FC Nordsjælland mod Brøndby IF – Optakt, Spilfiduser, Odds

FC Nordsjælland skal op imod Brøndby IF den kommende mandag på Right To Dream Park i nedrykningsspillet i 3F Superliga. At undgå nedrykning er det primære mål for denne gruppe af hold, men en plads i Europa er også på spil for det bedste af holdene.

FC Nordsjælland er nummer 2 med 43 point og en målscore på 39-22, mens Brøndby IF ligger nummer 6 med 30 point og en målscore på 32-37.

Brøndby IF fik én over snuden i deres seneste kamp, og skulle gerne være tændte på at revanchere sig på mandag. FC Nordsjælland bør være varsom for den trussel, de sårede gæster repræsenterer.

FC Nordsjælland har før opgøret på mandag et anstændigt gennemsnit på 1.9 mål i deres seneste ti kampe. De scorede acceptable 19 mål samtidig med, at de indkasserede ti mål. Det kaster et gennemsnit på en af sig pr. kamp, hvori de formåede at holde rent bur tre gange.

Brøndby IF er i øjeblikket anstændige målscorere med 15 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.5 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 16 mål, mens Brøndby IF præsterede en “clean sheets”. De indkasserede i snit 1.6 mål pr. kamp.

FC Nordsjælland har vundet 12 sejre, mens de har spillet syv uafgjorte og tabte desuden fire kampe i denne sæson i 3F Superliga. FC Nordsjælland er i færd med en imponerende stime af 8 kampe i træk på Right To Dream Park nu, hvori de ikke tabte én eneste gang.

Brøndby IF kigger på otte sejre, samt seks uafgjorte såvel som ni nederlag i 3F Superliga.

Vores tip

Facts og finurligheder for FC Nordsjælland v Brøndby IF.

  • FC Nordsjælland har ikke tabt 23 af 25 af deres seneste kampe
  • FC Nordsjælland scorede i deres seneste 17 kampe
  • FC Nordsjælland har ikke tabt 22 af 24 af deres seneste hjemmekampe
  • FC Nordsjælland scorede i 22 af deres seneste 23 hjemmekampe
  • I 8 af de seneste 9 kampe FC Nordsjælland har spillet, har begge hold scoret
  • Brøndby IF vandt 9 af 11 af deres seneste kampe
  • Brøndby IF scorede i 14 af deres seneste 16 kampe
  • Brøndby IF har ikke tabt 10 af 12 af deres seneste kampe
  • 7 af Brøndby IF’s seneste 9 kampe havde under 3.5 mål
  • 5 af Brøndby IF’s seneste 6 udekampe havde under 3.5 mål

Form FC Nordsjælland mod Brøndby IF

FC Nordsjælland har været lidt frem og tilbage i deres seneste tre kampe, hvor de åbnede med at banke Brøndby IF med 2-1. Det viste sig vanskeligt at følge op på, da de tabte med 2-1 mod F.C. København. De var dog tilbage på sejrskurs i den seneste opgave, der blev vundet 4-1 over Aarhus Fremad. FC Nordsjælland har vist potent form på Right To Dream Park med ikke færre end fem hjemmesejre af de seneste seks mulige. De scorede også 17 mål, mens de tillod seks imod, spillede en uafgjort og tabte nul.

Brøndby IF har været igennem et par skuffelser i løbet af deres seneste tre kampe, der ellers startede med en sejr. Mod Silkeborg IF satte de sig igennem med 2-1, før FC Nordsjælland viste sig for stærke og sejrede 2-1. Også deres seneste opgave efterlod dem tomhændede, da Brøndby IF gik ned 0-3 mod Viborg FF. I deres seneste seks udekampe i 3F Superliga vandt Brøndby IF to sejre, mens de spillede to uafgjort. De led to nederlag, mens de indkasserede otte og scorede otte mål.

FC Nordsjælland har opnået 20 point fra deres seneste 13 kampe mod hold fra den øverste halvdel af stillingen i 3F Superliga. De vandt fem kampe med en score på 18 mål for og 14 imod. Brøndby IF scorede 15 mål og lukkede 26 ind i deres seneste 13 kampe mod hold fra den øverste halvdel af tabellen i 3F Superliga. Det indbragte dem fire sejre og 16 point.

FC Nordsjælland vs Brøndby IF – Seneste nyt

Brøndby IF ser ud til blot at mangle en enkelt spillere for at have alle mand til rådighed, når de møder FC Nordsjælland på Right To Dream Park.

Kevin Mensah rejser ikke med Brøndby IF til deres kommende udekamp, da han plejer en skade.

FC Nordsjælland mod Brøndby IF – indbyrdes historik

FC Nordsjælland ser uden tvivl frem mod deres næste kamp, da de endte med at vinde 3-1 og 2-1 i deres seneste to opgør mod Brøndby IF. Brøndby IF vandt syv af ti seneste opgør mod FC Nordsjælland. Sidstnævnte sejrede dog 2-1 i deres seneste møde, og er på udkig efter en opfølger. Brøndby IF giver odds 4.20 for en sejr i skrivende stund.

Begge hold til at score gav kun gevinst i tre af de foregående ti opgør mellem Brøndby IF og FC Nordsjælland.

FC Nordsjælland mod Brøndby IF Spiltips

Wahid Faghir har tre mål i seks 3F Superliga kampe for FC Nordsjælland, der satser på, at han tager skarpheden med til kampen mod Brøndby IF. Gæsterne sætter deres lid til formen hos Nicolai Vallys, der har banket fire mål ind i 3F Superliga.

FC Nordsjælland høstede tre point i otte af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort en gange og led en nederlag i denne serie. Brøndby IF sikrede sig tre sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort fire gange samt tre nederlag. FC Nordsjælland præsterede fire sejre uden at indkassere mål i deres seneste 10 kampe på Right To Dream Park.

Der blev scoret over 2.5 mål i fem kampe af de seneste ti kampe mellem disse to hold. FC Nordsjælland præsterede et gennemsnit på 0.8 mål, mens Brøndby IF snittede 1.9 mål i disse. Begge hold scorede tre gange i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i syv af FC Nordsjællands sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 2.2 mål i gennemsnit i denne stime. Over 2.5 blev der scoret i syv af de forrige ti kampe, som Brøndby IF spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på to mål i disse kampe.