FC Nordsjælland mod F.C. København – Optakt, Spilfiduser, Odds

F.C. København er på besøg hos FC Nordsjælland den kommende søndag til et opgør på Right To Dream Park som en del af nedrykningsspillet i 3F Superliga. Det er nedrykning og en plads i Europa, der er på spil i denne afgørende del af sæsonen.

På en tredjeplads i tabellen har F.C. København opnået 45 point på de første 23 afviklede runder. FC Nordsjælland samlede 40 point til kontoen, hvilket kaster en placering som nummer 4 i 3F Superliga stillingen af sig.

FC Nordsjælland kommer til deres næste 3F Superliga kampe med et beskedent gennemsnit på 1.4 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 14 gange og indkasserede selv 12 mål. Det er 1.2 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur to gange.

F.C. København har stået for 1.8 mål i de seneste ti kampe, og de taler tager de så med til deres udekamp den kommende søndag. De scorede 18 mål selv, men tillod også ti mål imod. Det kaster et gennemsnit på en af sig pr. kamp, der også bød på rent bur fem gange.

FC Nordsjælland er noteret for 11 sejre, og har desuden spillet syv uafgjorte, ligesom det er blevet til fem nederlag i 3F Superliga i denne sæson. FC Nordsjælland har ikke holdt rent bur i deres seneste 7 kampe på stribe.

F.C. København har indtil videre præsteret 14 sejre og tre uafgjorte samt seks nederlag i 3F Superliga.

Vores tip

  • FC Nordsjælland har ikke tabt 24 af 26 af deres seneste hjemmekampe
  • FC Nordsjælland har ikke tabt 22 af 24 af deres seneste hjemmekampe i 3F Superliga
  • FC Nordsjælland var i vandt 7 af deres seneste 8 hjemme kampe involveret i kampe med flere end 2.5 mål
  • FC Nordsjælland var i vandt 7 af de seneste 8 hjemme kampe involveret i opgør, hvor der blev scoret over 2.5
  • FC Nordsjælland var i vandt 7 af deres seneste 8 hjemme kampe involveret i kampe med flere end 1.5 mål
  • F.C. København har i vandt 4 af de seneste 5 kampe i 3F Superliga ikke indkasseret et mål
  • F.C. København scorede i 13 af deres seneste 14 udekampe i 3F Superliga
  • F.C. København har ikke tabt 11 af 13 af deres seneste udekampe i 3F Superliga
  • F.C. København scorede i 13 af deres seneste 15 kampe
  • 7 af F.C. København’s seneste 8 kampe i 3F Superliga havde under 3.5 mål

Form FC Nordsjælland mod F.C. København

FC Nordsjælland har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Et møde med Randers FC sluttede 1-1, hvorpå et 2-3 nederlag mod AGF fulgte. Deres nyligste kamp gav dog sejr, da FC Midtjylland blev nedlagt med 2-3. FC Nordsjælland præsterede tre hjemmesejre af de seneste seks mulige i ligaen. Af de resterede tre kampe sluttede to uden vinder, mens de tabte en, hvori de scorede otte og indkasserede fem mål.

I deres seneste tre kampe formåede F.C. København først at banke Lyngby Boldklub med 4-0. Herefter nedlagde de også OB med 0-2, inden stimen stoppede mod Brøndby IF, der vandt en 1-2 sejr. F.C. København vandt tre af deres seneste seks mulige udekampe, mens de spillede en uafgjort og led to nederlag. De scorede 11 mål, mens de samtidig indkasserede syv mål.

FC Nordsjælland opnåede ti point fra deres foregående syv kampe mod hold fra top seks i tabellen. De vandt tre sejre med 12 mål scoret og 11 indkasseret. F.C. København opnåede fire mål og indkasserede otte i deres seneste syv kampe mod hold i den øverste halvdel af 3F Superliga liga tabellen. Dette resulterede i en sejre og fire point.

FC Nordsjælland vs F.C. København – Seneste nyt

I skrivende stund skulle der kun være to spillere, som ikke er til rådighed for FC Nordsjælland, når de skal i aktion mod F.C. København. Conrad Harder får en fridag fra FC Nordsjælland-truppen, da han sidder ude med karantæne.

Benjamin Nygren sidder over for FC Nordsjælland i deres kommende opgave på grund af en skade.

F.C. København må muligvis finde sig i at undvære mere end en håndfuld spillere med problemer forud for deres næste opgave i 3F Superliga, da hele en har skavanker af varierende art. Elias Achouri, Elias Achouri og Kevin Diks er ikke tilgængelige for F.C. København på søndag, da de er røget i karantæneboksen på grund af for mange kort.

Det er navne som Emil Højlund, Nicolai Boilesen, Theo Sander og Davit Khocholava, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Right To Dream Park.

FC Nordsjælland mod F.C. København – indbyrdes historik

FC Nordsjælland sikrede sig alle tre point i 3 af deres seneste 4 hjemmekampe mod F.C. København. F.C. København vandt 2-0 sidste gang de to rivaler spillede mod hinanden og har helt sikkert planer om at hente tre point igen den kommende søndag. F.C. København vandt fem af deres foregående ti kampe, mens FC Nordsjælland vandt tre sejre i ti opgør. F.C. København kan spilles til odds 2.30 hos spilselskaberne.

I 5 af de seneste 6 indbyrdes 3F Superliga opgør mellem FC Nordsjælland og F.C. København blev der scoret mindst tre mål. Begge hold scorede i otte af de seneste ti kampe mellem FC Nordsjælland og F.C. København.

FC Nordsjælland mod F.C. København Spiltips

Marcus Ingvartsen har været den bedste målskytte i 3F Superliga for hjemmeholdet med to mål på det seneste. FC Nordsjælland satser på ham til at skinne igennem igen i deres kommende kamp. F.C. København kigger til gengæld mod Viktor Claesson i håb om, at han kan udvide totalen på to mål i hans seneste kampe i 3F Superliga.

FC Nordsjælland høstede tre point i syv af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort to gange og led en nederlag i denne serie. F.C. København sikrede sig fire sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort to gange samt fire nederlag. Målene flyder rimeligt frit for FC Nordsjælland på hjemmebane i øjeblikket, og i begge ender af banen. Begge hold fandt vej til netmaskerne i seks af deres seneste 10 kampe her, mens det gav gevinst i fem af F.C. Københavns seneste 10 udekampe.

Der var over 3.5 mål i syv kampe af de foregående ti kampe kampe mellem disse to. FC Nordsjælland opererer med et snit på 1.5 mål i disse dueller, mens F.C. København ligger på to mål i gennemsnit. Begge hold var på tavlen otte gange undervejs. Der blev scoret over 2.5 mål i otte af FC Nordsjællands sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 2.5 mål i gennemsnit i denne stime. Der var gevinst på over 2.5 mål i syv af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de to mål i disse kampe.