FC Nordsjælland mod Brøndby IF – Optakt, Spilfiduser, Odds

Brøndby IF står overfor FC Nordsjælland på søndag i et 3F Superliga møde på Right To Dream Park.

Brøndby IF nyder udsigten fra toppen af tabellen med 55 point for 26 ligakampe i denne sæson. Hjemmeholdet FC Nordsjælland ligger placeret som nummer 4 i 3F Superliga med 49 point oven på 26 afviklede kampe.

FC Nordsjælland er i funky form med hele fire sejre i træk og de sætter selvfølgelig næsen op efter at fuldende en håndfuld af sejre mod Brøndby IF på Right To Dream Park.

FC Nordsjælland oser af selvtillid på målfronten inden deres kamp den kommende søndag, hvortil de ankommer med yderst respektable tal for deres seneste ti kampe. FC Nordsjælland præsterede flotte 2.3 mål pr. kamp, eller sammenlagt 23 kasser. De indkasserede 13 mål, et gennemsnit på 1.3 pr. kamp med clean sheets i en af dem.

Brøndby IF rejser til deres kommende kamp med fine tal at fremvise fra deres foregående ti kampe. Nydelige 2.2 mål pr. kamp, 22 kasser i alt, ville de fleste være tilfredse med. De måtte pille bolden ud ad eget net otte gange, eller 0.8 gange pr. kamp, hvor de præsterede tre clean sheets.

FC Nordsjælland er noteret for 14 sejre, og har desuden spillet syv uafgjorte, ligesom det er blevet til fem nederlag i 3F Superliga i denne sæson. FC Nordsjælland noterede sig en sejr i deres seneste 4 kampe på stribe.

Brøndby IF kigger på 16 sejre, samt syv uafgjorte såvel som tre nederlag i 3F Superliga. Brøndby IF er på en seriøs stime i øjeblikket af hele 11 udekampe uden nederlag.

Vores tip

  • FC Nordsjælland har ikke tabt 23 af 25 af deres seneste hjemmekampe i 3F Superliga
  • FC Nordsjælland har ikke tabt 20 af 22 af deres seneste hjemmekampe
  • FC Nordsjælland scorede i deres seneste 10 hjemmekampe
  • 9 af FC Nordsjælland’s seneste 10 hjemmekampe havde over 2.5 mål
  • FC Nordsjælland var i vandt 8 af de seneste 10 hjemme kampe involveret i opgør, hvor der blev scoret over 2.5
  • Brøndby IF har ikke tabt deres seneste 17 kampe i 3F Superliga
  • Brøndby IF scorede i 37 af deres seneste 39 kampe
  • Brøndby IF scorede i 31 af deres seneste 32 kampe i 3F Superliga
  • Brøndby IF har ikke tabt 21 af 23 af deres seneste udekampe
  • Brøndby IF har ikke tabt deres seneste 11 udekampe i 3F Superliga

Form FC Nordsjælland mod Brøndby IF

FC Nordsjælland har seks point at fremvise for deres seneste tre kampe, der åbnede med nederlag på 1-0 til AGF. De svarede stærkt igen mod Silkeborg IF, som blev slået 0-1, før de sejrede 7-2 over AGF. FC Nordsjælland præsterede flotte fire hjemmesejre af de seneste seks på eget græs i 3F Superliga, mens to sluttede uafgjort og det blev til nul nederlag. De hamrede 16 i kassen selv, mens de lukkede syv mål ind.

Brøndby IF ser rigtigt solide ud for tiden efter at have gået ubesejret igennem deres seneste tre kampe. De spillede først 1-1 mod Silkeborg IF. Herefter var de oppe imod AGF i en kamp, der sluttede 2-2. Den seneste opgave kastede tre point af sig mod FC Midtjylland, som blev nedlagt med 2-1. Brøndby IF vandt af deres seneste seks mulige udekampe, mens de spillede tre draws og led nul defeats nederlag. De scorede 12 mål, mens de samtidig indkasseredesyv mål.

FC Nordsjælland opnåede 13 point fra deres foregående otte kampe mod hold fra top seks i tabellen. De vandt fire sejre med 14 mål scoret og 12 indkasseret. Brøndby IF har en overlegen historik for deres seneste otte kampe mod hold fra top seks. De opnåede 16 point, flere end nogen anden mod top seks hold i 3F Superliga. De vandt syv sejre, mens de scorede 11 og indkasserede ni mål.

FC Nordsjælland vs Brøndby IF – Seneste nyt

FC Nordsjælland skulle bare have én spiller siddende, når de møder Brøndby IF på Right To Dream Park.

Benjamin Nygren sidder over for FC Nordsjælland i deres kommende opgave på grund af en skade.

Brøndby IF har en næsten fuld trup til rådighed den kommende søndag, da blot to spillere ser ud til at være tvunget på sidelinjen.

Jordi Vanlerberghe og Christian Cappis bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Brøndby IF, når de drager til Right To Dream Park.

FC Nordsjælland mod Brøndby IF – indbyrdes historik

FC Nordsjælland har gjort rent bord de sidste 3 gange de har spillet hjemme i Right To Dream Park mod Brøndby IF. FC Nordsjælland tabte deres seneste indbyrdes møde i 3F Superliga med Brøndby IF, da Brøndby IF noterede en sejr på 2-1. Det var dog førstnævnte, som slap bedst fra det forrige opgør, hvor FC Nordsjælland sikrede alle tre point via en sejr på 3-1. FC Nordsjælland plejer at være ok med at møde Brøndby IF, som de har besejret fem gange i deres seneste ti kampe. En historik, de uden tvivl går efter at udbygge på Right To Dream Park.

Brøndby IF scorede i deres seneste 7 opgør mod FC Nordsjælland i 3F Superliga. Over 2.5 mål gav gevinst på oddset syv gange i de seneste ti kampe mellem FC Nordsjælland og Brøndby IF. Begge hold var på tavlen seks gange i deres seneste 10 møder.

FC Nordsjælland mod Brøndby IF Spiltips

Det er vanskeligt at komme udenom Yuito Suzuki, når man leder efter en mulig målscorer, da han viser god form. Han fandt vej til netmaskerne fem gange i de seneste seks kampe i 3F Superliga for Brøndby IF. Hans sæsontotal i 3F Superliga siger ti mål. Med fire mål i seks kampe for FC Nordsjælland i 3F Superliga, er Andreas Schjelderup også en spiller, der er værd at holde øje med.

FC Nordsjælland høstede tre point i otte af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort en gange og led en nederlag i denne serie. Brøndby IF sikrede sig fem sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort fire gange samt en nederlag. Målene flyder rimeligt frit for FC Nordsjælland på hjemmebane i øjeblikket, og i begge ender af banen. Begge hold fandt vej til netmaskerne i syv af deres seneste 10 kampe her, mens det gav gevinst i seks af Brøndby IFs seneste 10 udekampe.

Over 2.5 mål ga gevinst i syv kampe av de seneste ti kampe mellom disse to klubbene. FC Nordsjælland presterte 1.3 mål i gjennomsnitt, mens Brøndby IF presterte 1.8 mål i snitt. Begge lag skåret seks gange ganger i disse duellene. Der blev scoret over 2.5 mål i seks af FC Nordsjællands sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 2.1 mål i gennemsnit i denne stime. Over 2.5 blev der scoret i syv af de forrige ti kampe, som Brøndby IF spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 2.1 mål i disse kampe.