FC Midtjylland mod Silkeborg IF – Optakt, Spilfiduser, Odds

Silkeborg IF er på besøg hos FC Midtjylland på søndag til et opgør på MCH Arena som en del af nedrykningsspillet i 3F Superliga. Det er nedrykning og en plads i Europa, der er på spil i denne afgørende del af sæsonen.

FC Midtjylland går ind til runde 32 som nummer 2 i 3F Superliga tabellen med 62 point på kontoen. Med 31 runder bag dem har Silkeborg IF samlet 35 point, hvilket giver dem en placering som nummer 6 i stillingen.

FC Midtjylland har før kampen på søndag et godkendt snit på 1.9 mål i deres forudgående ti kampe. De var på pletten 19 gange, mens de indkasserede 17 mål. Det er lig med 1.7 i snit pr. opgør, hvor de holdt målet rent to gange.

Hvad målscoring angår, er Silkeborg IF ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne ni gange i deres foregående ti kampe, et gennemsnit på 0.9 pr. kamp. De indkasserede 19 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.9 pr. kamp. De klarede at holde målet rent to gange i denne serie.

FC Midtjylland har vundet 19 sejre, mens de har spillet fem uafgjorte og tabte desuden syv kampe i denne sæson i 3F Superliga. FC Midtjylland har ikke holdt rent bur i deres seneste 7 kampe på stribe.

Silkeborg IF kigger på ti sejre, samt fem uafgjorte såvel som 16 nederlag i 3F Superliga.

Vores tip

  • FC Midtjylland scorede i 27 af deres seneste 29 hjemmekampe
  • FC Midtjylland scorede i 23 af deres seneste 25 kampe i 3F Superliga
  • FC Midtjylland har ikke tabt 18 af 20 af deres seneste hjemmekampe i 3F Superliga
  • FC Midtjylland scorede i 20 af deres seneste 21 hjemmekampe i 3F Superliga
  • 9 af FC Midtjylland’s seneste 10 kampe havde over 2.5 mål
  • Silkeborg IF har ikke vundet 17 af 19 af deres seneste kampe i 3F Superliga
  • Der er scoret imod Silkeborg IF i 17 af de seneste 19 udekampe
  • Silkeborg IF var i tabte 7 af deres seneste 9 ude kampe involveret i kampe med færre end 1.5 mål
  • Silkeborg IF var i tabte 7 af deres seneste 9 ude kampe i 3F Superliga involveret i kampe med færre end 1.5 mål
  • Der er scoret imod Silkeborg IF i 16 af de seneste 18 kampe i 3F Superliga

Form FC Midtjylland mod Silkeborg IF

FC Midtjylland er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. De sejrede med henholdsvis 2-1 og 1-2 over AGF samt F.C. København. Serien blev dog bremset mod FC Nordsjælland i sidste kamp, hvor det sluttede uafgjort 3-3. FC Midtjylland præsterede fire sejre i deres foregående seks kampe hjemme på MCH Arena. De spillede uafgjort en gang og led en nederlag, mens de indkasserede otte og scorede 14 mål.

Det er alt eller intet for Silkeborg IF i øjeblikket, når man kigger tilbage på deres seneste tre kampe og desværre for dem mest “intet”. De gik tomhændede fra banen i et 4-1 nederlag mod FC Nordsjælland, hvortil de svarede igen mod AGF i en 0-1 sejr. Den seneste kamp bød på en ny skuffelse, da de tabte 0-2 mod Brøndby IF. Silkeborg IF kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort en gange og led fire nederlag. De indkasserede 14 mål og scorede selv fem.

FC Midtjylland opnåede 17 point fra deres foregående 12 kampe mod hold fra top seks i tabellen. De vandt fem sejre med 19 mål scoret og 18 indkasseret. Af deres seneste 15 kampe mod hold fra top seks sikrede Silkeborg IF sig ti point og tre sejre. De indkasserede 32 mål, mens de selv scorede 14 gange.

FC Midtjylland vs Silkeborg IF – Seneste nyt

FC Midtjylland kan have op til tre fraværende spillere, når de på søndag skal i kamp mod Silkeborg IF.

Joel Andersson, Marrony og Sverrir Ingi Ingason er blandt de tre spillere, som mangler for FC Midtjylland på søndag.

Silkeborg IF har en næsten fuld trup til rådighed den kommende søndag, da blot to spillere ser ud til at være tvunget på sidelinjen.

Alexander Lind og Joel Felix bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Silkeborg IF, når de drager til MCH Arena.

FC Midtjylland mod Silkeborg IF – indbyrdes historik

FC Midtjylland sikrede sig alle tre point i 9 af deres seneste 10 hjemmekampe mod Silkeborg IF. I det seneste opgør mellem disse to løb Silkeborg IF med de tre point i en 3-0 kamp, der blev spillet på MCH Arena den 29 april 2024. FC Midtjylland har været en smule mere succesfuld i end Silkeborg IF i deres seneste dueller. Med en 6-2-2 fordel før deres kommende møde, glæder FC Midtjylland sig ganske givet til et gensyn.

I 8 af de seneste 9 indbyrdes 3F Superliga opgør mellem FC Midtjylland og Silkeborg IF blev der scoret mindst tre mål. I de seneste ti indbyrdes opgør mellem FC Midtjylland og Silkeborg IF fandt begge vej til netmaskerne seks gange.

FC Midtjylland mod Silkeborg IF Spiltips

Mads Bech har tre mål i seks 3F Superliga kampe for FC Midtjylland, der satser på, at han tager skarpheden med til kampen mod Silkeborg IF. Gæsterne sætter deres lid til formen hos Stefan Thordarson, der har banket tre mål ind i 3F Superliga.

FC Midtjylland var i stand til at vinde seks af deres seneste 10 kampe foran eget publikum, mens de spillede uafgjort en gange. De led også tre nederlag i denne serie. Silkeborg IF sejrede i to af deres foregående 10 udekampe, spillede uafgjort en gange og led syv nederlag. Silkeborg IF lukkede mindst ét mål ind i ni af deres seneste 10 kampe, mens FC Midtjylland præsterede tre clean sheets i deres seneste 10 kampe på MCH Arena.

Der var over 3.5 mål i otte kampe af de foregående ti kampe kampe mellem disse to. FC Midtjylland opererer med et snit på 2.4 mål i disse dueller, mens Silkeborg IF ligger på 1.6 mål i gennemsnit. Begge hold var på tavlen seks gange undervejs. Over 2.5 mål gav gevinst i ni af FC Midtjyllands forudgående ti kampe på tværs af alle turneringer. De præsterede et gennemsnit på 1.9 mål i løbet af denne serie. Der var gevinst på over 2.5 mål i fire af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 0.6 mål i disse kampe.