FC Nordsjælland byder velkommen til Brøndby

Top møder bund når Brøndby IF besøger FC Nordsjælland til en kamp i 3F Superliga på Right To Dream Park. FC Nordsjælland er placeret som nummer 8 i tabellen med 16 point efter 13 kampe. Brøndby IF indtager pladsen som nummer 2 i stillingen med 27 point.

Brøndby IF har været en positiv overraskelse for de fleste indtil videre i denne sæson i 3F Superliga. En sejr mod rivalerne fra FC Nordsjælland vil blot styrke deres position yderligere.

FC Nordsjælland i ekspresfart mod bunden.

Oven på en serie af skuffelser i 3F Superliga sætter FC Nordsjælland næsen op efter et bedre resultat den kommende torsdag. FC Nordsjælland har i deres foregående tre kampe tabt 2-1 i en kamp mod SønderjyskE, efterfulgt af et snævert 1-0 nederlag mod FC København, før de gik ned med 3-1 mod FC Midtjylland.

FC Nordsjælland gik ind til sæsonen med en medalje-drøm, men er efter en elendig stime meget langt fra dén plan.

En formkurve, der hjemme siger 2 sejre i de seneste 4 kampe siden oktober, virker umiddelbart som et acceptabelt udbytte. Men FC Nordsjælland har ikke råd til at slække på fokus, hvis der skal sikres en sejr den kommende torsdag.

Brøndby IF drømmer om mere.

Resultaterne har været rimelige uden at være prangende for Brøndby IF i de seneste runder af 3F Superliga. I deres tre foregående kampe har Brøndby IF vundet 2-1 mod SoenderjyskE, hvorefter de uventet tabte 2-1 mod Fremad Amager i pokalturneringen for senest at sikre snæver 2-1 sejr mod AC Horsens.

De blev omtalt som medalje-kandidater før sæsonen, og Brøndby IF gør deres bedste for at leve op til forventningerne.

Brøndby IF har leveret godkendte resultater på udebane, og niveauet må bestemt ikke slækkes, hvis tre point skal blive deres den kommende torsdag.

FC Nordsjælland vs Brøndby IF h2h

Det lykkedes Brøndby IF at vinde 3-2 sidste gang de to klubber stødte sammen i 3F Superliga tilbage i september 2020. Generelt har kampe imellem de to klubber haft en tendens til at byde på underholdning, da 6 af de seneste 10 sluttede med over 2.5 mål. Man kan konstatere, at Brøndby IF på det seneste har været i stand til at “læse” FC Nordsjælland godt med en 7-3-0 historik i 3F Superliga før denne kamp.

  • FC Nordsjaelland har tabt i seneste 3 kampe i træk;
  • FC Nordsjaelland har scoret imod i seneste 18 af 20 kampe;
  • FC Nordsjaelland har scoret i seneste 15 af 17 kampe;
  • Der er scoret imod FC Nordsjaelland i de seneste 14 af 16 kampe.
  • Broendby IF har vundet i seneste 5 af 6 kampe;
  • I de seneste 11 of 13 Broendby IF kampe var summen af mål OVER 2.5;
  • Broendby IF har scoret i seneste 14 af 16 kampe;
  • Broendby IF har scoret imod i seneste 14 af 16 kampe.

Statistics