FC Nordsjælland mod F.C. København – Optakt, Spilfiduser, Odds

FC Nordsjælland tager den kommende søndag imod F.C. København i 3F Superliga på Right To Dream Park.

FC Nordsjælland er nummer 3 med 13 point og en målscore på 8-4, mens F.C. København ligger nummer 5 med 9 point og en målscore på 13-10.

FC Nordsjælland kommer til deres næste 3F Superliga kampe med et beskedent gennemsnit på 1.4 mål i deres seneste 10 kampe. De scorede 14 gange og indkasserede selv 9 mål. Det er 0.9 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur 3 gange.

F.C. København ankommer til denne udekamp med en god historik på målfronten for de seneste 10 kampe. Det er blevet til 2.1 mål pr. kamp, svarende til 21 mål i alt. I egen ende lukkede de 12 mål ind, eller 1.2 mål pr. kamp, hvor de holdt målet rent 3 gange.

Vores tip

Facts og finurligheder for FC Nordsjælland v F.C. København.

  • FC Nordsjælland har ikke tabt 12 af 14 af deres seneste hjemmekampe
  • FC Nordsjælland scorede i 9 af deres seneste 10 hjemmekampe
  • FC Nordsjælland vandt 6 af 8 af deres seneste hjemmekampe
  • FC Nordsjælland har ikke tabt 5 af 6 af deres seneste kampe
  • F.C. København har ikke tabt 17 af 19 af deres seneste udekampe
  • F.C. København scorede i 20 af deres seneste 22 udekampe
  • I 6 af de seneste 7 kampe F.C. København har spillet, har begge hold scoret
  • F.C. København scorede i 13 af deres seneste 15 kampe
  • F.C. København vandt 5 af 6 af deres seneste udekampe

Form FC Nordsjælland mod F.C. København

Bedømt ud fra deres seneste tre kampe, kan vi forvente lidt af hvert for FC Nordsjælland i øjeblikket. Mod Viborg FF satte de sig igennem i en 1-0 sejr, før de spillede 0-0 mod AaB. I sidste runde gik de dog ned med 0-2 mod Silkeborg IF.FC Nordsjælland sluttede komfortabelt placeret i midten af tabellen i sidste sæson og tiltænkes mere eller mindre samme placering i den kommende sæson.FC Nordsjælland vandt ingen af deres seneste seks ligakampe på Right To Dream Park, men spillede uafgjort 1 gange og led 1 nederlag. De lukkede 5 ind og scorede selv 8.

F.C. København er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. De sejrede med henholdsvis 2-1 og 0-3 over Trabzonspor samt Lyngby Boldklub. Serien blev dog bremset mod Trabzonspor i sidste kamp, hvor det sluttede uafgjort 0-0.F.C. København vandt tre af deres seneste seks mulige udekampe, mens de spillede 2 uafgjort og led 1 nederlag. De scorede 11 mål, mens de samtidig indkasserede 6 mål.

FC Nordsjælland vs F.C. København – Seneste nyt

I værste fald må F.C. København finde sig i at have 6 spillere ude til deres kommende duel i 3F Superliga.Kevin Diks og Zeca er ikke tilgængelige for F.C. København på søndag, da de er røget i karantæneboksen på grund af for mange kort.

Nicolai Boilesen, Orri Oskarsson, Kamil Grabara og Roony Bardghji bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med F.C. København, når de drager til Right To Dream Park.

FC Nordsjælland mod F.C. København – indbyrdes historik

FC Nordsjælland har ikke vundet en eneste af de seneste 10 opgør mod rivalerne F.C. København.Med sejre på 1-0 og 5-1 i deres seneste to opgør mod FC Nordsjælland ser F.C. København uden tvivl frem mod deres kommende udekamp med optimisme.F.C. København går ind til kampen mod FC Nordsjælland med en 7-3-0 fordel og der er odds 1.92 på, at F.C. København vinder endnu en sejr.

F.C. København scorede i deres seneste 14 opgør mod FC Nordsjælland i 3F Superliga.

Med 3 mål i de seneste seks kampe har Andreas Schjelderup været en hyppig gæst på måltavlen på det seneste. Det ligner en god idé at holde øje med ham som målscorer på oddset, når de får besøg af F.C. København. Hos gæsterne går Viktor Claesson efter at føje yderligere til hans samling af 5 mål i hans seneste kampe.

FC Nordsjælland var i stand til at vinde 6 af deres seneste 10 kampe foran eget publikum, mens de spillede uafgjort 3 gange. De led også 1 nederlag i denne serie. F.C. København sejrede i 5 af deres foregående 10 udekampe, spillede uafgjort 3 gange og led 2 nederlag.Kun 3 af de seneste 10 hjemmekampe i 3F Superliga for FC Nordsjælland havde over 2.5 mål. I 4 af de seneste 10 udekampe for F.C. København, var der over 2.5 mål.

Over 2.5 goals gav gevinst i 6 kampe af de seneste 10 kampe mellem disse to klubber. FC Nordsjælland præsterede 1 mål i gennemsnit, mens F.C. København præsterede 2.1 mål i snit. Begge hold scorede 7 gange gange i disse dueller.Der blev scoret over 2.5 mål i 4 af FC Nordsjællands sidste 10 kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.2 mål i gennemsnit i denne stime.Der blev scoret over 2.5 mål i 8 af de 10 seneste kampe, som F.C. København spillede på tværs af alle turneringer, og de præsterede et gennemsnit på 2.1mål pr. kamp i denne serie.