FC Midtjylland mod SønderjyskE i 3F Superliga runde 13 – optakt, odds og spilfiduser

Top møder bund når FC Midtjylland skal teste formen af mod SønderjyskE til en kamp i 3F Superliga på MCH Arena. FC Midtjylland nyder i øjeblikket udsigten fra toppen af tabellen med 28 point for deres 12 kampe. SønderjyskE befinder sig inden runden rangeret 11 i tabellen med 9 point for 12 kampe. SønderjyskE vil være super fokuserede på at lukke hullet op til førerholdet FC Midtjylland, når de to klubber brager sammen i 3F Superliga.

Vores tip

Facts og finurligheder for FC Midtjylland vs SønderjyskE.

  • FC Midtjylland er ubesejret i de seneste 5 kampe i træk;
  • FC Midtjylland har vundet i de seneste 5 hjemmebane kampe i træk;
  • FC Midtjylland har vundet i seneste 4 af 5 kampe;
  • FC Midtjylland har vundet i seneste 6 af 7 hjemmebane kampe.
  • SønderjyskE ikke vundet i de seneste 3 kampe i træk;
  • SønderjyskE har tabt i de seneste 5 udebane kampe i træk;
  • SønderjyskE ikke vundet i de seneste 6 udebane kampe i træk;
  • SønderjyskE har tabt i seneste 5 af 6 udebane kampe.

Form FC Midtjylland vs SønderjyskE

FC Midtjylland fortsætter pointhøsten.

FC Midtjylland går ind til kampen i håbet om at holde deres nuværende stærke momentum kørende med endnu et positivt resultat. FC Midtjylland har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Mod Braga gik de tomhændede fra banen efter et nederlag på 3-1. De revancherede de med en sejr på 4-0 over AGF, inden de senest spillede 2-2 mod FC Nordsjælland.

SønderjyskE håber på yderligere point til samlingen.

Det er vanskeligt at pege fingre ad SønderjyskE, da den seneste tids resultater i det store billede har levet op til forventningerne. Bare ét point forhindrer SønderjyskE i at have gået tomhændede igennem deres seneste tre kampe. De tabte med henholdsvis 1-0 og 4-0 mod AGF og AaB. Senest var der dog lidt trøst at hente efter 1-1 mod F.C. København.

På baggrund af de seneste stærke præstationer virker FC Midtjylland til at have en god chance for endnu en sejr mod SønderjyskE. Bookmakerne giver FC Midtjylland 72% chance for at tage tre point mod SønderjyskE. Det svarer til, at man får 1.38 på oddset for sejr til FC Midtjylland, mens uafgjort giver 4.60 gange igen. En væddemål på en udesejr til SønderjyskE betaler dig pengene 8.00 gange igen på oddset.

FC Midtjylland v SønderjyskE Indbyrdes historik

SønderjyskE trak det korteste strå, da FC Midtjylland vandt en 2-0 sejr i deres seneste møde i 3F Superliga. Resultatet var revanche for den 2-1 sejr SønderjyskE noterede sig i den forrige kamp. FC Midtjylland går ind til opgøret med en historik mod SønderjyskE, der siger 6-1-3 for deres seneste 10 kampe i 3F Superliga. I 5 af de seneste 10 opgør mellem FC Midtjylland og SønderjyskE var der gevinst på oddset ved spil på over 2.5 mål.

Stilling i 3F Superliga

Topscorer i form

Hold øje med Junior Brumado når du søger en målmager, eftersom han virker ustoppelig. Han har været på pletten 5 gange i seks kampe for FC Midtjylland, mens sæsontotalen læser 7 kasser lige nu.

Daniel Prosser har stået det rette sted 2 gange i seks kampe for SønderjyskE, som håber, at han kan føje yderligere til sæsontotalen på 2 mål.