FC Midtjylland skal afvise SønderjyskE i genåbning

FC Midtjylland skal være i stand til at plukke tre point ud af kampen på MCH Arena den kommende torsdag. Gæsterne fra SønderjyskE ankommer i elendig form til kampen i 3F Superliga. Som ligaens førerhold har FC Midtjylland gjort krav på 27 point efter 13 kampe. På 5. pladsen har SønderjyskE indsamlet 21 point for 13 kampe.

Der er behov for en sejr af SønderjyskE, hvis de skal forkorte afstanden i tabellen op til førerholdet FC Midtjylland på torsdag.

FC Midtjylland bøjer sig ikke.

FC Midtjylland vil være opsatte på at udvide den fine stime af resultater, som de på det seneste har fået sammensat i 3F Superliga. FC Midtjylland har i deres foregående tre kampe spillet 1-1 mod OB, efterfulgt af endnu en 1-1 i ordinær spilletid mod FCK i pokalturneringen, hvor de sejrede efter straffesparkskonkurrence. Senest smadrede de FC Nordsjælland 3-1.

Forventningerne var høje før sæsonen, og FC Midtjylland er i fuld gang med at bevise, hvilken topklub de bare er.

Med 2 sejre i de seneste 6 kampe siden oktober har formen på hjemmebane været fin for FC Midtjylland. De burde ikke få alt for store problemer med at nappe endnu en sejr den kommende torsdag.

SønderjyskE fortsat skidt kørende.

SønderjyskE ankommer til kampen på torsdag på nakken af en virkelig dårlig formkurve i 3F Superliga. I deres tre foregående kampe har SønderjyskE lidt et 2-1 nederlag mod Brøndby IF, hvorefter de vandt 2-1 mod Lyngby Boldklub for senest at gå ned 1-0 mod Randers FC.

Der var ikke mange, som forudså SønderjyskE blande sig i den sjove ende af tabellen. Efteråret var dog stærkt, selvom de sidste runder ikke var fremragende.

SønderjyskE går ind til kampen med 3 sejre i de seneste 5 kampe siden oktober på udebane. En formkurve som får deres kommende kamp ude til at ligne en hård opgave.

FC Midtjylland vs SønderjyskE h2h

FC Midtjylland trak det korteste strå, da SønderjyskE vandt en 2-0 sejr i deres seneste møde i 3F Superliga. Resultatet var revanche for den 3-0 sejr FC Midtjylland noterede sig i den omvendte kamp. Generelt har kampe imellem de to klubber haft en tendens til at byde på underholdning, da 5 af de seneste 10 sluttede med over 2.5 mål. FC Midtjylland har haft et stærkt greb om SønderjyskE på det seneste og vandt 6 gange i 10 foregående kampe i 3F Superliga.

  • FC Midtjylland ubesejret i seneste 6 kampe i træk;
  • FC Midtjylland ubesejret i seneste 6 hjemmebane kampe i træk;
  • FC Midtjylland har vundet i seneste 5 af 6 hjemmebane kampe;
  • FC Midtjylland har scoret i seneste 14 af 16 kampe.
  • SoenderjyskE har scoret i seneste 18 af 20 kampe;
  • SoenderjyskE har scoret imod i seneste 10 af 12 kampe;
  • SoenderjyskE har scoret i seneste 8 udebane kampe i træk;
  • I de seneste 4 of 6 SoenderjyskE kampe var summen af mål OVER 2.5.