FC Midtjylland mod Silkeborg IF i 3F Superliga runde 6 – optakt, odds og spilfiduser

Det ligner en vanskelig opgave at opbygge en sag på vegne af Silkeborg IF den kommende fredag i 3F Superliga. Alt andet end en sejr til FC Midtjylland vil være en overraskelse. FC Midtjylland indtager en plads som nummer 2 i tabellen med 12 point efter 5 kampe. På de 5 runder Silkeborg IF har afviklet, har de indsamlet 7 point og ligger nummer 5 i stillingen. Noget overraskende står der en placering i den sjove ende af tabellen på spil, når FC Midtjylland møder Silkeborg IF. Begge har formået at levere over forventning indtil nu, og det vil fortsætte for mindst én af dem.

Vores tip

Facts og finurligheder for FC Midtjylland vs Silkeborg IF.

  • FC Midtjylland har vundet i de seneste 4 kampe i træk;
  • FC Midtjylland har vundet i seneste 5 af 6 kampe;
  • FC Midtjylland har scoret i seneste 15 af 17 kampe;
  • I 3 of 5 seneste FC Midtjylland kampe var antal mål UNDER 3.5.
  • Silkeborg IF er ubesejret i de seneste 7 kampe i træk;
  • Silkeborg IF er ubesejret i de seneste 3 udebane kampe i træk;
  • I 6 of 8 seneste Silkeborg IF kampe var antal mål UNDER 3.5.

Form FC Midtjylland vs Silkeborg IF

FC Midtjylland håber på yderligere point til samlingen.

Det er vanskeligt at pege fingre ad FC Midtjylland, da den seneste tids resultater i det store billede har levet op til forventningerne. FC Midtjylland har i deres forgange tre kampe noteret sig en 4-1 sejr mod Vejle Boldklub, et 1-0 nederlag mod PSV Eindhoven i Champions League og senest en 2-0 sejr mod SønderjyskE.

Silkeborg IF håber på yderligere point til samlingen.

Resultaterne har været rimelige uden at være prangende for Silkeborg IF igennem de seneste ugers kampe. Silkeborg IF har i deres forgange tre kampe noteret sig en 0-0 uafgjort mod AaB, en 4-1 sejr mod Viborg FF og senest en 1-1 uafgjort mod OB.

I et opgør mellem to tilsyneladende jævnbyrdige klubber, med begge i mere eller mindre samme form, kan hjemmebanefordelen være den afgørende faktor. En hjemmesejr af FC Midtjylland til 1.44 på oddset virker som det bedste bud på på fredag.

FC Midtjylland v Silkeborg IF Indbyrdes historik

FC Midtjylland vandt 2-1 hjemme, da de to klubber sidste gang stod overfor hinanden på MCH Arena i December 2019 i 3F Superliga. FC Midtjylland møder Silkeborg IF med en historik imellem klubberne, der siger 8-1-1 for deres seneste 10 kampe i 3F Superliga. I de foregående 10 kampe mellem FC Midtjylland og Silkeborg IF bød 7 af dem på mere end to mål. Begge klubber scorede desuden mål i 7 af de 10 kampe.

Stilling i 3F Superliga

Hold øje med…

I forsøget på at ramme en målscorer kan der være værdi i Anders Dreyer. Han har vist flaget for FC Midtjylland med 2 kasser for sæsonen og stod desuden for 2 i de seneste seks kampe.

Silkeborg IF har til gengæld forhåbninger om, at Sebastian Joergensen kan holde sit momentum ved lige. Han er noteret for 2 pinde i alle turneringer indtil videre, og samt 2 i de seneste seks.