FC Nordsjælland mod Brøndby IF i 3F Superliga runde 18 – optakt, odds og spilfiduser

FC Nordsjælland tager imod Brøndby IF på Right To Dream Park i runde 18 den kommende søndag i 3F Superliga.

FC Nordsjælland lægger beslag på placeringen som nummer 10 i 3F Superliga med 16 point for deres første 17 kampe. Differencen til Brøndby IF er 14 point, hvilket rangerer sidstnævnte som nummer 3 i tabellen for 17 kampe.

Brøndby IF er på udkig efter at åbne et større hul i stillingen i 3F Superliga til FC Nordsjælland, når de to rivaler skal op imod hinanden den kommende søndag. Det kan hjemmeholdet dog dårligt tillade sig, hvis de skal bevare kontakten til gæsterne.

Når det kommer til mål, er FC Nordsjælland ikke det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 9 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 0.9 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 25 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 2.5 pr. kamp med 0 clean sheets undervejs.

Hvad målscoring angår, er Brøndby IF ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 15 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 1.5 pr. kamp. De indkasserede 9 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 0.9 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 2 gange i denne serie.

Vores tip

Facts og finurligheder for FC Nordsjælland v Brøndby IF.

 • FC Nordsjælland har ikke vundet 14 af 16 af deres seneste kampe
 • I 7 af de seneste 9 hjemmekampe FC Nordsjælland har spillet, har begge hold scoret
 • FC Nordsjælland scorede i 12 af deres seneste 14 hjemmekampe
 • Der er scoret imod Brøndby IF i 19 af de seneste 21 udekampe
 • Brøndby IF vandt 4 af 5 af deres seneste udekampe
 • Brøndby IF har ikke tabt 4 af 5 af deres seneste udekampe
 • FC Nordsjælland har scoret imod i 29 af de senest 31 kampe mod Brøndby IF
 • FC Nordsjælland har har ikke vundet i 15 af 16 seneste kampe mod Brøndby IF
 • FC Nordsjælland har tabte i 8 af 10 seneste kampe mod Brøndby IF
 • I de seneste 4 FC Nordsjælland kampe mod Brøndby IF var summen af mål under 3.5
 • I 16 ud af 18 seneste FC Nordsjælland kampe mod Brøndby IF var antallet af mål over 1.5

Form FC Nordsjælland mod Brøndby IF

FC Nordsjælland er desperate efter point.

Det er ikke helt skidt for FC Nordsjælland, men heller ikke helt godt, når man ser tilbage på de seneste tre kampe. De spillede først 2-2 mod Viborg FF, hvorefter de havnede i en ny pointdeling. Denne gang sluttede det 1-1 mod Silkeborg IF, før de desværre tabte med 2-0 til OB.

Brøndby IF fastlåst i elendig stime.

Brøndby IF har været lidt blege i deres seneste tre kampe, hvor de startede med at få tæsk 0-2 af FC Midtjylland. Skuffelsen blev fulgt op af ny nedtur, da de tabte 2-0 til Sparta Prag, for så at svare igen med en 1-2 sejr over FC Midtjylland.

FC Nordsjælland v Brøndby IF Indbyrdes historik

FC Nordsjælland havde mest at juble over i deres seneste duel, som de endte med at vinde 1-0 tilbage i august 2021 i 3F Superliga. FC Nordsjælland møder Brøndby IF med en historik imellem klubberne, der siger 1-1-8 for deres seneste 10 kampe i 3F Superliga. I de foregående 10 kampe mellem FC Nordsjælland og Brøndby IF bød 5 af dem på mere end to mål. Begge klubber scorede desuden mål i 3 af de 10 kampe.

Stilling i 3F Superliga

Tabellen i 3F Superliga giver os et overblik over, hvordan FC Nordsjælland og Brøndby IF hver især ligger placeret i forhold til hinanden. Det siger også lidt om, hvad der eventuelt er på spil for begge parter, før de tørner sammen i runde 18. Der er næppe tvivl om, at vi har et fascinerende opgør om de tre point den kommende søndag på Right To Dream Park i vente.

Flere mål i vente

Hold øje med Simon Adingra når du søger en målmager, eftersom han virker ustoppelig. Han har været på pletten 2 gange i seks kampe for FC Nordsjælland, mens sæsontotalen læser 5 kasser lige nu.

Christian Cappis har stået det rette sted 2 gange i seks kampe for Brøndby IF, som håber, at han kan føje yderligere til sæsontotalen på 3 mål.