FC Nordsjælland skal revanchere nederlag

FC Nordsjælland har fordel af hjemmebane på Right To Dream Park, når AGF kommer forbi på søndag til et opgør i 3F Superliga. Alle håber at komme igennem første runde med sejr, men det kiksede for AGF , der kunne sætte ét point på kontoen i premieren. 

Ingen gider åbne en ny sæson med en nul-bon, men det var, hvad FC Nordsjælland måtte tage til takke med i 1. runde. AGF vil være på udkig efter at udvide hullet til FC Nordsjælland i stillingen 3F Superliga, når klubberne står overfor hinanden den kommende søndag.

Form FC Nordsjælland vs AGF

FC Nordsjælland kom skidt igang

Resultaterne har været både gode og dårlige i deres seneste ligakampe, hvis vi skeler tilbage mod den forgangne sæson. Deres foregående tre kampe gav først FC Nordsjælland en 2-1 sejr mod Randers FC, hvorpå fulgte et 2-0 nederlag mod Brøndby IF, mens de i den seneste kamp tabte 2-1 til Viborg FF.

AGF startede med point

AGF vil efterhånden være desperate efter at få sat en stopper for den skuffede serie af resultater, de har præsteret. AGF har i deres forgange tre ligakampe noteret sig et 4-0 nederlag mod FC Midtjylland, en 2-2 uafgjort mod AaB og senest en 1-1 uafgjort mod Brøndby IF.

I en kamp mellem to angiveligt jævnbyrdige klubber, med begge i nogenlunde samme form, ligner det et opgør, der kan gå alle veje. Derfor kan uafgjort hurtigt vise sig at indeholde den største værdi på oddset.

FC Nordsjælland v AGF Indbyrdes historik

FC Nordsjælland tabte deres seneste indbyrdes møde i 3F Superliga, da AGF noterede en sejr på 3-1. Det var dog førstnævnte, som slap bedst fra det forrige opgør, hvor FC Nordsjælland sikrede alle tre point via en sejr på 2-0. 

FC Nordsjælland går ind til opgøret med en historik mod AGF, der siger 4-2-4 for deres seneste 10 kampe i 3F Superliga. Af de seneste 10 kampe mellem FC Nordsjælland og AGF kom over 2.5 mål ud med gevinst på oddset 4 gange. Desuden scorede begge hold mål i 6 af disse 10 møder.