FC Midtjylland mod Randers FC – Optakt, Spilfiduser, Odds

Randers FC rejser den kommende søndag til MCH Arena for at møde FC Midtjylland i en 3F Superliga kamp.

FC Midtjylland er placeret som nummer 5 i tabellen i 3F Superliga, da de indtil videre har opnået 17 point til samlingen. Randers FC har opnået 12 point, hvilket placerer dem som nummer 9 efter ti runder.

FC Midtjylland kommer til deres næste 3F Superliga kampe med et beskedent gennemsnit på 1.3 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 13 gange og indkasserede selv 13 mål. Det er 1.3 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur tre gange.

Hvad målscoring angår, er Randers FC ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne ti gange i deres foregående ti kampe, et gennemsnit på en pr. kamp. De indkasserede 19 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.9 pr. kamp. De klarede at holde målet rent to gange i denne serie.

FC Midtjylland er noteret for fem sejre, og har desuden spillet to uafgjorte, ligesom det er blevet til tre nederlag i 3F Superliga i denne sæson.

Randers FC kigger på tre sejre, samt tre uafgjorte såvel som fire nederlag i 3F Superliga.

Vores tip

  • FC Midtjylland scorede i 15 af deres seneste 16 hjemmekampe
  • FC Midtjylland har ikke tabt 13 af 15 af deres seneste hjemmekampe
  • 8 af FC Midtjylland’s seneste 10 kampe havde over 2.5 mål
  • Der er scoret imod FC Midtjylland i 12 af de seneste 13 kampe
  • I de seneste 3 hjemmekampe i træk FC Midtjylland har spillet, har begge hold scoret
  • I 7 af de seneste 9 udekampe Randers FC har spillet, har begge hold scoret
  • 8 af Randers FC’s seneste 10 udekampe havde over 2.5 mål
  • Der er scoret imod Randers FC i de seneste 9 udekampe
  • Randers FC har ikke vundet 8 af 9 af deres seneste udekampe
  • Randers FC scorede i 11 af deres seneste 13 udekampe

Form FC Midtjylland mod Randers FC

FC Midtjylland er i kongehumør før deres kommende opgave den kommende søndag, da de seneste tre kampe gav maksimumpoint. Først blev OB nedlagt 2-1, hvorefter det blev 0-2 mod Naestved. Senest måtte også F.C. København bøje sig i et 0-2 nederlag.

Randers FC ser rigtigt solide ud for tiden efter at have gået ubesejret igennem deres seneste tre kampe. De spillede først 1-1 mod AGF. Herefter var de oppe imod B 93 i en kamp, der sluttede 3-3. Den seneste opgave kastede tre point af sig mod Silkeborg IF, som blev nedlagt med 1-0. Randers FC kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort to gange og led tre nederlag. De indkasserede 12 mål og scorede selv seks.

FC Midtjylland scorede otte mål og indkasserede otte i deres seneste fem kampe mod hold fra den nederste halvdel af 3F Superliga tabellen. De opnåede ti point og tre sejre. Randers FC opnåede en sejre og fire point i de seneste fem kampe mod hold placeret i top seks i stillingen. De scorede tre gange i disse kampe, men lukkede også selv 13 ind.

FC Midtjylland vs Randers FC – Seneste nyt

I skrivende stund skulle der kun være to spillere, som ikke er til rådighed for FC Midtjylland, når de skal i aktion mod Randers FC.

Han-Beom Lee og Sverrir Ingi Ingason er blandt de to spillere, som mangler for FC Midtjylland på søndag.

Randers FC ser ud til blot at mangle en enkelt spillere for at have alle mand til rådighed, når de møder FC Midtjylland på MCH Arena.

Frederik Lauenborg rejser ikke med Randers FC til deres kommende udekamp, da han plejer en skade.

FC Midtjylland mod Randers FC – indbyrdes historik

Randers FC formåede ikke at vinde én eneste af deres foregående 29 kampe mod FC Midtjylland. Det sluttede uden vinder, da FC Midtjylland senest mødte Randers FC, eftersom ingen af parterne bøjede sig i en 0-0 kamp på MCH Arena. FC Midtjylland plejer at være ok med at møde Randers FC, som de har besejret seks gange i deres seneste ti kampe. En historik, de uden tvivl går efter at udbygge på MCH Arena.

Begge hold scorede i seks af de seneste ti kampe mellem FC Midtjylland og Randers FC.

FC Midtjylland mod Randers FC Spiltips

Ola Brynhildsen har været stærk for FC Midtjylland i den senere tid med en mål, hvad der selvføgelig gør ham til et varmt emne på målscorer-markedet. Randers FC håber, at Björn Kopplin kan finde skarpheden frem igen oven på en mål i de seneste seks kampe.

FC Midtjylland vandt beskedne seks sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De delte point med gæsterne to gange, mens de tabte to kampe. Gæsterne fra Randers FC vandt en af deres seneste 10 udekampe, hvoraf tre sluttede remis. De tabte desuden seks af disse udekampe. Målene flyder rimeligt frit for FC Midtjylland på hjemmebane i øjeblikket, og i begge ender af banen. Begge hold fandt vej til netmaskerne i seks af deres seneste 10 kampe her, mens det gav gevinst i otte af Randers FCs seneste 10 udekampe.

Der var under 2.5 mål i fire kampe af de forgange ti kampe mellem de to klubber her. Mens FC Midtjylland har et gennemsnit på 1.5 mål i de opgør, har Randers FC et snit på 0.7 mål, og begge hold til ikke at score gav gevinst fire gange. Der blev scoret over 2.5 mål i fem af FC Midtjyllands seneste ti kampe på tværs af alle turneringer. De scorede i gennemsnit 2.6 mål på vejen. Der blev scoret mere end 2.5 mål i seks af de seneste ti kampe, som Randers FC spillede i alle turneringer. De scorede i gennemsnit 1.2 mål undervejs i processen.