FC Midtjylland mod Viborg FF – Optakt, Spilfiduser, Odds

Når Viborg FF kommer til MCH Arena til et opgør i 3F Superliga den kommende mandag, håber FC Midtjylland at kunne udnytte hjemmebanen til deres fordel.

FC Midtjylland går ind til runde 17 som nummer 2 i 3F Superliga tabellen med 33 point på kontoen. Med 16 runder bag dem har Viborg FF samlet 19 point, hvilket giver dem en placering som nummer 7 i stillingen.

FC Midtjylland har spandevis af selvtillid, når det kommer til mål inden deres kommende kamp på mandag Deres seneste ti kampe kastede fornemme 2.3 mål af sig pr. kamp, eller sammenlagt 23 garn. De lukkede ti mål ind i samme tidsrum, et snit på en pr. kamp med clean sheets i to af dem.

Viborg FF vælter ikke mål ind i en lind strøm i øjeblikket. De formåede blot at score ni gange i deres seneste ti opgør, eller 0.9 i gennemsnit pr. kamp. De lukkede 15 mål ind i de kampe, lig med et snit på 1.5 pr. kamp. De holdt målet rent nul gange i denne stime.

FC Midtjylland har vundet ti sejre, mens de har spillet tre uafgjorte og tabte desuden tre kampe i denne sæson i 3F Superliga. FC Midtjylland noterede sig en sejr i deres seneste 5 kampe på stribe.

Viborg FF har indtil videre præsteret fem sejre og fire uafgjorte samt syv nederlag i 3F Superliga. Viborg FF indkasserede mindst én kasse i deres seneste 12 kampe.

Vores tip

  • FC Midtjylland har ikke tabt 16 af 18 af deres seneste hjemmekampe
  • FC Midtjylland scorede i 18 af deres seneste 19 hjemmekampe
  • FC Midtjylland har ikke tabt 11 af 12 af deres seneste kampe
  • FC Midtjylland var i vandt 7 af deres seneste 9 kampe involveret i kampe med flere end 1.5 mål
  • FC Midtjylland scorede i 12 af deres seneste 13 kampe
  • Der er scoret imod Viborg FF i de seneste 13 kampe
  • Der er scoret imod Viborg FF i de seneste 11 udekampe
  • Viborg FF har i tabte 5 af de seneste 7 ude kampe ikke scorede et mål
  • Viborg FF var i tabte 5 af deres seneste 7 ude kampe involveret i kampe med færre end 0.5 mål
  • 6 af Viborg FF’s seneste 7 udekampe havde under 2.5 mål

Form FC Midtjylland mod Viborg FF

FC Midtjylland er i kongehumør før deres kommende opgave på mandag, da de seneste tre kampe gav maksimumpoint. Først blev Hvidovre IF nedlagt 1-4, hvorefter det blev 2-0 mod FC Nordsjælland. Senest måtte også Silkeborg IF bøje sig i et 1-4 nederlag. FC Midtjylland præsterede tre hjemmesejre af de seneste seks mulige i ligaen. Af de resterede tre kampe sluttede to uden vinder, mens de tabte en, hvori de scorede ni og indkasserede seks mål.

Viborg FF har været lidt frem og tilbage i deres seneste tre kampe, hvor de åbnede med at banke Silkeborg IF med 2-1. Det viste sig vanskeligt at følge op på, da de tabte med 2-0 mod AGF. De var dog tilbage på sejrs-kurs i den seneste opgave, der blev vundet 2-1 over F.C. København. Viborg FF formåede ikke at vinde en eneste af deres seneste seks udekampe i 3F Superliga. De opnåede en uafgjorte og tabte fem, hvori de indkasserede ni og scorede en mål.

FC Midtjylland scorede 18 mål og indkasserede 13 i deres seneste ni kampe mod hold fra den nederste halvdel af 3F Superliga tabellen. De opnåede 20 point og seks sejre. Viborg FF scorede ni mål og lukkede 18 ind i deres seneste syv kampe mod hold fra den øverste halvdel af tabellen i 3F Superliga. Det indbragte dem tre sejre og ti point.

FC Midtjylland vs Viborg FF – Seneste nyt

FC Midtjylland kan have op til fem fraværende spillere, når de på mandag skal i kamp mod Viborg FF.

Aral Simsir, Adam Gabriel, Marrony, Emiliano Martinez og Sverrir Ingi Ingason er blandt de fem spillere, som mangler for FC Midtjylland på mandag.

Viborg FF ser ud til at skulle se bort fra fire spillere til truppen, som den kommende mandag møder FC Midtjylland. Blandt de fraværende spillere i Viborg FF-truppen, er Renato Junior i straffeboksen efter lidt for mange karantænepoint.

Jakob Vester, Daniel Anyembe og Mads Lauritsen bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Viborg FF, når de drager til MCH Arena.

FC Midtjylland mod Viborg FF – indbyrdes historik

FC Midtjylland har blot indkasseret et enkelt nederlag i de seneste 21 indbyrdes opgør mod Viborg FF. Deres seneste opgør mod hinanden var et brag af en duel, der endte med et målrigt 2-2 resultat. Det er ikke cifre, man ser hver dag, men ingen af os skulle have noget imod en gentagelse af målfesten den kommende mandag. Uafgjort kan meget vel være vejen at gå her, da deres seneste møder har været meget jævnbyrdige opgør. FC Midtjylland vandt fire af de seneste fire opgør, mens Viborg FF vandt en af de foregående ti kampe.

FC Midtjylland scorede mindst én gang i de seneste 6 indbyrdes opgør mod Viborg FF i 3F Superliga. Begge hold scorede i fem af de seneste ti kampe mellem FC Midtjylland og Viborg FF.

FC Midtjylland mod Viborg FF Spiltips

Anosike Ementa virker til at være i anstændig form for Viborg FF, da han var på tavlen tre gange i hans seneste seks kampe i 3F Superliga. Gæsterne har dog brug for mere fra ham, når de lægger vejen forbi FC Midtjylland, som er store favoritter til sejren den kommende mandag. Det ligner til gengæld en god idé at holde på Franculino, som stod for fire mål i hans seneste seks kampe.

FC Midtjylland var i stand til at vinde seks af deres seneste 10 kampe foran eget publikum, mens de spillede uafgjort tre gange. De led også en nederlag i denne serie. Viborg FF sejrede i tre af deres foregående 10 udekampe, spillede uafgjort en gange og led seks nederlag. Målene flyder rimeligt frit for FC Midtjylland på hjemmebane i øjeblikket, og i begge ender af banen. Begge hold fandt vej til netmaskerne i seks af deres seneste 10 kampe her, mens det gav gevinst i fem af Viborg FFs seneste 10 udekampe.

Der var under 2.5 mål i fire kampe af de forgange ti kampe mellem de to klubber her. Mens FC Midtjylland har et gennemsnit på 1.6 mål i de opgør, har Viborg FF et snit på 0.9 mål, og begge hold til ikke at score gav gevinst fem gange. Der blev scoret over 2.5 mål i seks af FC Midtjyllands sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 2.2 mål i gennemsnit i denne stime. Over 2.5 blev der scoret i fem af de forrige ti kampe, som Viborg FF spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 1.3 mål i disse kampe.