FC Midtjylland mod Silkeborg IF i 3F Superliga runde 23 – optakt, odds og spilfiduser

Titeljagtende FC Midtjylland har tanket selvtillid i bundter med deres seneste resultater, og Silkeborg IF kommer sandsynligvis til at agere slagtekvæg den kommende mandag. Formen hos dem er ringe, og favoritterne bør ikke smide point på MCH Arena.

FC Midtjylland indtager en plads som nummer 2 i tabellen med 42 point efter 22 kampe. På de 22 runder Silkeborg IF har afviklet, har de indsamlet 31 point og ligger nummer 6 i stillingen.

Både FC Midtjylland og Silkeborg IF har måttet udholde en del flere skuffelser på det seneste end godt er i 3F Superliga. Begge går ind til rundens duel på udkig efter et resultat, der kan opbygge den foreslåede moral igen.

Det er ikke sådan, at FC Midtjylland ligefrem sætter ild til ligaen i øjeblikket på målfronten. De scorede forholdsvis beskedne 14 mål i de foregående 10 opgør, hvilket svarer til 1.4 mål pr. kamp. De lukkede samtidig 15 mål imod, et gennemsnit på 1.5 pr. kamp med 1 clean sheets undervejs.

Silkeborg IF har stået for 1.7 mål i de seneste 10 kampe, og de taler tager de så med til deres udekamp på mandag. De scorede 17 mål selv, men tillod også 8 mål imod. Det kaster et gennemsnit på 0.8 af sig pr. kamp, der også bød på rent bur 3 gange.

Vores tip

Facts og finurligheder for FC Midtjylland v Silkeborg IF.

 • FC Midtjylland scorede i 16 af deres seneste 18 hjemmekampe
 • Der er scoret imod FC Midtjylland i 12 af de seneste 13 hjemmekampe
 • FC Midtjylland har ikke vundet 5 af 7 af deres seneste kampe
 • I 9 af de seneste 11 udekampe Silkeborg IF har spillet, har begge hold scoret
 • Silkeborg IF har ikke tabt 9 af 11 af deres seneste udekampe
 • Silkeborg IF tabte deres seneste 3 kampe
 • Silkeborg IF har ikke vundet deres seneste 3 kampe
 • I de seneste 12 FC Midtjylland kampe mod Silkeborg IF var summen af mål under 3.5
 • FC Midtjylland har scorede i de seneste 17 kampe i træk de har spillet mod Silkeborg IF
 • FC Midtjylland har vandt i 10 af 11 seneste kampe mod Silkeborg IF
 • FC Midtjylland har har ikke tabt i 13 af 15 seneste kampe mod Silkeborg IF
 • I 6 ud af 8 seneste FC Midtjylland kampe mod Silkeborg IF var antallet af mål over 2.5

Form FC Midtjylland mod Silkeborg IF

FC Midtjylland håber på frisk start.

FC Midtjylland har været lidt frem og tilbage i deres seneste tre kampe, hvor de åbnede med at banke Viborg FF med 3-1. Det viste sig vanskeligt at følge op på, da de tabte med 1-0 mod F.C. København. De var dog tilbage på sejrskurs i den seneste opgave, der blev vundet 1-0 over Silkeborg IF.

Silkeborg IF fanget i stime af nederlag.

Silkeborg IF har været igennem en hård tid i deres seneste tre kampe, der har givet nul og niks til pointkontoen. De blev slået 0-1 af Brøndby IF, før Randers FC satte sig igennem med 2-1. Tredje skuffelse i træk fulgte mod FC Midtjylland, der satte sig igennem med 0-1.

FC Midtjylland v Silkeborg IF Indbyrdes historik

Silkeborg IF formåede ikke til at slippe igennem defensiven hos FC Midtjylland i deres seneste møde i 3F Superliga. Sidstnævnte endte med at tage alle tre point via henholdsvis 1-0 og 3-0 sejre. FC Midtjylland går ind til opgøret med en historik mod Silkeborg IF, der siger 9-0-1 for deres seneste 10 kampe i 3F Superliga. Af de seneste 10 kampe mellem FC Midtjylland og Silkeborg IF kom over 2.5 mål ud med gevinst på oddset 7 gange. Desuden scorede begge hold mål i 5 af disse 10 møder.

Stilling i 3F Superliga

Stillingen i 3F Superliga inden den kommende runde 23 fortæller os, hvor FC Midtjylland og Silkeborg IF ligger placeret i forhold til hinanden. Det kan give et godt overblik over, hvor meget der er på spil inden deres indbyrdes opgør. Det bliver uden tvivl en interessant duel om de tre point på mandag på MCH Arena.

FC Midtjylland mod Silkeborg IF – Hold øje med…

Hold godt øje med Evander Ferreira, hvis du søger efter en mulig målscorer, da han været på pletten 2 gange på det seneste for FC Midtjylland. For gæsterne præsterede Nicklas Helenius 4 mål i det seneste halve dusin kampe, og begge spillere har helt sikkert kig på at udvide totalen.