FC Midtjylland mod Viborg FF i 3F Superliga runde 20 – optakt, odds og spilfiduser

FC Midtjylland er af bookmakerne gjort til forholdsvis klare favoritter, når de har besøg af Viborg FF på fredag i 3F Superliga. Tre point til favoritholdet betaler 1.62 i gevinst på oddset, når de tørner sammen på MCH Arena.

Efter 19 kampe afviklet er FC Midtjylland placeret som nummer 2 i stillingen med 36 point. Der er 13 points forskel til Viborg FF, der som nummer 8 har samlet 23 point sammen.

Viborg FF går ind til kampen mod FC Midtjylland den kommende fredag med håbet om at hale ind på de foranliggende i tabellen i 3F Superliga. Opgaven er selvsagt ikke nem, men omvendt en god mulighed for gæsterne til at vise, hvad de indeholder.

FC Midtjylland har før opgøret på fredag et anstændigt gennemsnit på 1.7 mål i deres seneste 10 kampe. De scorede acceptable 17 mål samtidig med, at de indkasserede 15 mål. Det kaster et gennemsnit på 1.5 af sig pr. kamp, hvori de formåede at holde rent bur 2 gange.

Viborg FF vælter ikke mål ind i en lind strøm i øjeblikket. De formåede blot at score 15 gange i deres seneste 10 opgør, eller 1.5 i gennemsnit pr. kamp. De lukkede 13 mål i e kampe, lig med et snit på 1.3 pr. kamp. De holdt målet rent 1 gange i denne stime.

Vores tip

Facts og finurligheder for FC Midtjylland v Viborg FF.

  • I de seneste 16 udekampe i træk Viborg FF har spillet, har begge hold scoret
  • Viborg FF scorede i 46 af deres seneste 47 udekampe
  • Der er scoret imod Viborg FF i de seneste 16 udekampe
  • Viborg FF har ikke tabt 8 af 10 af deres seneste kampe
  • FC Midtjylland har har ikke tabt i 15 af 16 seneste kampe mod Viborg FF
  • I de seneste 4 FC Midtjylland kampe mod Viborg FF var summen af mål under 2.5
  • I de seneste 4 FC Midtjylland kampe mod Viborg FF var summen af mål under 3.5
  • FC Midtjylland har har ikke vundet i 4 af 5 seneste kampe mod Viborg FF
  • FC Midtjylland har scorede i 6 af de senest 8 hjemmekampe mod Viborg FF

Form FC Midtjylland mod Viborg FF

FC Midtjylland drømmer om at stoppe ringe stime.

Bare ét point forhindrer FC Midtjylland i at have gået tomhændede igennem deres seneste tre kampe. De tabte med henholdsvis 2-0 og 2-1 mod AaB og PAOK. Senest var der dog lidt trøst at hente efter 2-2 mod OB.

Viborg FF drømmer om mere.

Viborg FF har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. De delte point i 1-1 kamp mod SønderjyskE, før de sejrede 0-1 mod Randers FC. Desværre blev sejren fulgt op af et 0-2 nederlag mod F.C. København.

FC Midtjylland v Viborg FF Indbyrdes historik

FC Midtjylland havde mest at juble over i deres seneste duel, som de endte med at vinde 2-0 tilbage i juli 2021 i 3F Superliga. FC Midtjylland møder Viborg FF med en historik imellem klubberne, der siger 4-5-1 for deres seneste 10 kampe i 3F Superliga. Af de seneste 10 kampe mellem FC Midtjylland og Viborg FF kom over 2.5 mål ud med gevinst på oddset 3 gange. Desuden scorede begge hold mål i 5 af disse 10 møder.

Stilling i 3F Superliga

Tabellen i 3F Superliga giver os et overblik over, hvordan FC Midtjylland og Viborg FF hver især ligger placeret i forhold til hinanden. Det siger også lidt om, hvad der eventuelt er på spil for begge parter, før de tørner sammen i runde 20. Der er næppe tvivl om, at vi har et fascinerende opgør om de tre point på fredag på MCH Arena i vente.

Formstærk måltyv

I forsøget på at ramme en målscorer kan der være værdi i Junior Brumado. Han har vist flaget for FC Midtjylland med 8 mål for sæsonen og stod desuden for 1 i de seneste seks kampe i alle turneringer.

Viborg FF har til gengæld forhåbninger om, at Tobias Bech kan holde sit momentum ved lige. Han er noteret for to mål i de seneste seks.