FC Midtjylland mod Randers FC i 3F Superliga runde 32 – optakt, odds og spilfiduser

FC Midtjylland er af bookmakerne gjort til forholdsvis klare favoritter, når de har besøg af Randers FC den kommende søndag i 3F Superliga. Tre point til favoritholdet betaler 1.70 i gevinst på oddset, når de tørner sammen på MCH Arena.

FC Midtjylland lægger beslag på placeringen som nummer 2 i 3F Superliga med 62 point for deres første 31 kampe. Differencen til Randers FC er 19 point, hvilket rangerer sidstnævnte som nummer 6 i tabellen for 31 kampe.

Randers FC går ind til kampen mod FC Midtjylland på søndag med håbet om at overhale de to foranliggende klubber i tabellen i 3F Superliga og nappe fjerdepladsen. FC Midtjylland kan kun drømme om at gøre sidste runde til et titelræs med en markant dårligere score end FC København.

FC Midtjylland har før opgøret på søndag et anstændigt gennemsnit på 2 mål i deres seneste 10 kampe. De scorede acceptable 20 mål samtidig med, at de indkasserede 9 mål. Det kaster et gennemsnit på 0.9 af sig pr. kamp, hvori de formåede at holde rent bur 3 gange.

Randers FC vælter ikke mål ind i en lind strøm i øjeblikket. De formåede blot at score 9 gange i deres seneste 10 opgør, eller 0.9 i gennemsnit pr. kamp. De lukkede 15 mål ind i de kampe, lig med et snit på 1.5 pr. kamp. De holdt målet rent 2 gange i denne stime.

Vores tip

Facts og finurligheder for FC Midtjylland v Randers FC.

 • FC Midtjylland har ikke tabt 13 af 15 af deres seneste kampe
 • I de seneste 3 kampe i træk FC Midtjylland har spillet, har begge hold scoret
 • FC Midtjylland har ikke tabt 8 af 10 af deres seneste hjemmekampe
 • FC Midtjylland vandt 6 af 8 af deres seneste kampe
 • FC Midtjylland scorede i 7 af deres seneste 8 kampe
 • Der er scoret imod Randers FC i 10 af de seneste 12 kampe
 • Randers FC har ikke vundet 6 af 8 af deres seneste kampe
 • Randers FC har ikke vundet 6 af 8 af deres seneste udekampe
 • Randers FC scorede i 5 af deres seneste 7 kampe
 • FC Midtjylland har har ikke tabt i de 26 seneste kampe i træk mod Randers FC
 • FC Midtjylland har har ikke tabt i de 18 hjemme seneste kampe i træk mod Randers FC
 • FC Midtjylland har scorede i 32 af de senest 34 kampe mod Randers FC
 • FC Midtjylland har scorede i de seneste 18 hjemmekampe i træk de har spillet mod Randers FC
 • FC Midtjylland har vandt i 13 af 15 seneste kampe mod Randers FC

Form FC Midtjylland mod Randers FC

FC Midtjylland fortsætter pointhøsten.

FC Midtjylland virker i fin form før deres kommende opgave. Deres seneste tre kampe kastede først en sejr af sig mod AaB, der blev nedlagt 2-1. Herefter spillede de 2-2 mod Brøndby IF, hvorpå Silkeborg IF blev besejret 4-1.

Randers FC drømmer om mere.

Bare ét point forhindrer Randers FC i at have gået tomhændede igennem deres seneste tre kampe. De fik tæsk 1-0 af Silkeborg IF, før de sikrede det ene point i en 2-2 kamp mod AaB. Nyt nederlag ventede i den seneste opgave mod F.C. København, som satte sig igennem med 0-2.

FC Midtjylland v Randers FC Indbyrdes historik

FC Midtjylland tog sig af alle tre point i deres foregående duel mod deres næste modstander, som de besejrede 3-1 tilbage i april 2022 i 3F Superliga. FC Midtjylland møder Randers FC med en historik imellem klubberne, der siger 8-2-0 for deres seneste 10 kampe i 3F Superliga. Over 2.5 mål gav gevinst på oddset 5 gange i de seneste 10 kampe mellem FC Midtjylland og Randers FC. Begge parter fandt vej til netmaskerne i 6 af deres seneste 10 dueller.

Stilling i 3F Superliga

Stillingen i 3F Superliga inden den kommende runde 32 fortæller os, hvor FC Midtjylland og Randers FC ligger placeret i forhold til hinanden. Det kan give et godt overblik over, hvor meget der er på spil inden deres indbyrdes opgør. Det bliver uden tvivl en interessant duel om de tre point den kommende søndag på MCH Arena.

FC Midtjylland mod Randers FC – Formstærke spillere

Lasse Berg Johnsen virker til at være i anstændig form for Randers FC, da han var på tavlen 2 gange i hans seneste seks kampe i 3F Superliga. Gæsterne har dog brug for mere fra ham, når de lægger vejen forbi FC Midtjylland, som er store favoritter til sejren på søndag. Det ligner til gengæld en god idé at holde på Anders Dreyer, som stod for 3 mål i hans seneste seks kampe.