Ikke ny nulbon af FC Midtjylland mod Vejle

Det er toppen af tabellen, som møder den tunge ende af tabellen, når FC Midtjylland tager imod Vejle Boldklub på MCH Arena. Som nummer 2 i stillingen har FC Midtjylland indsamlet 40 point efter 21 kampe. Med 24 point har Vejle Boldklub for samme antal kampe gjort sig fortjent til en plads som nummer 10.

Det er top mod bund i 3F Superliga og FC Midtjylland vil være opsatte på at lade Vejle Boldklub smage forskellen.

FC Midtjylland drømmer om mere.

Resultaterne har været rimelige uden at være prangende for FC Midtjylland igennem de seneste ugers kampe. I deres seneste tre kampe blev FC Midtjylland besejret 1-0 af AGF, før de vandt en 3-0 sejr mod OB for så senest at præstere en 0-0 uafgjort mod FC København.

FC Midtjylland har leveret som forventet med 4 sejre i de seneste 6 hjemme kampe siden december. Derfor er de selvfølgelig også bookmakernes store favorit til at sikre tre point den kommende søndag.

Vejle Boldklub fortsat skidt kørende.

Vejle Boldklub går ind til kampen i håbet om endelig at få afsluttet den skuffende stime, de på det seneste har leveret. I deres seneste tre kampe tilspillede Vejle Boldklub sig en en 2-0 sejr over OB, før de led et 3-1 nederlag mod Randers FC for så senest at præstere et 2-0 nederlag mod AaB.

Efter en serie af elendige præstationer på udebane i denne sæson – 2 sejre og 3 nederlag i de seneste 6 kampe – skal Vejle Boldklub passe på ikke at blive massakreret på søndag.

FC Midtjylland vs Vejle Boldklub h2h

Head-2-Head

FC Midtjylland look to avenge rare defeat

Ikke bare vandt FC Midtjylland deres seneste to kampe mod Vejle Boldklub i 3F Superliga. De præsterede også et “clean sheet” på vejen med 2-0 i december 2020 og 5-0 i november 2018. Generelt har opgør imellem de to klubber haft en tendens til at byde på underholdning, da 6 af de seneste 10 kampe sluttede med over 2.5 mål. I de seneste 10 kampe mellem klubberne i 3F Superliga har FC Midtjylland generelt været dominerende mod Vejle Boldklub, som de har besejret i 70% af kampene.

  • FC Midtjylland ikke vundet i de seneste 3 kampe i træk;
  • I 6 of 8 seneste FC Midtjylland kampe var antal mål UNDER 3.5;
  • I 6 seneste FC Midtjylland kampe i træk var antal mål UNDER 3.5;
  • I 4 of 6 seneste FC Midtjylland kampe var antal mål UNDER 2.5.
  • I 3 of 5 seneste Vejle BK kampe var antal mål UNDER 3.5;
  • Vejle BK har scoret i seneste 5 af 7 kampe;
  • Vejle BK har indkasseret mål i seneste 4 af 6 kampe.