FC Midtjylland har mest på spil mod Liverpool

De er nået frem til deres sidste gruppekamp i Champions League i denne omgang. Faktisk er FC Midtjylland fremme ved deres sidste europæiske kamp i denne sæson, når de byder velkommen til Champions League-mestrene fra 2019 i form af Liverpool kl. 18.55 onsdag aften på MCH Arena. Har man hang til hjemmeholdet, er der 3.35 at score sig på oddset, mens en udesejr river 2.15 af sig i gevinst på oddset.

Liverpool har ikke været ubetinget flyvende i de seneste par uger, men søndag satte de sig alligevel grundigt i respekt ved at smadre Wolverhampton 4-0 og dermed stadig holde sig á point med Tottenham på førstepladsen i Premier League. Hos FC Midtjylland er formen god nok til, at deres eneste nederlag i syv kampe var på udebane mod Ajax.

For 14 dage siden væltede målene ind hos FC Midtjylland, men der er blevet sat en prop i defensiv og skruet en smule ned for de offensive eskapader. Deres sidste tre kampe sluttede således under 2.5 mål, men fire af deres seneste seks Champions League-kampe havde dog over 2.5 mål. For Liverpools vedkommende sluttede hele fire af deres fem gruppekampe i år med under 2.5 mål.

Liverpool har en fantastisk mulighed for at sende alle reserverne i aktion, og disse har en fantastisk mulighed for at spille på halv kraft uden, at det får indflydelse. Liverpool har nemlig vundet gruppen og FC Midtjylland kan ikke nå tredjepladsen, så Liverpool laver ikke konkurrenceforvridning ved at tage en slapper. Det er alle tiders chance for FC Midtjylland til i sjette forsøg at sætte historiens første sejr i gruppespillet på CV’et. Det vil de uden tvivl meget gerne i Herning, mens de i Liverpool sandsynligvis er ligeglade.

Flere interessante tips