FC Midtjylland mod Vejle Boldklub – Optakt, Spilfiduser, Odds

Vurderet ud fra oddset på kampen ligner tre point nærmest en pligt, når FC Midtjyllandden kommende søndag møder Vejle Boldklub. Favoritternes formkurve over de seneste uger bakker den store favoritværdighed op.

FC Midtjylland går ind til runde 22 som nummer 1 i 3F Superliga tabellen med 45 point på kontoen. Med 21 runder bag dem har Vejle Boldklub samlet 19 point, hvilket giver dem en placering som nummer 11 i stillingen.

Med tre sejre i træk er FC Midtjylland klar til at møde hvem som helst, for ikke at tale om Vejle Boldklub, der vil være motiverede af ikke at blive næste offer i serien.

Hvad målscoring angår, er Vejle Boldklub ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne syv gange i deres foregående ti kampe, et gennemsnit på 0.7 pr. kamp. De indkasserede syv mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 0.7 pr. kamp. De klarede at holde målet rent fire gange i denne serie.

FC Midtjylland har vundet 14 sejre, mens de har spillet tre uafgjorte og tabte desuden fire kampe i denne sæson i 3F Superliga.

Vejle Boldklub har indtil videre præsteret fire sejre og syv uafgjorte samt ti nederlag i 3F Superliga.

Vores tip

  • FC Midtjylland scorede i 22 af deres seneste 24 hjemmekampe
  • FC Midtjylland var i vandt 10 af deres seneste 12 kampe i 3F Superliga involveret i kampe med flere end 1.5 mål
  • FC Midtjylland har ikke tabt 14 af 15 af deres seneste hjemmekampe i 3F Superliga
  • FC Midtjylland har ikke tabt 13 af 14 af deres seneste kampe i 3F Superliga
  • FC Midtjylland vandt 10 af 12 af deres seneste kampe i 3F Superliga
  • Vejle Boldklub har ikke vundet 27 af 29 af deres seneste udekampe i 3F Superliga
  • 22 af Vejle Boldklub’s seneste 24 kampe i 3F Superliga havde under 3.5 mål
  • I de seneste 11 Vejle Boldklub udekampe i 3F Superliga, har summen af mål været under 3.5
  • I de seneste 9 Vejle Boldklub kampe i 3F Superliga, har summen af mål været under 2.5
  • 15 af Vejle Boldklub’s seneste 17 udekampe havde under 3.5 mål

Form FC Midtjylland mod Vejle Boldklub

FC Midtjylland er i kongehumør før deres kommende opgave den kommende søndag, da de seneste tre kampe gav maksimumpoint. Først blev AGF nedlagt 2-3, hvorefter det blev 2-0 mod F.C. København. Senest måtte også Randers FC bøje sig i et 0-1 nederlag. FC Midtjylland har vist potent form på MCH Arena med ikke færre end fem hjemmesejre af de seneste seks mulige. De scorede også 15 mål, mens de tillod fem imod, spillede en uafgjort og tabte nul.

Bedømt ud fra deres seneste tre kampe, kan vi forvente lidt af hvert for Vejle Boldklub i øjeblikket. Mod Silkeborg IF satte de sig igennem i en 2-0 sejr, før de spillede 1-1 mod Brøndby IF. I sidste runde gik de dog ned med 0-1 mod OB. Vejle Boldklub formåede ikke at vinde en eneste af deres seneste seks udekampe i 3F Superliga. De opnåede fire uafgjorte og tabte to, hvori de indkasserede seks og scorede fire mål.

FC Midtjylland scorede 24 mål og indkasserede 14 i deres seneste 11 kampe mod hold fra den nederste halvdel af 3F Superliga tabellen. De opnåede 26 point og otte sejre. Vejle Boldklub opnåede en sejre og seks point i de seneste 11 kampe mod hold placeret i top seks i stillingen. De scorede otte gange i disse kampe, men lukkede også selv 13 ind.

FC Midtjylland vs Vejle Boldklub – Seneste nyt

FC Midtjylland kan have op til tre fraværende spillere, når de den kommende søndag skal i kamp mod Vejle Boldklub.

Joel Andersson, Marrony og Sverrir Ingi Ingason er blandt de tre spillere, som mangler for FC Midtjylland på søndag.

FC Midtjylland mod Vejle Boldklub – indbyrdes historik

Vejle Boldklub formåede ikke at vinde én eneste af deres foregående 16 kampe mod FC Midtjylland. FC Midtjylland vandt 1-2 sidste gang de to rivaler spillede mod hinanden og har helt sikkert planer om at hente tre point igen den kommende søndag. FC Midtjylland går til kampen mod Vejle Boldklub med en 8-2-0 statistik for deres seneste ti møder. Det kan også omsættes til en sejrs-rate på 80%.

FC Midtjylland scorede mindst én gang i de seneste 13 indbyrdes opgør mod Vejle Boldklub i 3F Superliga. Af de seneste ti indbyrdes opgør mellem FC Midtjylland og Vejle Boldklub var der gevinst på over 2.5 mål fire gange.

FC Midtjylland mod Vejle Boldklub Spiltips

Gue-Sung Cho har været stærk for FC Midtjylland i den senere tid med en mål, hvad der selvføgelig gør ham til et varmt emne på målscorer-markedet. Vejle Boldklub håber, at Raul Albentosa kan finde skarpheden frem igen oven på en mål i de seneste seks kampe.

FC Midtjylland høstede tre point i seks af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort to gange og led to nederlag i denne serie. Vejle Boldklub sikrede sig to sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort fem gange samt tre nederlag. Målene flyder rimeligt frit for FC Midtjylland på hjemmebane i øjeblikket, og i begge ender af banen. Begge hold fandt vej til netmaskerne i seks af deres seneste 10 kampe her, mens det gav gevinst i seks af Vejle Boldklubs seneste 10 udekampe.

Over 2.5 mål ga gevinst i seks kampe av de seneste ti kampe mellom disse to klubbene. FC Midtjylland presterte 2.8 mål i gjennomsnitt, mens Vejle Boldklub presterte 0.7 mål i snitt. Begge lag skåret seks gange ganger i disse duellene. Der blev knaldet over 2.5 mål i kassen i seks af FC Midtjyllands seneste ti kampe på tværs af alle turneringer, hvori de selv scorede 1.9 mål i gennemsnit. Der var gevinst på over 2.5 mål i tre af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 1.2 mål i disse kampe.