FC Nordsjælland mod AGF – Optakt, Spilfiduser, Odds

Hjemmeholdet FC Nordsjælland skal på mandag i kamp mod AGF på Right To Dream Park i en kamp i nedrykningsspillet i 3F Superliga. Nedrykning rammer de dårligste hold i denne gruppe, mens det bedste løber med en plads i Europa.

FC Nordsjælland er placeret som nummer 4 i tabellen i 3F Superliga, da de indtil videre har opnået 46 point til samlingen. AGF har opnået 38 point, hvilket placerer dem som nummer 5 efter 25 runder.

Med tre sejre i træk er FC Nordsjælland klar til at møde hvem som helst, for ikke at tale om AGF, der vil være motiverede af ikke at blive næste offer i serien.

FC Nordsjælland har før kampen på mandag et godkendt snit på 1.6 mål i deres forudgående ti kampe. De var på pletten 16 gange, mens de indkasserede 11 mål. Det er lig med 1.1 i snit pr. opgør, hvor de holdt målet rent to gange.

AGF er i øjeblikket anstændige målscorere med 11 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.1 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for ti mål, mens AGF præsterede fire “clean sheets”. De indkasserede i snit en mål pr. kamp.

FC Nordsjælland har vundet 13 sejre, mens de har spillet syv uafgjorte og tabte desuden fem kampe i denne sæson i 3F Superliga. FC Nordsjælland tabte ingen af deres foregående 6 kampe.

AGF har indtil videre præsteret ni sejre og 11 uafgjorte samt fem nederlag i 3F Superliga. AGF tabte ingen af deres seneste 7 udekampe.

Vores tip

  • FC Nordsjælland har ikke tabt 23 af 25 af deres seneste hjemmekampe i 3F Superliga
  • FC Nordsjælland har ikke tabt 20 af 22 af deres seneste hjemmekampe
  • I 9 af de seneste 11 kampe FC Nordsjælland har spillet, har begge hold scoret
  • FC Nordsjælland scorede i deres seneste 10 hjemmekampe
  • 9 af FC Nordsjælland’s seneste 10 hjemmekampe havde over 2.5 mål
  • 18 af AGF’s seneste 20 kampe i 3F Superliga havde under 3.5 mål
  • 11 af AGF’s seneste 12 udekampe i 3F Superliga havde under 3.5 mål
  • AGF scorede i 17 af deres seneste 19 udekampe
  • AGF har ikke tabt 12 af 13 af deres seneste udekampe i 3F Superliga
  • AGF scorede i 15 af deres seneste 17 kampe

Form FC Nordsjælland mod AGF

FC Nordsjælland har været lidt frem og tilbage i deres seneste tre kampe, hvor de åbnede med at banke F.C. København med 2-1. Det viste sig vanskeligt at følge op på, da de tabte med 1-0 mod AGF. De var dog tilbage på sejrskurs i den seneste opgave, der blev vundet 0-1 over Silkeborg IF. FC Nordsjælland vandt fire af deres seneste seks hjemmekampe i 3F Superliga, hvori de også spillede uafgjort to gange og led nul nederlag. De scorede ti mål og lukkede fem.

AGF har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Mod FC Midtjylland gik de tomhændede fra banen efter et nederlag på 0-1. De revancherede de med en sejr på 1-0 over FC Nordsjælland, inden de senest spillede 2-2 mod Brøndby IF. I deres seneste seks udekampe i 3F Superliga vandt AGF to sejre, mens de spillede fire uafgjort. De led nul nederlag, mens de indkasserede fire og scorede seks mål.

FC Nordsjælland opnåede 13 point fra deres foregående otte kampe mod hold fra top seks i tabellen. De vandt fire sejre med 14 mål scoret og 12 indkasseret. AGF vandt en sejre i deres foregående ti kampe mod klubber, der befinder sig i den øverste halvdel af tabellen i 3F Superliga. De scorede ti mål og lukkede 16 ind. Dette indbragte dem otte point.

FC Nordsjælland vs AGF – Seneste nyt

FC Nordsjælland skulle bare have én spiller siddende, når de møder AGF på Right To Dream Park.

Benjamin Nygren sidder over for FC Nordsjælland i deres kommende opgave på grund af en skade.

AGF ser ud til at skulle se bort fra fem spillere til truppen, som på mandag møder FC Nordsjælland. Jacob Andersen, Tobias Anker, Mikael Anderson og Nicolai Poulsen har samlet for mange kort sammen og må derfor sidde over i den næste AGF-kamp på grund af karantæne.

Kevin Yakob rejser ikke med AGF til deres kommende udekamp, da han plejer en skade.

FC Nordsjælland mod AGF – indbyrdes historik

FC Nordsjælland har blot indkasseret et enkelt nederlag i de seneste 10 indbyrdes opgør mod AGF. Det seneste indbyrdes opgør i 3F Superliga mellem FC Nordsjælland og AGF fandt sted i november 2023. Kampen gik ikke over i historien, men gav dog en stærk gevinst på oddset via resultatet 0-0. FC Nordsjælland vandt tre af deres foregående ti kampe mod AGF, mens sidstnævnte vandt tre af disse og resten sluttede uafgjort.

Af de seneste ti indbyrdes opgør mellem FC Nordsjælland og AGF var der gevinst på over 2.5 mål fem gange.

FC Nordsjælland mod AGF Spiltips

Felix Beijmo virker til at være i anstændig form for AGF, da han var på tavlen to gange i hans seneste seks kampe i 3F Superliga. Gæsterne har dog brug for mere fra ham, når de lægger vejen forbi FC Nordsjælland, som er store favoritter til sejren den kommende mandag. Det ligner til gengæld en god idé at holde på Marcus Ingvartsen, som stod for tre mål i hans seneste seks kampe.

FC Nordsjælland var i stand til at vinde otte af deres seneste 10 kampe foran eget publikum, mens de spillede uafgjort en gange. De led også en nederlag i denne serie. AGF sejrede i tre af deres foregående 10 udekampe, spillede uafgjort fem gange og led to nederlag. Målene flyder rimeligt frit for FC Nordsjælland på hjemmebane i øjeblikket, og i begge ender af banen. Begge hold fandt vej til netmaskerne i syv af deres seneste 10 kampe her, mens det gav gevinst i syv af AGFs seneste 10 udekampe.

Der var over 3.5 mål i fem kampe af de foregående ti kampe kampe mellem disse to. FC Nordsjælland opererer med et snit på 1.5 mål i disse dueller, mens AGF ligger på 1.2 mål i gennemsnit. Begge hold var på tavlen syv gange undervejs. Der blev knaldet over 2.5 mål i kassen i seks af FC Nordsjællands seneste ti kampe på tværs af alle turneringer, hvori de selv scorede 1.7 mål i gennemsnit. Der var gevinst på over 2.5 mål i fire af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 1.3 mål i disse kampe.