FC Midtjylland mod Randers FC i 3F Superliga runde 1 – optakt, odds og spilfiduser

FC Midtjylland er af bookmakerne gjort til forholdsvis klare favoritter, når de har besøg af Randers FC på fredag i 3F Superliga. Tre point til favoritholdet betaler 1.66 i gevinst på oddset, når de tørner sammen på MCH Arena.

FC Midtjylland sluttede sidste sæson som nummer 2 med 60 point, og de tager imod Randers FC i runde 1 i 3F Superliga. Sidstnævnte formåede at runde sidste sæson af rangeret som nummer 6 i 3F Superliga med 40 point.

Randers FC går ind til sæsonen med målsætningen at spille med om såvel medaljer som at kvalificere sig til europæisk fodbold.

FC Midtjylland oser af selvtillid på målfronten inden deres kamp den kommende fredag, hvortil de ankommer med yderst respektable tal for deres seneste 10 kampe. FC Midtjylland præsterede flotte 2.2 mål pr. kamp, eller sammenlagt 22 kasser. De indkasserede 11 mål, et gennemsnit på 1.1 pr. kamp med clean sheets i 2 af dem.

Hvad målscoring angår, er Randers FC ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 10 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 1 pr. kamp. De indkasserede 17 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.7 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 2 gange i denne serie.

Vores tip

Facts og finurligheder for FC Midtjylland v Randers FC.

 • FC Midtjylland har ikke tabt deres seneste 12 kampe
 • I de seneste 7 kampe i træk FC Midtjylland har spillet, har begge hold scoret
 • FC Midtjylland vandt 10 af 12 af deres seneste kampe
 • I de seneste 4 hjemmekampe i træk FC Midtjylland har spillet, har begge hold scoret
 • FC Midtjylland scorede i 11 af deres seneste 12 kampe
 • Der er scoret imod Randers FC i 11 af de seneste 13 kampe
 • Randers FC har ikke vundet 7 af 9 af deres seneste udekampe
 • Randers FC har ikke vundet 7 af 9 af deres seneste kampe
 • Randers FC scorede i 6 af deres seneste 8 kampe
 • Randers FC tabte 3 af 4 af deres seneste udekampe
 • FC Midtjylland har har ikke tabt i de 27 seneste kampe i træk mod Randers FC
 • FC Midtjylland har har ikke tabt i de 19 hjemme seneste kampe i træk mod Randers FC
 • FC Midtjylland har scorede i 33 af de senest 35 kampe mod Randers FC
 • FC Midtjylland har scorede i de seneste 19 hjemmekampe i træk de har spillet mod Randers FC
 • FC Midtjylland har vandt i 14 af 16 seneste kampe mod Randers FC

Form FC Midtjylland mod Randers FC

FC Midtjylland med godkendte resultater

FC Midtjylland går ind til deres kommende duel som ubesejret i deres seneste tre kampe. Det startede med en 2-2 pointdeling mod Brøndby IF, før de nedlagde Randers FC med 3-2. Mod OB blev der delt i porten i en 0-0 kamp.

Randers FC i gang med lille nedtur

Randers FC har bare ét point at fremvise for deres seneste tre kampe. De spillede 2-2 mod AaB, hvorefter de mod F.C. København tabte 0-2. Endnu en skuffelse fulgte senest mod FC Midtjylland, der vandt 3-2.

 

FC Midtjylland v Randers FC Indbyrdes historik

FC Midtjylland vandt 3-2 hjemme, da de to klubber sidste gang stod overfor hinanden på MCH Arena i maj 2022 i 3F Superliga. Bookmakerne har FC Midtjylland som favoritter til sejren i dette opgør på MCH Arena på fredag. FC Midtjylland går ind til opgøret med en historik mod Randers FC, der siger 8-2-0 for deres seneste 10 kampe i 3F Superliga. Over 2.5 mål gav gevinst på oddset 5 gange i de seneste 10 kampe mellem FC Midtjylland og Randers FC. Begge parter fandt vej til netmaskerne i 6 af deres seneste 10 dueller.

Stilling i 3F Superliga

Tabellen i 3F Superliga giver os et overblik over, hvordan FC Midtjylland og Randers FC hver især ligger placeret i forhold til hinanden. Det siger også lidt om, hvad der eventuelt er på spil for begge parter, før de tørner sammen i runde 1. Der er næppe tvivl om, at vi har et fascinerende opgør om de tre point den kommende fredag på MCH Arena i vente.

Over 2.5 mål gav gevinst i 9 af FC Midtjyllands forudgående 10 kampe på tværs af alle turneringer. De præsterede et gennemsnit på 2.4 mål i løbet af denne serie.

FC Midtjylland mod Randers FC – Hold øje med…

Lasse Berg Johnsen virker til at være i anstændig form for Randers FC, da han var på tavlen 2 gange i hans seneste seks kampe i 3F Superliga. Gæsterne har dog brug for mere fra ham, når de lægger vejen forbi FC Midtjylland, som er store favoritter til sejren på fredag. Det ligner til gengæld en god idé at holde på Anders Dreyer, som stod for 3 mål i hans seneste seks kampe.