Nordsjælland skal svare igen mod FC Københavns sølvjægere

FC Nordsjælland har fordel af hjemmebane på Right To Dream Park, når F.C. København kommer forbi på mandag til et opgør i 3F Superliga. Med en placering som nummer 5 i tabellen har FC Nordsjælland samlet 39 point efter 28 kampe. På 48 point befinder F.C. København sig rangeret som nummer 3 for lige så mange kampe.

FC Nordsjælland fortsætter pointhøsten.

Selvom sidste rundes kamp betød nederlag for FC Nordsjælland har formen generelt været yderst tilfredsstillende i 3F Superliga. Resultaterne for de foregående tre kampe siger, at FC Nordsjælland sluttede med en 2-2 uafgjort mod FC Copenhagen, hvorefter de noterede et 3-0 nederlag mod Brondby IF for senest at agere den ene part i et 3-0 nederlag mod FC Midtjylland.

FC Nordsjælland har leveret godkendte resultater på eget græs, og niveauet må bestemt ikke slækkes, hvis tre point skal blive deres den kommende mandag.

F.C. København håber på yderligere point til samlingen.

Der er vanskeligt at pege fingre ad F.C. København, da den seneste tids resultater i det store billede har levet op til forventningerne. Resultaterne for de foregående tre kampe siger, at F.C. København sluttede med en 2-2 uafgjort mod FC Nordsjaelland, hvorefter de noterede et 4-1 nederlag mod FC Midtjylland for senest at agere den ene part i en 3-2 sejr mod AGF.

Formen på udebane lader meget tilbage at ønske for F.C. København i de senere uger. Skal tre point sikres i det, der ligner en hård match den kommende mandag, skal de finde noget ekstra frem.

FC Nordsjælland vs F.C. København h2h

Head-2-Head

Gode chancer for mål

Sidste gang FC Nordsjælland spillede imod F.C. København var uafgjort på oddset et velbetalt væddemål. Rivalerne delte i porten, da kampen på Parken sluttede 2-2. Generelt har opgør imellem de to klubber haft en tendens til at byde på underholdning, da 7 af de seneste 10 kampe sluttede med over 2.5 mål. I de seneste 10 kampe mellem klubberne i 3F Superliga har F.C. København generelt været dominerende mod FC Nordsjælland, som de har besejret i 60% af kampene.

  • I 9 of 11 seneste FC Nordsjaelland kampe var antal mål OVER 2.5;
  • FC Nordsjaelland har scoret i seneste 11 af 13 kampe;
  • FC Nordsjaelland har indkasseret mål i seneste 7 af 9 kampe;
  • I 5 seneste FC Nordsjaelland kampe i træk var antal mål OVER 2.5.
  • I 13 of 15 seneste F.C. København kampe var antal mål OVER 2.5;
  • I 7 seneste F.C. København kampe i træk var antal mål OVER 2.5;
  • F.C. København har scoret i de seneste 10 udebane kampe i træk;
  • I 4 of 6 seneste F.C. København kampe var antal mål OVER 3.5.

Bookmakerne tilbyder følgende gevinster på oddset for denne kamp: FC Nordsjælland giver 4.00 for en sejr, uafgjort betaler 4.00 retur, mens F.C. København giver 1.73 på oddset.