FC Midtjylland rusker Randers FC igen

Førerholdet FC Midtjylland vil være opsatte på at udbygge forspringet til Randers FC, når de to hold tørner sammen på søndag i 3F Superliga. FC Midtjylland sluttede sidste sæson som nummer 2 med 60 point. De skal i denne runde 10 af den nye sæson i 3F Superliga op imod Randers FC.

FC Midtjylland lægger beslag på placeringen som nummer 1 i 3F Superliga med 21 point for deres første 9 kampe. Differencen til Randers FC er 4 point, hvilket rangerer sidstnævnte som nummer 4 i tabellen for 9 kampe.

Bookmakerne giver FC Midtjylland 61% chance for at tage tre point mod Randers FC. Det svarer til, at man får 1.63 på oddset for sejr til FC Midtjylland, mens aufgjort giver 3.70 gange igen. En væddemål på en udesejr til Randers FC betaler dig pengene 5.60 gange igen på oddset.

Randers FC vil være super fokuserede på at lukke hullet op til førerholdet FC Midtjylland, når de to klubber brager sammen i 3F Superliga.

Vores tip

Facts og finurligheder for FC Midtjylland vs Randers FC.

  • FC Midtjylland har vundet i de seneste 3 hjemmebane kampe i træk;
  • FC Midtjylland har vundet i seneste 7 af 8 kampe;
  • FC Midtjylland har vundet i seneste 4 af 5 hjemmebane kampe;
  • FC Midtjylland har scoret i seneste 18 af 20 kampe.
  • Randers FC har indkasseret mål i seneste 14 af 16 kampe;
  • Randers FC har scoret i seneste 12 af 14 kampe;
  • I 2 of 4 seneste Randers FC kampe var antal mål UNDER 3.5;
  • Randers FC har indkasseret mål i de seneste 5 kampe i træk.

Form FC Midtjylland vs Randers FC

FC Midtjylland inde i god stime.

FC Midtjylland vil være opsatte på at udvide den fine stime af resultater, som de på det seneste har fået sammensat. FC Midtjylland har i deres forgange tre kampe noteret sig en 2-0 sejr mod FC Nordsjælland, en 1-1 uafgjort mod Ludogorets i Europa League og senest en 1-0 sejr mod F.C. København.

Randers FC håber på frisk start.

Randers FC ankommer til kampen på søndag på nakken af en virkelig dårlig formkurve i de senere uger. Randers FC har i deres forgange tre kampe noteret sig et 2-1 nederlag mod Silkeborg IF, et 2-0 nederlag mod F.C. København og senest en 3-2 sejr mod FC Nordsjælland.

Med FC Midtjylland i rigtig god form i de senere uger, hvor Randers FC ikke har leveret overbevisende, er et spil på FC Midtjylland til 1.63 på oddset det oplagte valg.

FC Midtjylland v Randers FC Indbyrdes historik

Der var gevinst på oddset, hvis du satsede på uafgjort, da FC Midtjylland senest mødte Randers FC på MCH Arena. Ingen af de to klubber formåede nemlig at gribe overtaget i kampen, der emmede ud i en 1-1. FC Midtjylland møder Randers FC med en historik imellem klubberne, der siger 8-2-0 for deres seneste 10 kampe i 3F Superliga. I 6 af de seneste 10 opgør mellem FC Midtjylland og Randers FC var der gevinst på oddset ved spil på over 2.5 mål.

Stilling i 3F Superliga

Topscorer i form

I forsøget på at ramme en målscorer kan der være værdi i Junior Brumado. Han har vist flaget for FC Midtjylland med 3 mål for sæsonen og stod desuden for 2 i de seneste seks kampe.

Randers FC har til gengæld forhåbninger om, at Vito Hammershoej-Mistrati kan holde sit momentum ved lige. Han er noteret for 4 mål i alle turneringer indtil videre, samt 2 i de seneste seks.