FC Midtjylland vs Lyngby Boldklub – Optakt, bedste Odds og gode tips

FC Midtjylland agerer værter for Lyngby Boldklub når de brager sammen i endnu et saftigt opgør i 3F Superliga på mandag på MCH Arena.

FC Midtjylland er nummer 1 i kvalifikationsrækken med 31 point og en målscore på 35-30, mens Lyngby Boldklub ligger nummer 6 med 17 point og en målscore på 22-37.

FC Midtjylland kommer til deres næste 3F Superliga kampe med et beskedent gennemsnit på 1.3 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 13 gange og indkasserede selv 11 mål. Det er 1.1 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur fire gange.

Hvad målscoring angår, er Lyngby Boldklub ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne ti gange i deres foregående ti kampe, et gennemsnit på en pr. kamp. De indkasserede 12 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.2 pr. kamp. De klarede at holde målet rent to gange i denne serie.

FC Midtjylland er noteret for syv sejre, og har desuden spillet ti uafgjorte, ligesom det er blevet til seks nederlag i 3F Superliga i denne sæson.

Lyngby Boldklub har indtil videre præsteret tre sejre og otte uafgjorte samt 12 nederlag i 3F Superliga.

Vores tip

Facts og finurligheder for FC Midtjylland v Lyngby Boldklub.

  • FC Midtjylland var i tabte de seneste 3 hjemme kampe i træk involveret i opgør med færre end 1.5 mål
  • I de seneste 3 kampe i træk FC Midtjylland har spillet, har begge hold scoret
  • I de seneste 3 FC Midtjylland kampe, har summen af mål været over 3.5
  • FC Midtjylland tabte deres seneste 3 hjemmekampe
  • I de seneste 3 FC Midtjylland kampe, har summen af mål været over 2.5
  • Lyngby Boldklub scorede i 12 af deres seneste 13 kampe
  • Lyngby Boldklub har ikke tabt 9 af 11 af deres seneste kampe
  • 6 af Lyngby Boldklub’s seneste 8 udekampe havde over 2.5 mål
  • Lyngby Boldklub var i vandt 3 af deres seneste 4 ude kampe involveret i kampe med flere end 2.5 mål
  • Lyngby Boldklub var i vandt 4 af deres seneste 5 ude kampe involveret i kampe med flere end 1.5 mål

Form FC Midtjylland mod Lyngby Boldklub

FC Midtjylland har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Det startede med et nederlag på 1-3 mod Lyngby Boldklub, hvorefter de opnåede 3-3 mod Silkeborg IF. Deres seneste kamp indbragte tre point, da de sejrede 1-3 i opgøret mod OB. FC Midtjylland præsterede kun én sølle sejr på MCH Arena af de seneste seks mulige i ligaen. De spillede uafgjort to og tabte tre af disse, hvori de scorede fem mål og lukkede otte ind.

Lyngby Boldklub har været godt organiserede i deres seneste tre kampe, som sammenlagt kastede fem point af sig. De lagde ud med at banke FC Midtjylland med 1-3 før de lod sig nøje med det ene point i en 1-1 kamp mod AC Horsens. Deres seneste opgave indbragte endnu engang uafgjort, da de spillede 1-1 mod Silkeborg IF. I deres seneste seks udekampe i 3F Superliga vandt Lyngby Boldklub to sejre, mens de spillede en uafgjort. De led tre nederlag, mens de indkasserede 11 og scorede ni mål.

FC Midtjylland har været stærkt kørende mod de øvrige hold fra top seks. Af de seneste seks kampe mod disse, vandt de to og indsamlede ti point. De scorede også ni mål, mens de indkasserede fire selv. Af deres seneste seks kampe mod hold fra top seks sikrede Lyngby Boldklub sig to point og nul sejre. De indkasserede 12 mål, mens de selv scorede fire gange.

FC Midtjylland vs Lyngby Boldklub – Seneste nyt

FC Midtjylland kan have op til tre fraværende spillere, når de den kommende mandag skal i kamp mod Lyngby Boldklub.

Kristoffer Olsson, Henrik Dalsgaard og Junior Brumado er alle ude af truppen, som FC Midtjylland tager imod Lyngby Boldklub med på MCH Arena.

Lyngby Boldklub ser ud til at skulle se bort fra fire spillere til truppen, som på mandag møder FC Midtjylland.

Det er navne som Alfred Finnbogason, Kristian Riis, Andreas Bjelland og Petur Knudsen, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til MCH Arena.

FC Midtjylland mod Lyngby Boldklub – indbyrdes historik

I det seneste opgør mellem disse to løb Lyngby Boldklub med de tre point i en 1-3 kamp, og mon ikke vi roligt kan regne med, at de planlægger noget lignende på mandag. FC Midtjylland går til kampen mod Lyngby Boldklub med en 3-4-3 statistik for deres seneste ti møder. Det giver en sejrs-rate på 30%, hvilket måske er værd at have i baghovedet, inden man sætter sine væddemål.

Af de seneste ti indbyrdes opgør mellem FC Midtjylland og Lyngby Boldklub var der gevinst på over 2.5 mål fire gange.

FC Midtjylland mod Lyngby Boldklub Spiltips

Gustav Isaksen har fem mål i seks 3F Superliga kampe for FC Midtjylland, der satser på, at han tager skarpheden med til kampen mod Lyngby Boldklub. Gæsterne sætter deres lid til formen hos Alfred Finnbogason, der har banket tre mål ind i 3F Superliga.

FC Midtjylland vandt beskedne tre sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De delte point med gæsterne tre gange, mens de tabte fire kampe. Gæsterne fra Lyngby Boldklub vandt tre af deres seneste 10 udekampe, hvoraf to sluttede remis. De tabte desuden fem af disse udekampe. FC Midtjylland har set fem af deres seneste 10 kampe i MCH Arena gå 2.5 mål. Der var over 2.5 mål i seks Lyngby Boldklubs seneste 10 udekampe.

Over 2.5 mål ga gevinst i seks kampe av de seneste ti kampe mellom disse to klubbene. FC Midtjylland presterte 1.5 mål i gjennomsnitt, mens Lyngby Boldklub presterte 1.6 mål i snitt. Begge lag skåret fem gange ganger i disse duellene. Der blev scoret over 2.5 mål i seks af FC Midtjyllands sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.6 mål i gennemsnit i denne stime. Der var gevinst på over 2.5 mål i fem af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 2.1 mål i disse kampe.