FC Midtjylland vakler ikke

Det er fire dage siden, at FC Midtjylland spillede flot med på Anfield mod Liverpool, og lørdag er det så tid til den næste kamp i rækken. FC Nordsjælland åbner dørene i Right to Dream Park, hvorfra FC Midtjylland har særdeles gode minder.

Nok er truppen blandt de bredeste og ikke mindst bedste, hvad kvalitet angår, hos midtjyderne, men der kan ganske enkelt ikke undgå at være bare en smule ømme stænger. Spørgsmålet er så, om FCN kan udnytte det.

Deres seneste hjemmekampe har langt fra været så målrige, som man tidligere har oplevet, heller ikke mod FC Midtjylland, men sidstnævnte har ikke holdt nullet i seks kampe. I fire af disse indkasserede de to mål. De lukkede også mindst to mål ind i fire af deres seneste fem udekampe i Superligaen.

Men selvom de så har indkasseret nærmest usædvanligt mange mål, har de stadig taget fire sejre i fem ligakampe, og de elsker at spille i Farum, hvor de har vundet fem gange i træk. Når de kunne vinde i Brøndby i lørdags, må odds 2.02 siges at være fristende på en sejr i Farum.

Flere interessante tips