FC Nordsjælland mod AGF – Optakt, Spilfiduser, Odds

FC Nordsjælland tager imod AGF på Right To Dream Park i runde 13 på søndag i 3F Superliga.

FC Nordsjælland går ind til runde 13 som nummer 1 i 3F Superliga tabellen med 24 point på kontoen. Med 12 runder bag dem har AGF samlet 16 point, hvilket giver dem en placering som nummer 6 i stillingen.

FC Nordsjælland kommer til deres næste 3F Superliga kampe med et beskedent gennemsnit på 1.4 mål i deres seneste 10 kampe. De scorede 14 gange og indkasserede selv 10 mål. Det er 1 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur 2 gange.

AGF er i øjeblikket anstændige målscorere med 11 kasser i deres seneste 10 kampe eller 1.1 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 10 mål, mens AGF præsterede 3 “clean sheets”. De indkasserede i snit 1 mål pr. kamp.

FC Nordsjælland har vundet 7 sejre, mens de har spillet 3 uafgjorte og tabte desuden 2 kampe gange i denne sæson i 3F Superliga. FC Nordsjælland har ikke holdt rent bur i deres seneste 7 kampe på stribe.

AGF kigger på 5 sejre, samt 1 uafgjort såvel som 6 nederlag i 3F Superliga.

Vores tip

Facts og finurligheder for FC Nordsjælland v AGF.

  • FC Nordsjælland har ikke tabt 15 af 17 af deres seneste hjemmekampe
  • FC Nordsjælland har ikke tabt 12 af 14 af deres seneste kampe
  • FC Nordsjælland scorede i 12 af deres seneste 13 hjemmekampe
  • I 5 af de seneste 6 kampe FC Nordsjælland har spillet, har begge hold scoret
  • I de seneste 3 hjemmekampe i træk FC Nordsjælland har spillet, har begge hold scoret
  • Der er scoret imod AGF i 18 af de seneste 20 udekampe
  • AGF tabte 4 af 5 af deres seneste kampe
  • Der er scoret imod AGF i de seneste 5 kampe
  • AGF har ikke vundet 4 af 5 af deres seneste kampe
  • AGF tabte 3 af 4 af deres seneste udekampe

Form FC Nordsjælland mod AGF

FC Nordsjælland har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Mod AC Horsens gik de tomhændede fra banen efter et nederlag på 1-0. De revancherede de med en sejr på 3-1 over Randers FC, inden de senest spillede 1-1 mod F.C. København. FC Nordsjælland vandt ingen af deres seneste seks ligakampe på Right To Dream Park, men spillede uafgjort 1 gange og led 1 nederlag. De lukkede 6 ind og scorede selv 10.

AGF har været lidt blege i deres seneste tre kampe, hvor de startede med at få tæsk 1-0 af F.C. København. Skuffelsen blev fulgt op af ny nedtur, da de tabte 0-1 til FC Midtjylland, for så at svare igen med en 0-3 sejr over AB Gladsaxe. I deres seneste seks udekampe i 3F Superliga vandt AGF to sejre, mens de spillede 0 uafgjort. De led 4 nederlag, mens de indkasserede 6 og scorede 5 mål.

FC Nordsjælland har været stærkt kørende mod de øvrige hold fra top seks. Af de seneste 5 kampe mod disse, vandt de 3 og indsamlede 10 point. De scorede også 8 mål, mens de indkasserede 6 selv. Af deres seneste 6 kampe mod hold fra top seks sikrede AGF sig 7 point og 2 sejre. De indkasserede 6 mål, mens de selv scorede 7 gange.

FC Nordsjælland vs AGF – Seneste nyt

FC Nordsjælland kan have op til 3 fraværende spillere, når de på søndag skal i kamp mod AGF. Jacob Steen Christensen behøver ikke klæde om, når FC Nordsjælland næste gang skal i aktion, da han er i karantæne.

Wahid Faghir og Ulrik Yttergård Jenssen er alle ude af truppen, som FC Nordsjælland tager imod AGF med på Right To Dream Park.

I værste fald må AGF finde sig i at have 5 spillere ude til deres kommende duel i 3F Superliga. Blandt de fraværende spillere i AGF-truppen, er Frederik Tingager i straffeboksen efter lidt for mange karantænepoint.

Det er navne som Alexander Munksgaard, Frederik Tingager, Mikael Anderson og Oliver Lund, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Right To Dream Park.

FC Nordsjælland mod AGF – indbyrdes historik

FC Nordsjælland har blot indkasseret et enkelt nederlag i de seneste 10 indbyrdes opgør mod AGF. Tilskuerne vil ikke have noget imod at få en lige så underholdende kamp, som sidste gang FC Nordsjælland stod overfor AGF. Det sluttede 2-3 i en fremragende 3F Superliga duel imellem klubberne. FC Nordsjælland går til kampen mod AGF med en 5-4-1 statistik for deres seneste 10 møder. Det giver en sejrs-rate på 50%, hvilket måske er værd at have i baghovedet, inden man sætter sine væddemål.

I 5 de seneste 6 indbyrdes opgør i 3F Superliga imellem FC Nordsjælland og AGF blev der scoret mindst fire gange. Begge hold scorede i 7 af de seneste 10 kampe mellem FC Nordsjælland og AGF.

FC Nordsjælland mod AGF Spiltips

Andreas Schjelderup har 4 mål i seks 3F Superliga kampe for FC Nordsjælland, der satser på, at han tager skarpheden med til kampen mod AGF. Gæsterne sætter deres lid til formen hos Patrick Mortensen, der har banket 3 mål ind i 3F Superliga.

FC Nordsjælland høstede tre point i 7 af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort 2 gange og led 1 nederlag i denne serie. AGF sikrede sig 5 sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort 0 gange samt 5 nederlag. I deres seneste 10 udekampe præsterede AGF 3 sejre til nul.

Der var over 3.5 mål i 6 kampe af de foregående 10 kampe kampe mellem disse to. FC Nordsjælland opererer med et snit på 1.8 mål i disse dueller, mens AGF ligger på 1.3 mål i gennemsnit. Begge hold var på tavlen 7 gange undervejs. Der blev scoret over 2.5 mål i 5 af FC Nordsjællands seneste 10 kampe på tværs af alle turneringer. De scorede i gennemsnit 1.9 mål på vejen. Der var gevinst på over 2.5 mål i 5 af gæsternes foregående 10 kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 2 mål i disse kampe.