FC Nordsjælland mod Brøndby IF – Optakt, Spilfiduser, Odds

FC Nordsjælland har fordel af hjemmebane på Right To Dream Park, når Brøndby IF kommer forbi på søndag til et opgør i 3F Superliga.

FC Nordsjælland er nummer 1 med 40 point og en målscore på 36-19, mens Brøndby IF ligger nummer 4 med 30 point og en målscore på 31-32.

FC Nordsjælland har før kampen på søndag et godkendt snit på 1.8 mål i deres forudgående ti kampe. De var på pletten 18 gange, mens de indkasserede ni mål. Det er lig med 0.9 i snit pr. opgør, hvor de holdt målet rent tre gange.

Brøndby IF kan fremvise et respektabelt gennemsnit på 1.8 scoringer for deres foregående ti kampe, inden deres duel på søndag. De lavede selv 18 garn i takt med, at de måtte finde sig i 14 mål imod. Det giver et snit på 1.4 pr. kamp, hvori de klarede rent bur en gange.

FC Nordsjælland har vundet 11 sejre, mens de har spillet syv uafgjorte og tabte desuden tre kampe i denne sæson i 3F Superliga.

Brøndby IF har indtil videre præsteret otte sejre og seks uafgjorte samt syv nederlag i 3F Superliga.

Vores tip

Facts og finurligheder for FC Nordsjælland v Brøndby IF.

  • FC Nordsjælland har ikke tabt 21 af 23 af deres seneste kampe
  • FC Nordsjælland har ikke tabt 21 af 23 af deres seneste hjemmekampe
  • FC Nordsjælland scorede i deres seneste 15 kampe
  • FC Nordsjælland scorede i 21 af deres seneste 22 hjemmekampe
  • I 6 af de seneste 7 kampe FC Nordsjælland har spillet, har begge hold scoret
  • Brøndby IF vandt 8 af 9 af deres seneste kampe
  • Brøndby IF har ikke tabt 12 af 14 af deres seneste kampe
  • Brøndby IF var i vandt 7 af deres seneste 9 kampe involveret i kampe med flere end 1.5 mål
  • Brøndby IF scorede i 12 af deres seneste 14 kampe
  • Brøndby IF har ikke tabt 8 af 10 af deres seneste udekampe

Form FC Nordsjælland mod Brøndby IF

De seneste tre kampe har for FC Nordsjælland givet lidt af hvert til kontoen. De startede med at banke Aarhus Fremad med 0-3, hvilket desværre blev fulgt op af et nederlag på 2-1 mod Silkeborg IF. Deres seneste opgør, mod Viborg FF, indbragte et point i en1-1 kamp. FC Nordsjælland præsterede flotte fire hjemmesejre af de seneste seks på eget græs i 3F Superliga, mens to sluttede uafgjort og det blev til nul nederlag. De hamrede 16 i kassen selv, mens de lukkede seks mål ind.

Brøndby IF har været lidt frem og tilbage i deres seneste tre kampe, hvor de åbnede med at banke FC Midtjylland med 0-1. Det viste sig vanskeligt at følge op på, da de tabte med 1-0 mod Lyngby Boldklub. De var dog tilbage på sejrs-kurs i den seneste opgave, der blev vundet 2-1 over Silkeborg IF. I deres seneste seks udekampe i 3F Superliga vandt Brøndby IF to sejre, mens de spillede tre uafgjort. De led en nederlag, mens de indkasserede seks og scorede syv mål.

FC Nordsjælland har været stærkt kørende mod de øvrige hold fra top seks. Af de seneste ni kampe mod disse, vandt de seks og indsamlede 21 point. De scorede også 18 mål, mens de indkasserede otte selv. Af deres seneste ni kampe mod hold fra top seks sikrede Brøndby IF sig ti point og to sejre. De indkasserede 16 mål, mens de selv scorede 11 gange.

FC Nordsjælland vs Brøndby IF – Seneste nyt

Brøndby IF ser ud til blot at mangle en enkelt spillere for at have alle mand til rådighed, når de møder FC Nordsjælland på Right To Dream Park.

Kevin Mensah rejser ikke med Brøndby IF til deres kommende udekamp, da han plejer en skade.

FC Nordsjælland mod Brøndby IF – indbyrdes historik

Brøndby IF har trukket sig sejrrigt ud af 7 af de seneste 9 indbyrdes opgør mod FC Nordsjælland. Deres seneste opgør mod hinanden var et brag af en duel, der endte med et målrigt 1-3 resultat. Det er ikke cifre, man ser hver dag, men ingen af os skulle have noget imod en gentagelse af målfesten den kommende søndag. Brøndby IF går ind til kampen mod FC Nordsjælland med en 7-1-2 fordel og der er odds 3.10 på, at Brøndby IF vinder endnu en sejr.

Af de seneste ti indbyrdes opgør mellem FC Nordsjælland og Brøndby IF var der gevinst på over 2.5 mål fem gange.

FC Nordsjælland mod Brøndby IF Spiltips

Wahid Faghir har fire mål i seks 3F Superliga kampe for FC Nordsjælland, der satser på, at han tager skarpheden med til kampen mod Brøndby IF. Gæsterne sætter deres lid til formen hos Ohi Anthony Omoijuanfo, der har banket fire mål ind i 3F Superliga.

FC Nordsjælland var i stand til at vinde syv af deres seneste 10 kampe foran eget publikum, mens de spillede uafgjort to gange. De led også en nederlag i denne serie. Brøndby IF sejrede i fire af deres foregående 10 udekampe, spillede uafgjort fire gange og led to nederlag. Målene flyder rimeligt frit for FC Nordsjælland på hjemmebane i øjeblikket, og i begge ender af banen. Begge hold fandt vej til netmaskerne i seks af deres seneste 10 kampe her, mens det gav gevinst i fire af Brøndby IFs seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i fem kampe af de seneste ti kampe mellem disse to hold. FC Nordsjælland præsterede et gennemsnit på 0.8 mål, mens Brøndby IF snittede to mål i disse. Begge hold scorede tre gange i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i fire af FC Nordsjællands seneste ti kampe på tværs af alle turneringer. De scorede i gennemsnit 1.8 mål på vejen. Der blev scoret mere end 2.5 mål i fem af de seneste ti kampe, som Brøndby IF spillede i alle turneringer. De scorede i gennemsnit to mål undervejs i processen.