FC Nordsjælland mod AGF i 3F Superliga runde 24 – optakt, odds og spilfiduser

Uhyre vigtige point er på spil i toppen af tabellen, når FC Nordsjælland får besøg af AGF i Right To Dream Park. Der er kickoff til kampen den kommende søndag.

FC Nordsjælland lægger beslag på placeringen som nummer 4 i 3F Superliga med 21 point for deres første 23 kampe. Differencen til AGF er 6 point, hvilket rangerer sidstnævnte som nummer 2 i tabellen for 23 kampe.

Både FC Nordsjælland og AGF har måttet udholde en del flere skuffelser på det seneste end godt er i 3F Superliga. Begge går ind til rundens duel på udkig efter et resultat, der kan opbygge den foreslåede moral igen.

Det er ikke sådan, at FC Nordsjælland ligefrem sætter ild til ligaen i øjeblikket på målfronten. De scorede forholdsvis beskedne 8 mål i de foregående 10 opgør, hvilket svarer til 0.8 mål pr. kamp. De lukkede samtidig 15 mål imod, et gennemsnit på 1.5 pr. kamp med 1 clean sheets undervejs.

AGF vælter ikke mål ind i en lind strøm i øjeblikket. De formåede blot at score 14 gange i deres seneste 10 opgør, eller 1.4 i gennemsnit pr. kamp. De lukkede 12 mål ind i de kampe, lig med et snit på 1.2 pr. kamp. De holdt målet rent 3 gange i denne stime.

Vores tip

Facts og finurligheder for FC Nordsjælland v AGF.

  • Der er scoret imod FC Nordsjælland i 22 af de seneste 24 kampe
  • FC Nordsjælland har ikke tabt 4 af 5 af deres seneste hjemmekampe
  • I de seneste 7 kampe i træk AGF har spillet, har begge hold scoret
  • AGF scorede i 12 af deres seneste 13 kampe
  • Der er scoret imod AGF i 11 af de seneste 12 kampe
  • AGF har ikke vundet 8 af 9 af deres seneste udekampe
  • FC Nordsjælland har scorede i 15 af de senest 17 kampe mod AGF
  • FC Nordsjælland har har ikke tabt i 11 af 13 seneste hjemmekampe mod AGF
  • I 5 ud af 6 seneste FC Nordsjælland hjemmekampe mod AGF var antallet af mål under 2.5
  • I 6 ud af 7 seneste FC Nordsjælland hjemmekampe mod AGF var antallet af mål under 3.5

Form FC Nordsjælland mod AGF

FC Nordsjælland drømmer om at stoppe ringe stime.

FC Nordsjælland har bare ét point at fremvise for deres seneste tre kampe. De spillede 1-1 mod SønderjyskE, hvorefter de mod F.C. København tabte 1-0. Endnu en skuffelse fulgte senest mod OB, der vandt 2-1.

AGF drømmer om at stoppe ringe stime.

Efter tre point fra tre uafgjorte kampe i deres seneste tre opgaver, er AGF på udkig efter en sejr. Mod Brøndby IF spillede de 1-1, før de også delte point med Viborg FF i en 1-1 kamp. Ny remis fulgte, da de spillede 0-0 mod Vejle Boldklub.

FC Nordsjælland v AGF Indbyrdes historik

FC Nordsjælland tog sig af alle tre point i deres foregående duel mod deres næste modstander, som de besejrede 3-2 tilbage i marts 2022 i 3F Superliga. FC Nordsjælland går ind til opgøret med en historik mod AGF, der siger 4-2-4 for deres seneste 10 kampe i 3F Superliga. I de foregående 10 kampe mellem FC Nordsjælland og AGF bød 5 af dem på mere end to mål. Begge klubber scorede desuden mål i 6 af de 10 kampe.

Stilling i 3F Superliga

Stillingen i 3F Superliga inden den kommende runde 24 fortæller os, hvor FC Nordsjælland og AGF ligger placeret i forhold til hinanden. Det kan give et godt overblik over, hvor meget der er på spil inden deres indbyrdes opgør. Det bliver uden tvivl en interessant duel om de tre point den kommende søndag på Right To Dream Park.

FC Nordsjælland mod AGF – Formstærke spillere

Kigger man mulighederne for en målscorer igennem, bør man overveje at stoppe ved Simon Adingra, der viser god form for FC Nordsjælland. Han fandt vej til netmaskerne 2 gange i hans seneste kampe i 3F Superliga. Dén total øger han gerne mod AGF.

Gæsterne krydser fingre for Patrick Mortensen til at score igen efter 2 3F Superliga mål i deres seneste kampe i denne turnering.