Kan Brøndby fastholde stimen mod formstærke Nordsjælland

FC Nordsjælland byder velkommen til Brøndby IF i 3F Superliga den kommende onsdag på Right To Dream Park. FC Nordsjælland indtager en 5. plads i slutspillet om mesterskabet med 36 point efter 25 kampe. Brøndby IF har 46 point og er på en 2. plads i tabellen.

Det er snart nogle runder siden, at Brøndby IF senest smagte sejrens sødme i 3F Superliga. De skal dog næppe forvente at modtage noget nødhjælp fra FC Nordsjælland.

FC Nordsjælland i fantastisk form.

FC Nordsjælland rider på toppen af en formkurve og fortsætter med at feje det meste modstand til side. I FC Nordsjællands 3 sidste kampe har de været igennem en 2-0 sejr mod AGF, hvorefter fulgte en en målrig 4-3 sejr mod Randers FC, mens de senest endte med 2-2 uafgjort mod FC København.

FC Nordsjælland har leveret godkendte resultater på eget græs, og niveauet må bestemt ikke slækkes, hvis tre point skal blive deres den kommende onsdag.

Brøndby IF håber på yderligere point til samlingen.

Brøndby IF har spillet til par på det seneste, for at stjæle et udtryk fra golfens verden. Altså resultater mere eller mindre efter bogen igennem de seneste uger, det være sig både positive og negative. Resultaterne for de foregående tre kampe siger, at Brøndby IF led et 1-0 udebane-nederlag mod FC Midtjylland, hvorefter de noterede et 3-1 nederlag mod FC København for senest at agere den ene part i i en 2-2 uafgjort mod AGF.

Deres nuværende stærke form ude, som siger 3 sejre i de seneste 5 kampe siden februar, kan være dét, der udgør forskellen for Brøndby IF den kommende onsdag.

FC Nordsjælland vs Brøndby IF h2h

Head-2-Head

Brøndby IF har overtaget netop nu

Brøndby IF vandt 1-0 på udebane, da de to klubber sidste gang stod overfor hinanden på Right To Dream Park i februar 2021 i 3F Superliga. Generelt har opgør imellem de to klubber haft en tendens til at byde på underholdning, da 5 af de seneste 10 kampe sluttede med over 2.5 mål. Brøndby IF plejer at være glade for at møde FC Nordsjælland, og tog sig kærligt af alle tre point 7 gange i de seneste 10 kampes i 3F Superliga.

  • FC Nordsjaelland er ubesejret i de seneste 10 kampe i træk;
  • FC Nordsjaelland er ubesejret i de seneste 4 hjemmebane kampe i træk;
  • FC Nordsjaelland har vundet i seneste 4 af 5 kampe;
  • FC Nordsjaelland har scoret i seneste 11 af 13 kampe.
  • Broendby IF ikke vundet i de seneste 4 kampe i træk;
  • Broendby IF har indkasseret mål i seneste 7 af 9 kampe;
  • I 4 of 6 seneste Broendby IF kampe var antal mål OVER 2.5;
  • Broendby IF har scoret i seneste 5 af 7 kampe.

Bookmakerne tilbyder følgende gevinster på oddset for denne kamp: FC Nordsjælland giver 3.40 for en sejr, uafgjort betaler 3.60 retur, mens Brøndby IF giver 2.00 på oddset.