FC Midtjylland mod Lyngby Boldklub – Optakt, Spilfiduser, Odds

Lyngby Boldklub gæster MCH Arena den kommende søndag til et 3F Superliga opgør mod hjemmeholdet FC Midtjylland.

Nøjagtig 15 points udgør i øjeblikket forskellen i tabellen mellem de to hold, der støder ind i hinanden på MCH Arena.

Når det kommer til mål, er FC Midtjylland ikke det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne ti gange i deres seneste ti kampe, hvilket er lig med en mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum seks mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 0.6 pr. kamp med fem clean sheets undervejs.

Hvad målscoring angår, er Lyngby Boldklub ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne ni gange i deres foregående ti kampe, et gennemsnit på 0.9 pr. kamp. De indkasserede 15 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.5 pr. kamp. De klarede at holde målet rent to gange i denne serie.

FC Midtjylland har vundet seks sejre, mens de har spillet ni uafgjorte og tabte desuden fem kampe i denne sæson i 3F Superliga.

Lyngby Boldklub kigger på to sejre, samt seks uafgjorte såvel som 12 nederlag i 3F Superliga.

Vores tip

Facts og finurligheder for FC Midtjylland v Lyngby Boldklub.

  • FC Midtjylland har ikke tabt 7 af 9 af deres seneste kampe
  • FC Midtjylland har ikke tabt 5 af 7 af deres seneste hjemmekampe
  • Der er scoret imod FC Midtjylland i de seneste 3 hjemmekampe
  • Der er scoret imod FC Midtjylland i 4 af de seneste 5 kampe
  • FC Midtjylland scorede i 5 af deres seneste 7 kampe
  • 15 af Lyngby Boldklub’s seneste 17 udekampe havde under 3.5 mål
  • Lyngby Boldklub har i vandt 3 af de seneste 4 ude kampe ikke indkasseret et mål
  • Lyngby Boldklub scorede i 10 af deres seneste 11 kampe
  • I de seneste 3 Lyngby Boldklub kampe, har summen af mål været under 2.5
  • I de seneste 4 Lyngby Boldklub kampe, har summen af mål været under 3.5

Form FC Midtjylland mod Lyngby Boldklub

Bare ét point forhindrer FC Midtjylland i at have gået tomhændede igennem deres seneste tre kampe. De tabte med henholdsvis 0-4 og 0-1 mod Sporting CP og Brøndby IF. Senest var der dog lidt trøst at hente efter 0-0 mod AaB. FC Midtjylland opnåede to hjemmesejre i deres foregående seks ligakampe på hjemmebane. De spillede uafgjort to gange og led to nederlag, mens de scorede seks og lukkede seks mål ind.

Lyngby Boldklub har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Et møde med FC Nordsjælland sluttede 1-1, hvorpå et 1-0 nederlag mod Randers FC fulgte. Deres nyligste kamp gav dog sejr, da Brøndby IF blev nedlagt med 1-0. Lyngby Boldklub kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort to gange og led tre nederlag. De indkasserede 11 mål og scorede selv syv.

FC Midtjylland scorede otte mål og indkasserede selv 19 i deres foregående 12 opgør mod hold fra den bedste halvdel af tabellen i 3F Superliga. Dette førte til en sejre og seks point.

FC Midtjylland vs Lyngby Boldklub – Seneste nyt

FC Midtjylland kan have op til tre fraværende spillere, når de på søndag skal i kamp mod Lyngby Boldklub.

Kristoffer Olsson, Henrik Dalsgaard og Junior Brumado er blandt de tre spillere, som mangler for FC Midtjylland på søndag.

Lyngby Boldklub ser ud til at skulle se bort fra fire spillere til truppen, som den kommende søndag møder FC Midtjylland.

Alfred Finnbogason, Kristian Riis, Andreas Bjelland og Petur Knudsen bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Lyngby Boldklub, når de drager til MCH Arena.

FC Midtjylland mod Lyngby Boldklub – indbyrdes historik

FC Midtjylland har blot indkasseret et enkelt nederlag i de seneste 7 indbyrdes opgør mod Lyngby Boldklub. Det seneste indbyrdes opgør i 3F Superliga mellem FC Midtjylland og Lyngby Boldklub fandt sted i August 2022. Kampen gik ikke over i historien, men gav dog en stærk gevinst på oddset via resultatet 3-3. Bookmakerne har FC Midtjylland som favoritter til sejren i dette opgør. Den bedste pris for en sejr på oddset i skrivende stund hedder 1.53, hvilket svarer til, at bookmakerne giver FC Midtjylland65% chance for at banke Lyngby Boldklub. En pointdeling betaler 4.00 i gevinst på oddset, hvor imod Lyngby Boldklub udbetaler 6.00 i gevinst på oddset for en sejr. Uafgjort kan meget vel være vejen at gå her, da deres seneste møder har været meget jævnbyrdige opgør. FC Midtjylland vandt tre af de seneste tre opgør, mens Lyngby Boldklub vandt to af de foregående ti kampe. Der er odds 1.53 på en sejr til hjemmeholdet.

Af de seneste ti indbyrdes opgør mellem FC Midtjylland og Lyngby Boldklub var der gevinst på over 2.5 mål fem gange.

FC Midtjylland mod Lyngby Boldklub Spiltips

Alfred Finnbogason virker til at være i anstændig form for Lyngby Boldklub, da han var på tavlen to gange i hans seneste seks kampe i 3F Superliga. Gæsterne har dog brug for mere fra ham, når de lægger vejen forbi FC Midtjylland, som er store favoritter til sejren på søndag. Det ligner til gengæld en god idé at holde på Gustav Isaksen, som stod for tre mål i hans seneste seks kampe.

FC Midtjylland høstede tre point i fire af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort tre gange og led tre nederlag i denne serie. Lyngby Boldklub sikrede sig to sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort to gange samt seks nederlag. Begge hold har været ringe til at holde deres modstander fra scoring i den seneste tid. FC Midtjylland holdt kun rent bur i to af deres seneste 10 hjemmekampe, mens Lyngby Boldklub præsterede et rent i to af deres seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i fem kampe af de seneste ti kampe mellem disse to hold. FC Midtjylland præsterede et gennemsnit på 1.5 mål, mens Lyngby Boldklub snittede 1.4 mål i disse. Begge hold scorede fem gange i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i fire af FC Midtjyllands seneste ti kampe på tværs af alle turneringer. De scorede i gennemsnit en mål på vejen. Over 2.5 blev der scoret i seks af de forrige ti kampe, som Lyngby Boldklub spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 1.9 mål i disse kampe.