FC Midtjylland mod OB – Optakt, Spilfiduser, Odds

FC Midtjylland agerer værter på MCH Arena for gæsterne fra OB til et opgør i 3F Superliga på mandag.

Nøjagtig 2 points udgør i øjeblikket forskellen i tabellen mellem de to hold, der støder ind i hinanden på MCH Arena.

FC Midtjylland kommer til deres næste 3F Superliga kampe med et beskedent gennemsnit på 1.3 mål i deres seneste 10 kampe. De scorede 13 gange og indkasserede selv 12 mål. Det er 1.2 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur 2 gange.

OB er i øjeblikket anstændige målscorere med 13 kasser i deres seneste 10 kampe eller 1.3 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 9 mål, mens OB præsterede 3 “clean sheets”. De indkasserede i snit 0.9 mål pr. kamp.

FC Midtjylland har vundet 5 sejre, mens de har spillet 6 uafgjorte og tabte desuden 3 kampe gange i denne sæson i 3F Superliga. FC Midtjylland tabte ingen af deres foregående 6 kampe.

OB har indtil videre præsteret 5 sejre og 4 uafgjorte samt 5 nederlag i 3F Superliga.

Vores tip

Facts og finurligheder for FC Midtjylland v OB.

  • I 14 af de seneste 16 hjemmekampe FC Midtjylland har spillet, har begge hold scoret
  • Der er scoret imod FC Midtjylland i de seneste 16 hjemmekampe
  • FC Midtjylland har ikke tabt deres seneste 10 kampe
  • FC Midtjylland scorede i deres seneste 10 kampe
  • I 8 af de seneste 10 kampe FC Midtjylland har spillet, har begge hold scoret
  • Der er scoret imod OB i 17 af de seneste 19 udekampe
  • OB scorede i 13 af deres seneste 15 kampe
  • OB har ikke tabt deres seneste 7 kampe
  • OB scorede i 12 af deres seneste 14 udekampe
  • OB har ikke vundet 8 af 10 af deres seneste udekampe

Form FC Midtjylland mod OB

Bedømt ud fra deres seneste tre kampe, kan vi forvente lidt af hvert for FC Midtjylland i øjeblikket. Mod AC Horsens satte de sig igennem i en 2-1 sejr, før de spillede 1-1 mod F.C. København. I sidste runde gik de dog ned med 2-1 mod Lazio. FC Midtjylland opnåede to hjemmesejre i deres foregående seks ligakampe på hjemmebane. De spillede uafgjort 1 gange og led 3 nederlag, mens de scorede6 og lukkede 10 mål ind.

OB ser rigtigt solide ud for tiden efter at have gået ubesejret igennem deres seneste tre kampe. De spillede først 1-1 mod Silkeborg IF. Herefter var de oppe imod Viborg FF i en kamp, der sluttede 0-0. Den seneste opgave kastede tre point af sig mod Lyngby Boldklub, som blev nedlagt med 3-1. De holdt nedrykningspladserne på afstand, og OB går ind til en ny sæson med sigtekornet rettet på at kravle lidt pladser op i tabellen. I deres seneste seks udekampe i 3F Superliga vandt OB to sejre, mens de spillede 3 uafgjort. De led 1 nederlag, mens de indkasserede 6 og scorede 7 mål.

FC Midtjylland opnåede 6 point fra deres foregående 5 kampe mod hold fra top seks i tabellen. De vandt 1 sejre med 9 mål scoret og 7 indkasseret. Af deres seneste 7 kampe mod hold fra top seks sikrede OB sig 6 point og 1 sejre. De indkasserede 13 mål, mens de selv scorede 7 gange.

FC Midtjylland vs OB – Seneste nyt

FC Midtjylland kan have op til 3 fraværende spillere, når de den kommende mandag skal i kamp mod OB. Erik Sviatchenko får en fridag fra FC Midtjylland-truppen, da han sidder ude med karantæne.

Joel Andersson og Junior Brumado er alle ude af truppen, som FC Midtjylland tager imod OB med på MCH Arena.

OB ser ud til at skulle se bort fra 3 spillere til truppen, som på mandag møder FC Midtjylland. Blandt de fraværende spillere i OB-truppen, er Armin Gigovic i straffeboksen efter lidt for mange karantænepoint.

Det er navne som Bashkim Kadrii og Max Fenger, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til MCH Arena.

FC Midtjylland mod OB – indbyrdes historik

I det seneste opgør mellem disse to løb FC Midtjylland med de tre point i en 1-5 kamp, og mon ikke vi roligt kan regne med, at de planlægger noget lignende den kommende mandag. FC Midtjylland har været en smule mere succesfuld i end OB i deres seneste dueller. Med en 5-2-3 fordel før deres kommende møde, har det ofte vist sig profitabelt, at gå med FC Midtjylland på oddset. Bookmakerne giver odds 1.52 en hjemmesejr.

FC Midtjylland scorede mindst én gang i de seneste 6 indbyrdes opgør mod OB i 3F Superliga. Begge hold på måltavlen kom ud 7 gange i de foregående 10 indbyrdes opgør mellem FC Midtjylland og OB.

FC Midtjylland mod OB Spiltips

Issam Jebali virker til at være i anstændig form for OB, da han var på tavlen 2 gange i hans seneste seks kampe i 3F Superliga. Gæsterne har dog brug for mere fra ham, når de lægger vejen forbi FC Midtjylland, som er store favoritter til sejren på mandag. Det ligner til gengæld en god idé at holde på Anders Dreyer, som stod for 3 mål i hans seneste seks kampe.

FC Midtjylland høstede tre point i 3 af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort 3 gange og led 4 nederlag i denne serie. OB sikrede sig 2 sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort 4 gange samt 4 nederlag. Målene flyder rimeligt frit for FC Midtjylland på hjemmebane i øjeblikket, og i begge ender af banen. Begge hold fandt vej til netmaskerne i 7 af deres seneste 10 kampe her, mens det gav gevinst i 7 af OBs seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i 7 kampe af de seneste 10 kampe mellem disse to hold. FC Midtjylland præsterede et gennemsnit på 2 mål, mens OB snittede 1.2 mål i disse. Begge hold scorede 7 gange i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i 7 af FC Midtjyllands sidste 10 kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 2.3 mål i gennemsnit i denne stime. Der var gevinst på over 2.5 mål i 6 af gæsternes foregående 10 kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 1.8 mål i disse kampe.