Både Nordsjælland og AaB jagter point efter skidt åbning på året

FC Nordsjælland har fordel af hjemmebane på Right To Dream Park, når AaB kommer forbi den kommende søndag til et opgør i 3F Superliga. FC Nordsjælland er placeret som nummer 10 i stillingen med 18 point for 17 kampe. AaB ligger til gengæld 3 point foran som nummer 8.

Resultaterne for FC Nordsjælland har indtil videre været stærkt skuffende i 3F Superliga sæsonen. En god serie kan dog stadig redde noget af æren, og de vil håbe på at sparke den i gang mod AaB.

FC Nordsjælland drømmer om at stoppe ringe stime.

FC Nordsjælland er stærkt opsatte på igen snart at vinde en fodboldkamp oven på den senere tids skuffende resultater. FC Nordsjælland måtte bide i græsset mod OB i et 2-0 nederlag, hvorefter de spillede en 2-2 uafgjort mod Vejle BK, inden de endte med 1-1 mod Randers FC i deres foregående tre kampe.

FC Nordsjælland gik ind til sæsonen med en medalje-drøm, men dén drøm kan de meget snart skyde en hvid pind efter.

FC Nordsjælland har hjemme bare formået at tage 3 point ud af 12 mulige siden november på Right To Dream Park. Der skal i dén grad strammes op, hvis tre point skal sikres i en vanskelig kamp hjemme.

AaB drømmer om at stoppe ringe stime.

AaB er stærkt opsatte på igen snart at vinde en fodboldkamp oven på den senere tids skuffende resultater. I deres seneste tre kampe spillede AaB 1-1 mod Brøndby IF, hvorefter de spillede en kedelig 0-0 med Randers FC for så senest at præstere et 2-0 nederlag mod FC Midtjylland .

AaB har stærkt behov for en snarlig opadgående formkurve, hvis målet om en midterplacering i denne sæson skal holde stik.

AaB forventes at komme tomhændede ud på den anden side af kampen den kommende søndag. Et udbytte på 1 sejr og 3 nederlag i de seneste 6 kampe ude kunne være bedre, hvorfor det ser svært ud her.

FC Nordsjælland vs AaB h2h

Hverken FC Nordsjælland eller AaB formåede at få et afgørende overtag i deres seneste opgør i 3F Superliga. Rivalerne måtte begge lade sig nøje med det ene point i en 1-1 kamp hos sidstnævnte. Den seneste tids indbyrdes kampe har for det meste lagt sig til den målfattige side, da 6 af de foregående 10 kampe gik under 2.5 mål. De har spillet 10 kampes mod hinanden i de seneste sæsoner og FC Nordsjælland har en mindre mental fordel med sejre i 4 kampe. AaB nappede alle tre point i 1 kamp, mens 5 kampe sluttede uafgjort i 3F Superliga.

Ifølge bookmakerne er FC Nordsjælland favoritter til sejren. Et væddemål på en home giver dig 2.30 på oddset. Spilselskaberne vurderer med andre ord, at FC Nordsjælland har 43% chance for en sejr mod AaB. Er du fristet af et væddemål på AaB kan der høstes 2.75 gange pengene på oddset.

Bookmakerne har en tro på, at det kan blive målrigt i denne kamp og tilbyder 1.73 på oddset for over 2.5 mål. Det svarer til 58% chance for mindst tre mål i denne duel. Hvis du foretrækker et spil på få mål, kan du hente 2.00 på oddset for under 2.5 mål.

Statistics