FC Midtjylland mod OB – Optakt, Spilfiduser, Odds

Hjemmeholdet FC Midtjylland skal den kommende lørdag i kamp mod OB på MCH Arena i en kamp i nedrykningsspillet i 3F Superliga. Nedrykning rammer de dårligste hold i denne gruppe, mens det bedste løber med en plads i Europa.

FC Midtjylland er nummer 1 i kvalifikationsspillet med 48 point og en målscore på 51-37, mens OB ligger nummer 2 med 46 point og en målscore på 45-49.

FC Midtjylland har spandevis af selvtillid, når det kommer til mål inden deres kommende kamp på lørdag Deres seneste ti kampe kastede fornemme 2.2 mål af sig pr. kamp, eller sammenlagt 22 garn. De lukkede 11 mål ind i samme tidsrum, et snit på 1.1 pr. kamp med clean sheets i fire af dem.

OB har stået for 1.8 mål i de seneste ti kampe, og de taler tager de så med til deres udekamp den kommende lørdag. De scorede 18 mål selv, men tillod også 12 mål imod. Det kaster et gennemsnit på 1.2 af sig pr. kamp, der også bød på rent bur tre gange.

FC Midtjylland har vundet 12 sejre, mens de har spillet 12 uafgjorte og tabte desuden syv kampe i denne sæson i 3F Superliga. FC Midtjylland scorede mindst ét mål i deres seneste 11 kampe.

OB kigger på 12 sejre, samt ti uafgjorte såvel som ni nederlag i 3F Superliga. OB er på en stærk stime af 8 kampe i træk uden nederlag.

Vores tip

Facts og finurligheder for FC Midtjylland v OB.

  • FC Midtjylland scorede i deres seneste 10 kampe
  • FC Midtjylland har ikke tabt 8 af 9 af deres seneste kampe
  • FC Midtjylland vandt 6 af 8 af deres seneste kampe
  • 6 af FC Midtjylland’s seneste 7 kampe havde under 3.5 mål
  • FC Midtjylland var i vandt 4 af deres seneste 5 kampe involveret i kampe med flere end 1.5 mål
  • OB har ikke tabt deres seneste 8 kampe
  • OB scorede i deres seneste 9 kampe
  • 5 af OB’s seneste 7 udekampe havde over 3.5 mål
  • OB scorede i 9 af deres seneste 11 udekampe
  • OB har ikke tabt deres seneste 4 udekampe

Form FC Midtjylland mod OB

FC Midtjylland er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. De sejrede med henholdsvis 3-1 og 0-2 over AC Horsens samt AaB. Serien blev dog bremset mod Silkeborg IF i sidste kamp, hvor det sluttede uafgjort 3-3. FC Midtjylland præsterede tre hjemmesejre af de seneste seks mulige i ligaen. Af de resterede tre kampe sluttede en uden vinder, mens de tabte to, hvori de scorede ni og indkasserede seks mål.

OB er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. Det startede med 1-1 mod AaB, før de bankede Lyngby Boldklub med 0-4. Senest blev AC Horsens nedlagt i en 2-1 sejr. OB vandt tre af deres seneste seks mulige udekampe, mens de spillede en uafgjort og led to nederlag. De scorede ti mål, mens de samtidig indkasserede 12 mål.

FC Midtjylland har opnået 29 point fra deres seneste 19 kampe mod hold fra den øverste halvdel af stillingen i 3F Superliga. De vandt syv kampe med en score på 32 mål for og 21 imod. Af deres seneste 11 kampe mod hold fra top seks sikrede OB sig syv point og to sejre. De indkasserede 28 mål, mens de selv scorede ti gange.

FC Midtjylland vs OB – Seneste nyt

FC Midtjylland kan have op til tre fraværende spillere, når de på lørdag skal i kamp mod OB.

Kristoffer Olsson, Henrik Dalsgaard og Junior Brumado er alle ude af truppen, som FC Midtjylland tager imod OB med på MCH Arena.

OB ser ud til blot at mangle en enkelt spillere for at have alle mand til rådighed, når de møder FC Midtjylland på MCH Arena.

Bashkim Kadrii rejser ikke med OB til deres kommende udekamp, da han plejer en skade.

FC Midtjylland mod OB – indbyrdes historik

Deres seneste opgør mod hinanden var et brag af en duel, der endte med et målrigt 1-3 resultat. Det er ikke cifre, man ser hver dag, men ingen af os skulle have noget imod en gentagelse af målfesten den kommende lørdag. FC Midtjylland går til kampen mod OB med en 4-2-4 statistik for deres seneste ti møder. Det giver en sejrs-rate på 40%, hvilket måske er værd at have i baghovedet, inden man sætter sine væddemål.

I 7 af de seneste 8 indbyrdes 3F Superliga opgør mellem FC Midtjylland og OB blev der scoret mindst tre mål. Over 2.5 mål gav gevinst på oddset otte gange i de seneste ti kampe mellem FC Midtjylland og OB. Begge hold var på tavlen ni gange i deres seneste 10 møder.

FC Midtjylland mod OB Spiltips

Det er vanskeligt at komme udenom Emmanuel Sabbi, når man leder efter en mulig målscorer, da han viser god form. Han fandt vej til netmaskerne fem gange i de seneste seks kampe i 3F Superliga for OB. Hans sæsontotal i 3F Superliga siger otte mål. Med syv mål i seks kampe for FC Midtjylland i 3F Superliga, er Gustav Isaksen også en spiller, der er værd at holde øje med.

FC Midtjylland var i stand til at vinde fem af deres seneste 10 kampe foran eget publikum, mens de spillede uafgjort to gange. De led også tre nederlag i denne serie. OB sejrede i seks af deres foregående 10 udekampe, spillede uafgjort en gange og led tre nederlag. FC Midtjylland satte seks sejre på kontoen for deres seneste 10 3F Superliga kampe. Gæsterne fra OB vandt fem af deres seneste 10 kampe.

Der var over 3.5 mål i otte kampe af de foregående ti kampe kampe mellem disse to. FC Midtjylland opererer med et snit på 1.9 mål i disse dueller, mens OB ligger på 1.5 mål i gennemsnit. Begge hold var på tavlen ni gange undervejs. Der blev knaldet over 2.5 mål i kassen i seks af FC Midtjyllands seneste ti kampe på tværs af alle turneringer, hvori de selv scorede 2.2 mål i gennemsnit. Der var gevinst på over 2.5 mål i seks af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 1.8 mål i disse kampe.