FC Nordsjælland mod F.C. København – Optakt, Spilfiduser, Odds

FC Nordsjælland har fordel af hjemmebane på Right To Dream Park, når F.C. København kommer forbi den kommende lørdag til et opgør i 3F Superliga.

F.C. København nyder udsigten fra toppen af tabellen med 18 point for syv ligakampe i denne sæson. Hjemmeholdet FC Nordsjælland ligger placeret som nummer 2 i 3F Superliga med 16 point oven på syv afviklede kampe.

FC Nordsjælland har spandevis af selvtillid, når det kommer til mål inden deres kommende kamp den kommende lørdag Deres seneste ti kampe kastede fornemme 2.3 mål af sig pr. kamp, eller sammenlagt 23 garn. De lukkede 12 mål ind i samme tidsrum, et snit på 1.2 pr. kamp med clean sheets i tre af dem.

F.C. København rejser til deres kommende kamp med fine tal at fremvise fra deres foregående ti kampe. Nydelige 2.3 mål pr. kamp, 23 kasser i alt, ville de fleste være tilfredse med. De måtte pille bolden ud ad eget net 12 gange, eller 1.2 gange pr. kamp, hvor de præsterede tre clean sheets.

FC Nordsjælland har vundet fem sejre, mens de har spillet en uafgjort og tabte desuden en kamp i denne sæson i 3F Superliga.

F.C. København kigger på seks sejre, samt nul uafgjorte såvel som en nederlag i 3F Superliga.

Vores tip

  • FC Nordsjælland har ikke tabt 19 af 21 af deres seneste hjemmekampe
  • FC Nordsjælland har i vandt de seneste 3 hjemme kampe i træk ikke indkasseret et mål
  • FC Nordsjælland har i vandt 4 af de seneste 5 kampe ikke indkasseret et mål
  • FC Nordsjælland har ikke tabt 13 af 15 af deres seneste kampe
  • FC Nordsjælland var i vandt de seneste 5 hjemme kampe i træk involveret i opgør med flere end 1.5 mål
  • F.C. København vandt deres seneste 10 udekampe
  • F.C. København har ikke tabt deres seneste 10 udekampe
  • F.C. København har ikke tabt 18 af 20 af deres seneste kampe
  • F.C. København scorede i 21 af deres seneste 22 kampe
  • F.C. København scorede i deres seneste 12 udekampe

Form FC Nordsjælland mod F.C. København

FC Nordsjælland er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. De sejrede med henholdsvis 3-0 og 0-1 over FC Midtjylland samt Partizan Belgrade. Serien blev dog bremset mod Lyngby Boldklub i sidste kamp, hvor det sluttede uafgjort 1-1. FC Nordsjælland har vist potent form på Right To Dream Park med ikke færre end fem hjemmesejre af de seneste seks mulige. De scorede også 16 mål, mens de tillod fem imod, spillede en uafgjort og tabte nul.

F.C. København har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Det startede med et nederlag på 1-3 mod Silkeborg IF, hvorefter de opnåede 1-1 mod Rakow Czestochowa. Deres seneste kamp indbragte tre point, da de sejrede 2-0 i opgøret mod Viborg FF. F.C. København har været fremragende i deres seneste seks udekampe i 3F Superliga, der indbragte fem sejre, nul draws og en defeat. De scorede 14 mål og indkasserede otte på deres vej.

FC Nordsjælland har været stærkt kørende mod de øvrige hold fra top seks. Af de seneste fire kampe mod disse, vandt de tre og indsamlede ni point. De scorede også ni mål, mens de indkasserede fire selv.

FC Nordsjælland vs F.C. København – Seneste nyt

F.C. København har en næsten fuld trup til rådighed på lørdag, da blot to spillere ser ud til at være tvunget på sidelinjen.

Det er navne som Nicolai Boilesen og Davit Khocholava, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Right To Dream Park.

FC Nordsjælland mod F.C. København – indbyrdes historik

Deres seneste opgør mod hinanden var et brag af en duel, der endte med et målrigt 3-2 resultat. Det er ikke cifre, man ser hver dag, men ingen af os skulle have noget imod en gentagelse af målfesten på lørdag. F.C. København synes at have et godt øje til FC Nordsjælland, som de har slået fem gange i deres seneste ti kampe.

FC Nordsjælland scorede mindst én gang i de seneste 4 indbyrdes opgør mod F.C. København i 3F Superliga. Begge hold scorede i otte af de seneste ti kampe mellem FC Nordsjælland og F.C. København.

FC Nordsjælland mod F.C. København Spiltips

Marcus Ingvartsen har fire mål i seks 3F Superliga kampe for FC Nordsjælland, der satser på, at han tager skarpheden med til kampen mod F.C. København. Gæsterne sætter deres lid til formen hos Roony Bardghji, der har banket fire mål ind i 3F Superliga.

FC Nordsjælland høstede tre point i syv af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort to gange og led en nederlag i denne serie. F.C. København sikrede sig ni sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort en gange samt nul nederlag. I deres seneste 10 hjemmekampe på Right To Dream Park, præsterede FC Nordsjælland at score kampens første kasse seks gange. Gæsterne præsterede noget lignende i ni af deres seneste 10 udekampe.

Over 2.5 mål ga gevinst i syv kampe av de seneste ti kampe mellom disse to klubbene. FC Nordsjælland presterte 1.5 mål i gjennomsnitt, mens F.C. København presterte to mål i snitt. Begge lag skåret otte gange ganger i disse duellene. Der blev scoret over 2.5 mål i fem af FC Nordsjællands sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 2.3 mål i gennemsnit i denne stime. Over 2.5 blev der scoret i fem af de forrige ti kampe, som F.C. København spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 2.2 mål i disse kampe.