Løverne går til angreb i Farum

For fjerde gang i 2020 træder FC København an mod FC Nordsjælland og for anden gang afvikles kampen i Right to Dream Park, hvor FC Nordsjælland uden tvivl er bedst. I denne omgang kaster de flotte 3.20 af sig på oddset, mens FC København kan købes til 2.06 på oddset i kampen, der har kick off kl. 16.00 søndag eftermiddag.

FC København vandt de seneste to opgør mod FC Nordsjælland, og kommer nu også anstigende i Farum med to sejre i træk. Først den stærke udesejr over SønderjyskE, fulgt op af sejren på 2-0 over Horsens, der kostede Jonas Dal jobbet som cheftræner i hos “den gule fare”. FC Nordsjælland har kun to sejre i deres seneste fem kampe, og gik senest ned i Haderslev mod SønderjyskE.

For hjemmeholdets vedkommende kan man dog dårligt snakke om god og dårlig form. Det hele afhænger nemlig tilsyneladende af, om man spiller hjemme eller ude. De har ikke tabt i eget hus i syv kampe, og de to seneste sejre var over FC Midtjylland og AGF, guld- og bronzevinderne fra sidste sæson. Og her kommer sølvvinderne på besøg.

FC København holdt rent bur i søndags, hvilket var første gang i seks kampe og generelt har deres kampe været rimeligt målrige i denne sæson. En målrig kamp er FC Nordsjælland altid med på, og de bankede FCM og AGF med hhv. 4-1 og 3-1. De går uden problemer også gerne til angreb på “løverne”, og vi regner med en målrig duel Farum.

Flere interessante tips