FC Nordsjælland mod AC Horsens – Optakt, Spilfiduser, Odds

FC Nordsjælland har fordel af hjemmebane på Right To Dream Park, når AC Horsens kommer forbi på fredag til et opgør i 3F Superliga.

FC Nordsjælland er nummer 1 med 28 point og en målscore på 22-12, mens AC Horsens ligger nummer 9 med 18 point og en målscore på 14-16.

FC Nordsjælland kommer til deres næste 3F Superliga kampe med et beskedent gennemsnit på 1.4 mål i deres seneste 10 kampe. De scorede 14 gange og indkasserede selv 10 mål. Det er 1 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur 2 gange.

AC Horsens er i øjeblikket anstændige målscorere med 12 kasser i deres seneste 10 kampe eller 1.2 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 15 mål, mens AC Horsens præsterede 2 “clean sheets”. De indkasserede i snit 1.5 mål pr. kamp.

FC Nordsjælland er noteret for 8 sejre, og har desuden spillet 4 uafgjorte, ligesom det er blevet til 2 nederlag i 3F Superliga i denne sæson.

AC Horsens kigger på 5 sejre, samt 3 uafgjorte såvel som 6 nederlag i 3F Superliga.

Vores tip

Facts og finurligheder for FC Nordsjælland v AC Horsens.

  • FC Nordsjælland har ikke tabt 16 af 18 af deres seneste hjemmekampe
  • FC Nordsjælland har ikke tabt 14 af 16 af deres seneste kampe
  • FC Nordsjælland scorede i 13 af deres seneste 14 hjemmekampe
  • I de seneste 4 hjemmekampe i træk FC Nordsjælland har spillet, har begge hold scoret
  • I 6 af de seneste 8 kampe FC Nordsjælland har spillet, har begge hold scoret
  • I de seneste 4 udekampe i træk AC Horsens har spillet, har begge hold scoret
  • AC Horsens tabte 5 af 6 af deres seneste udekampe
  • Der er scoret imod AC Horsens i 9 af de seneste 11 kampe
  • Der er scoret imod AC Horsens i de seneste 6 udekampe
  • AC Horsens har ikke vundet 6 af 7 af deres seneste udekampe

Form FC Nordsjælland mod AC Horsens

FC Nordsjælland ser rigtigt solide ud for tiden efter at have gået ubesejret igennem deres seneste tre kampe. De spillede først 1-1 mod F.C. København. Herefter var de oppe imod AGF i en kamp, der sluttede 1-1. Den seneste opgave kastede tre point af sig mod Randers FC, som blev nedlagt med 0-2. Meget få havde FC Nordsjælland som medaljekandidater i denne sæson, men bliver de ved at levere de nuværende resultater, kommer de til at levere en kæmpe overraskelse. FC Nordsjælland præsterede tre hjemmesejre af de seneste seks mulige i ligaen. Af de resterede tre kampe sluttede 2 uden vinder, mens de tabte 1, hvori de scorede 9 og indkasserede 6 mål.

AC Horsens har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Et møde med AaB sluttede 0-0, hvorpå et 2-1 nederlag mod FC Midtjylland fulgte. Deres nyligste kamp gav dog sejr, da Silkeborg IF blev nedlagt med 3-2. Ikke mange eksperter vurderede før sæsonen, at AC Horsens kunne slutte i den bedste halvdel af tabellen, men de klarer sig væsentligt bedre end budgetteret, om man så må sige. AC Horsens vandt ingen af deres foregående seks udekampe i 3F Superliga, som i stedet kastede 1 uafgjorte og 5 nederlag af sig. De lukkede 8 mål ind og scorede selv 3.

FC Nordsjælland har opnået 13 point fra deres seneste 6 kampe mod hold fra den øverste halvdel af stillingen i 3F Superliga. De vandt 4 kampe med en score på 9 mål for og 4 imod. AC Horsens vandt 2 sejre i deres foregående 8 kampe mod klubber, der befinder sig i den øverste halvdel af tabellen i 3F Superliga. De scorede 10 mål og lukkede 13 ind. Dette indbragte dem 7 point.

FC Nordsjælland vs AC Horsens – Seneste nyt

FC Nordsjælland kan have op til 3 fraværende spillere, når de den kommende fredag skal i kamp mod AC Horsens. Adamo Nagalo får en fridag fra FC Nordsjælland-truppen, da han sidder ude med karantæne.

Wahid Faghir og Ulrik Yttergård Jenssen er alle ude af truppen, som FC Nordsjælland tager imod AC Horsens med på Right To Dream Park.

AC Horsens har en næsten fuld trup til rådighed på fredag, da blot to spillere ser ud til at være tvunget på sidelinjen. Alexander Ludwig og Alexander Ludwig har samlet for mange kort sammen og må derfor sidde over i den næste AC Horsens-kamp på grund af karantæne.

FC Nordsjælland mod AC Horsens – indbyrdes historik

I det seneste opgør mellem disse to løb AC Horsens med de tre point i en 1-0 kamp, og mon ikke vi roligt kan regne med, at de planlægger noget lignende den kommende fredag. Uafgjort kan meget vel være vejen at gå her, da deres seneste møder har været meget jævnbyrdige opgør. FC Nordsjælland vandt 4 af de seneste 4 opgør, mens AC Horsens vandt 2 af de foregående 10 kampe. Der er odds 1.62 på en sejr til hjemmeholdet.

Over 2.5 mål gav gevinst på oddset 7 gange i de seneste 10 kampe mellem FC Nordsjælland og AC Horsens. Begge hold var på tavlen 5 gange i deres seneste 10 møder.

FC Nordsjælland mod AC Horsens Spiltips

Anders K. Jacobsen virker til at være i anstændig form for AC Horsens, da han var på tavlen 2 gange i hans seneste seks kampe i 3F Superliga. Gæsterne har dog brug for mere fra ham, når de lægger vejen forbi FC Nordsjælland, som er store favoritter til sejren på fredag. Det ligner til gengæld en god idé at holde på Andreas Schjelderup, som stod for 3 mål i hans seneste seks kampe.

FC Nordsjælland var i stand til at vinde 6 af deres seneste 10 kampe foran eget publikum, mens de spillede uafgjort 3 gange. De led også 1 nederlag i denne serie. AC Horsens sejrede i 3 af deres foregående 10 udekampe, spillede uafgjort 1 gange og led 6 nederlag. Målene flyder rimeligt frit for FC Nordsjælland på hjemmebane i øjeblikket, og i begge ender af banen. Begge hold fandt vej til netmaskerne i 7 af deres seneste 10 kampe her, mens det gav gevinst i 5 af AC Horsenss seneste 10 udekampe.

Over 2.5 mål ga gevinst i 7 kampe av de seneste 10 kampe mellom disse to klubbene. FC Nordsjælland presterte 2.5 mål i gjennomsnitt, mens AC Horsens presterte 1.1 mål i snitt. Begge lag skåret 5 gange ganger i disse duellene. Der blev scoret over 2.5 mål i 4 af FC Nordsjællands sidste 10 kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.9 mål i gennemsnit i denne stime. Der blev scoret mere end 2.5 mål i 7 af de seneste 10 kampe, som AC Horsens spillede i alle turneringer. De scorede i gennemsnit 1.3 mål undervejs i processen.