuden 4 kampe gange i denne sæson i 3F Superliga.

FC Nordsjælland har indtil videre præsteret 9 sejre og 4 uafgjorte samt 2 nederlag i 3F Superliga.

Vores tip

Over/under: Over 2.5 til odds 1.66

Fuldtid: FCM sejr til odds 2.30

BTTS: Ja til odds 1.50

Få et 500kr risikofrit bet fra Mr Green her. som du passende kan bruge på aftens champions league kampe.

Facts og finurligheder for FC Midtjylland v FC Nordsjælland.

  • I 15 af de seneste 17 hjemmekampe FC Midtjylland har spillet, har begge hold scoret
  • Der er scoret imod FC Midtjylland i de seneste 17 hjemmekampe
  • FC Midtjylland scorede i deres seneste 12 kampe
  • I 10 af de seneste 12 kampe FC Midtjylland har spillet, har begge hold scoret
  • FC Midtjylland scorede i 15 af deres seneste 17 hjemmekampe
  • FC Nordsjælland har ikke tabt 16 af 18 af deres seneste kampe
  • FC Nordsjælland har ikke tabt 9 af 10 af deres seneste udekampe
  • FC Nordsjælland scorede i 11 af deres seneste 12 kampe
  • FC Nordsjælland scorede i 8 af deres seneste 10 udekampe
  • FC Nordsjælland vandt 3 af 4 af deres seneste kampe

Form FC Midtjylland mod FC Nordsjælland

FC Midtjylland har været igennem et par skuffelser i løbet af deres seneste tre kampe. Mod Lazio tabte de 2-1, OB også viste sig for stærke i en 1-2 sejr. Der var dog opmuntring at hente i den seneste kamp, hvor FC Midtjylland formåede at vinde 2-0 over Sturm Graz. FC Midtjylland vandt beskedne to af deres seneste seks mulige hjemmekampe på eget græs. Af de resterede fire spillede de uafgjort 1 gange og tabte 3, mens de scorede 6 og lukkede 9 mål ind.

FC Nordsjælland er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. Det startede med 1-1 mod AGF, før de bankede Randers FC med 0-2. Senest blev AC Horsens nedlagt i en 2-0 sejr. Meget få havde FC Nordsjælland som medaljekandidater i denne sæson, men bliver de ved at levere de nuværende resultater, kommer de til at levere en kæmpe overraskelse. FC Nordsjælland vandt tre af deres seneste seks mulige udekampe, mens de spillede 2 uafgjort og led 1 nederlag. De scorede 9 mål, mens de samtidig indkasserede 5 mål.

FC Midtjylland har opnået 10 point fra deres seneste 8 kampe mod hold fra den øverste halvdel af stillingen i 3F Superliga. De vandt 2 kampe med en score på 13 mål for og 11 imod. FC Nordsjælland vandt 5 sejre i deres foregående 7 kampe mod klubber, der befinder sig i den øverste halvdel af tabellen i 3F Superliga. De scorede 12 mål og lukkede 5 ind. Dette indbragte dem 16 point.

FC Midtjylland vs FC Nordsjælland – Seneste nyt

I skrivende stund skulle der kun være to spillere, som ikke er til rådighed for FC Midtjylland, når de skal i aktion mod FC Nordsjælland.

Henrik Dalsgaard og Junior Brumado er blandt de 2 spillere, som mangler for FC Midtjylland på mandag.

FC Nordsjælland har en næsten fuld trup til rådighed den kommende mandag, da blot to spillere ser ud til at være tvunget på sidelinjen. Blandt de fraværende spillere i FC Nordsjælland-truppen, er Adamo Nagalo i straffeboksen efter lidt for mange karantænepoint.

Ulrik Yttergård Jenssen rejser ikke med FC Nordsjælland til deres kommende udekamp, da han plejer en skade.

FC Midtjylland mod FC Nordsjælland – indbyrdes historik

FC Midtjylland har gjort rent bord de sidste 5 gange de har spillet hjemme i MCH Arena mod FC Nordsjælland. Respekten for rivalen vejede i sidste ende tungere end lysten til sejr, da FC Midtjylland og FC Nordsjælland senest mødte hinanden i 3F Superliga. En sejr havde lunet godt på begges konto, men kampen mundede ud i 1-1 på MCH Arena. Bookmakerne har FC Midtjylland som favoritter til sejren i dette opgør. Den bedste pris for en hjemmesejr på oddset i skrivende stund hedder 2.30, hvilket svarer til, at bookmakerne giver FC Midtjylland43% chance for at banke FC Nordsjælland. En pointdeling betaler 3.50 i gevinst på oddset, hvor imod FC Nordsjælland udbetaler 2.95 i gevinst på oddset for en sejr. FC Midtjylland plejer at byde at møde FC Nordsjælland, med 6 sejr i de seneste 10 kampe. Bookmakernes bedste odds lige nu på en hjemmesejr siger 2.30.

FC Midtjylland scorede mindst én gang i de seneste 12 indbyrdes opgør mod FC Nordsjælland i 3F Superliga. I de seneste 10 indbyrdes opgør mellem FC Midtjylland og FC Nordsjælland fandt begge vej til netmaskerne 6 gange.

FC Midtjylland mod FC Nordsjælland Spiltips

Anders Dreyer har 4 mål i seks 3F Superliga kampe for FC Midtjylland, der satser på, at han tager skarpheden med til kampen mod FC Nordsjælland. Gæsterne sætter deres lid til formen hos Andreas Schjelderup, der har banket 4 mål ind i 3F Superliga.

FC Midtjylland høstede tre point i 4 af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort 2 gange og led 4 nederlag i denne serie. FC Nordsjælland sikrede sig 6 sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort 3 gange samt 1 nederlag. FC Midtjylland har ikke været alt for gode til at holde rent bur på MCH Arena, da de kun noterede sig 0 sejre til nul i deres seneste 10 hjemmekampe.

Der var over 3.5 mål i 6 kampe af de foregående 10 kampe kampe mellem disse to. FC Midtjylland opererer med et snit på 2.2 mål i disse dueller, mens FC Nordsjælland ligger på 1.4 mål i gennemsnit. Begge hold var på tavlen 6 gange undervejs. Der blev knaldet over 2.5 mål i kassen i 6 af FC Midtjyllands seneste 10 kampe på tværs af alle turneringer, hvori de selv scorede 1.9 mål i gennemsnit. Over 2.5 blev der scoret i 4 af de forrige 10 kampe, som FC Nordsjælland spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 2 mål i disse kampe.