FC Nordsjælland mod AaB – Optakt, Spilfiduser, Odds

Der er mere end point på spil, når FC Nordsjælland tørner sammen med rivaler AaB i et derby 3F Superliga på søndag på Right To Dream Park.

FC Nordsjælland er nummer 1 med 32 point og en målscore på 24-12, mens AaB ligger nummer 11 med 14 point og en målscore på 16-23.

FC Nordsjælland har før kampen på søndag et godkendt snit på 1.6 mål i deres forudgående 10 kampe. De var på pletten 16 gange, mens de indkasserede 8 mål. Det er lig med 0.8 i snit pr. opgør, hvor de holdt målet rent 3 gange.

AaB er i øjeblikket anstændige målscorere med 11 kasser i deres seneste 10 kampe eller 1.1 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 14 mål, mens AaB præsterede 3 “clean sheets”. De indkasserede i snit 1.4 mål pr. kamp.

FC Nordsjælland har vundet 9 sejre, mens de har spillet 5 uafgjorte og tabte desuden 2 kampe gange i denne sæson i 3F Superliga. FC Nordsjælland tabte ingen af deres foregående 6 kampe.

AaB har indtil videre præsteret 3 sejre og 5 uafgjorte samt 8 nederlag i 3F Superliga.

Vores tip

Facts og finurligheder for FC Nordsjælland v AaB.

  • FC Nordsjælland har ikke tabt 17 af 19 af deres seneste kampe
  • FC Nordsjælland har ikke tabt 17 af 19 af deres seneste hjemmekampe
  • FC Nordsjælland scorede i 14 af deres seneste 15 hjemmekampe
  • FC Nordsjælland scorede i 11 af deres seneste 13 kampe
  • I 4 af de seneste 5 hjemmekampe FC Nordsjælland har spillet, har begge hold scoret
  • I 7 af de seneste 9 kampe AaB har spillet, har begge hold scoret
  • AaB scorede i 12 af deres seneste 14 udekampe
  • AaB scorede i 9 af deres seneste 10 kampe
  • AaB tabte deres seneste 3 kampe
  • AaB har ikke vundet 7 af 9 af deres seneste kampe

Form FC Nordsjælland mod AaB

FC Nordsjælland virker i fin form før deres kommende opgave. Deres seneste tre kampe kastede først en sejr af sig mod AC Horsens, der blev nedlagt 2-0. Herefter spillede de 0-0 mod FC Midtjylland, hvorpå AGF blev besejret 0-2. Meget få havde FC Nordsjælland som medaljekandidater i denne sæson, men bliver de ved at levere de nuværende resultater, kommer de til at levere en kæmpe overraskelse. FC Nordsjælland præsterede tre hjemmesejre af de seneste seks mulige i ligaen. Af de resterede tre kampe sluttede 2 uden vinder, mens de tabte 1, hvori de scorede 10 og indkasserede 6 mål.

AaB har været lidt blege i deres seneste tre kampe, hvor de startede med at få tæsk 3-2 af Brøndby IF. Skuffelsen blev fulgt op af ny nedtur, da de tabte 1-2 til Silkeborg IF, for så at svare igen med en 1-2 sejr over Middelfart Boldklub. I deres seneste seks udekampe i 3F Superliga vandt AaB to sejre, mens de spillede 1 uafgjort. De led 3 nederlag, mens de indkasserede 7 og scorede 7 mål.

FC Nordsjælland scorede 12 mål og indkasserede 7 i deres seneste 9 kampe mod hold fra den nederste halvdel af 3F Superliga tabellen. De opnåede 16 point og 4 sejre. AaB opnåede 0 sejre og 2 point i de seneste 8 kampe mod hold placeret i top seks i stillingen. De scorede 6 gange i disse kampe, men lukkede også selv 15 ind.

FC Nordsjælland vs AaB – Seneste nyt

I skrivende stund skulle der kun være to spillere, som ikke er til rådighed for FC Nordsjælland, når de skal i aktion mod AaB. Martin Frese får en fridag fra FC Nordsjælland-truppen, da han sidder ude med karantæne.

Ulrik Yttergård Jenssen sidder over for FC Nordsjælland i deres kommende opgave på grund af en skade.

AaB ser ud til at skulle se bort fra 3 spillere til truppen, som på søndag møder FC Nordsjælland. Blandt de fraværende spillere i AaB-truppen, er Lars Kramer i straffeboksen efter lidt for mange karantænepoint.

Det er navne som Jakob Ahlmann og Josip Posavec, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Right To Dream Park.

FC Nordsjælland mod AaB – indbyrdes historik

FC Nordsjælland har ikke vundet en eneste af de seneste 6 opgør mod rivalerne AaB. Man skulle have spillet uafgjort på oddset, da FC Nordsjælland senest mødte AaB i 3F Superliga. Ingen af parterne fik det afgørende overtag, hvorfor det endte med en 0-0 pointdeling. Bookmakerne har FC Nordsjælland som favoritter til sejren i dette opgør. Den bedste pris for en sejr på oddset i skrivende stund hedder 1.70, hvilket svarer til, at bookmakerne giver FC Nordsjælland59% chance for at banke AaB. En pointdeling betaler 3.75 i gevinst på oddset, hvor imod AaB udbetaler 4.88 i gevinst på oddset for en sejr. Uafgjort kan meget vel være vejen at gå her, da deres seneste møder har været meget jævnbyrdige opgør. FC Nordsjælland vandt 3 af de seneste 3 opgør, mens AaB vandt 2 af de foregående 10 kampe. Der er odds 1.70 på en sejr til hjemmeholdet.

I de seneste 10 indbyrdes opgør mellem FC Nordsjælland og AaB fandt begge vej til netmaskerne 6 gange.

FC Nordsjælland mod AaB Spiltips

Der er nogle interessante navne på begge hold, hvis man søger efter en målmager. Andreas Schjelderup viser rigtig god form med 4 mål i seks kampe og FC Nordsjælland bør bringe ham i spil mod AaB. Sidstnævnte ankommer med Younes Bakiz, der stod for 4 mål i de seneste seks kampe.

FC Nordsjælland var i stand til at vinde 7 af deres seneste 10 kampe foran eget publikum, mens de spillede uafgjort 2 gange. De led også 1 nederlag i denne serie. AaB sejrede i 4 af deres foregående 10 udekampe, spillede uafgjort 1 gange og led 5 nederlag. FC Nordsjælland satte 5 sejre på kontoen for deres seneste 10 3F Superliga kampe. Gæsterne fra AaB vandt 2 af deres seneste 10 kampe.

Der blev scoret over 2.5 mål 5 gange i de seneste 10 kampe mellem disse to klubber. FC Nordsjælland præsterede et gennemsnit på 1.4 mål, mens AaB landede et snit på 1 mål i disse dueller. Begge hold var på tavlen 6 gange i disse kampene. Der blev scoret over 2.5 mål i 3 af FC Nordsjællands sidste 10 kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.8 mål i gennemsnit i denne stime. Over 2.5 blev der scoret i 6 af de forrige 10 kampe, som AaB spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 1.4 mål i disse kampe.