FC Midtjylland mod Vejle Boldklub i 3F Superliga runde 4 – optakt, odds og spilfiduser

FC Midtjylland er klare favoritter, når de har besøg af Vejle Boldklub på MCH Arena den 6. august kl. 20:30 i 4 runde i 3F Superliga i 3F Superliga. Tre point til favoritholdet betaler 1.57 i gevinst på oddset. FC Midtjylland er placeret som nummer 2 i tabellen med 6 point efter 3 kampe. Vejle Boldklub ligger på en placering som nummer 12 i stillingen med 1 point ovenpå deres 3 opgør.

Vores tip

Facts og finurligheder for FC Midtjylland vs Vejle Boldklub.

  • FC Midtjylland har scoret i seneste 13 af 15 kampe;
  • I 2 of 4 seneste FC Midtjylland kampe var antal mål UNDER 3.5;
  • FC Midtjylland har scoret i de seneste 7 hjemmebane kampe i træk.
  • Vejle Boldklub ikke vundet i de seneste 6 kampe i træk;
  • Vejle Boldklub ikke vundet i de seneste 4 udebane kampe i træk;
  • Vejle Boldklub har indkasseret mål i seneste 10 af 12 kampe;
  • Vejle Boldklub har indkasseret mål i de seneste 9 kampe i træk.

Form FC Midtjylland vs Vejle Boldklub

FC Midtjylland håber på yderligere point til samlingen.

Det er vanskeligt at pege fingre ad FC Midtjylland, da den seneste tids resultater i det store billede har levet op til forventningerne. Resultaterne for deres foregående tre kampe siger, at FC Midtjylland præsterede en 1-0 sejr mod AaB, hvorefter de noterede en 2-1 sejr mod Celtic i Champions League, inden deres seneste kamp resulterede i en 2-0 sejr mod Viborg FF.

Vejle Boldklub håber på frisk start.

Vejle Boldklub går ind til kampen i håbet om endelig at få afsluttet den skuffende stime, de på det seneste har leveret. Resultaterne for deres foregående tre kampe siger, at Vejle Boldklub præsterede et 2-0 nederlag mod Randers FC, hvorefter de noterede et 1-0 nederlag mod SønderjyskE, inden deres seneste kamp resulterede i en 2-2 uafgjort mod Brøndby IF.

FC Midtjylland v Vejle Boldklub Indbyrdes historik

FC Midtjylland vandt de seneste to kampe mod Vejle Boldklub i 3F Superliga med yderst komfortable cifre. En øretæve på 5-0 tjente som opfølger til en afklapsning på 2-0. FC Midtjylland går ind til opgøret med en historik mod Vejle Boldklub, der siger 8-2-0 for deres seneste 10 kampe i 3F Superliga. I de foregående 10 kampe mellem FC Midtjylland og Vejle Boldklub bød 7 af dem på mere end to mål. Begge klubber scorede desuden mål i 6 af de 10 kampe.

Manden med målnæsen

Er man på jagt efter en målscorer, kunne det ligne en fidus at holde på Evander Ferreira. Han er topscorer for FC Midtjylland med 1 mål for sæsonen og præsterede desuden 3 i de seneste seks kampe. 

Vejle Boldklub krydser til gengæld fingre for, at Wahid Faghir kan finde vej til netmaskerne igen. Han er oppe på 1 mål i alle turneringer i denne sæson, og leverede 2 i de seneste seks.