FC Nordsjælland har opskriften mod AGF

FC Nordsjælland tager imod AGF på Right To Dream Park i runde 23 på søndag i 3F Superliga. FC Nordsjælland indtager en 6. plads med 29 point efter 22 kampe. AGF har 38 point og er på en 3. plads i tabellen.

Toppen af tabellen møder bunden af 3F Superliga og AGF håber på at udstille forskellen, når de møder FC Nordsjælland.

FC Nordsjælland fortsætter pointhøsten.

FC Nordsjælland vil være opsatte på at udvide den fine stime af resultater, som de på det seneste har fået sammensat. I deres tre foregående kampe delte FC Nordsjælland point i en 2-2 kamp mod AC Horsens, hvorefter de tog en 3-0 sejr mod Lyngby Boldklub for senest at sikre en 2-1 sejr mod SønderjyskE.

Formen på eget græs lader meget tilbage at ønske for FC Nordsjælland i de senere uger. Skal tre point sikres i det, der ligner en hård match på søndag, skal de finde noget ekstra frem.

AGF håber på frisk start.

AGF ankommer til kampen den kommende søndag på nakken af en virkelig dårlig formkurve i de senere uger. Deres seneste tre kampe gav først AGF et 2-1 nederlag mod B 93, herefter fulgte en 1-1 uafgjort mod Randers FC, mens de i den seneste kamp delte point i en 1-1 uafgjort kamp mod Brøndby IF.

En formkurve, der på udebane siger 1 sejr i de seneste 6 kampe siden februar, kunne være bedre. AGF har ikke råd til at slække på fokus, hvis der skal sikres en sejr den kommende søndag.

FC Nordsjælland vs AGF h2h

Head-2-Head

FC Nordsjælland vandt 1-0 på udebane, da de to klubber sidste gang stod overfor hinanden på Ceres Park i marts 2021 i 3F Superliga. Generelt har opgør imellem de to klubber haft en tendens til at byde på underholdning, da 5 af de seneste 10 kampe sluttede med over 2.5 mål. De to rivaler har været meget jævnbyrdige i deres foregående dueller i 3F Superliga. Begge står noteret for 4 sejre i de seneste 10 kampe, mens 2 kampe sluttede uden vinder.

  • FC Nordsjaelland er ubesejret i de seneste 7 kampe i træk;
  • FC Nordsjaelland er ubesejret i de seneste 3 hjemmebane kampe i træk;
  • FC Nordsjaelland har indkasseret mål i seneste 15 af 17 kampe;
  • FC Nordsjaelland har scoret i seneste 8 af 10 kampe.
  • AGF er ubesejret i de seneste 3 kampe i træk;
  • AGF er ubesejret i de seneste 6 udebane kampe i træk;
  • I 8 of 10 seneste AGF kampe var antal mål UNDER 3.5;
  • AGF har scoret i seneste 6 af 8 kampe.