Målrigt møde i vente når guld-jagtende FCM gæster FCN

FC Nordsjælland har fordel af hjemmebane på Right To Dream Park, når FC Midtjylland kommer forbi på mandag til et opgør i 3F Superliga. FC Nordsjælland indtager pladsen som nummer 5 i 3F Superliga med 36 point efter 26 kampe. FC Midtjylland er 17 point foran som nummer 1 for 26 kampe.

I deres nuværende form vil FC Midtjylland sætte næsen op efter at holde momentum vedlige, når de går ind til kampen mod FC Nordsjælland.

FC Nordsjælland inde i god stime.

Selvom sidste rundes kamp betød nederlag for FC Nordsjælland har formen generelt været yderst tilfredsstillende i 3F Superliga. I FC Nordsjællands 3 sidste kampe har de været igennem en en målrig 4-3 sejr mod Randers FC,
hvorefter fulgte en 2-2 uafgjort mod FC Copenhagen, mens de senest tabte 3-0 til Brondby IF.

FC Nordsjælland har hjemme noteret sig 8 point ud af 18 mulige siden februar og må forventes at komme på hårdt arbejde igen den kommende mandag.

FC Midtjylland bøjer sig ikke.

FC Midtjylland vil være opsatte på at udvide den fine stime af resultater, som de på det seneste har fået sammensat. I FC Midtjyllands 3 sidste kampe har de været igennem et 3-1 nederlag mod SoenderjyskE,
hvorefter fulgte i en 0-0 uafgjort mod Randers FC, mens de senest smadrede FC Copenhagen 4-1.

FC Midtjylland har ude bare formået at tage 8 point ud af 18 mulige siden februar på Right To Dream Park. Der skal i dén grad strammes op, hvis tre point skal sikres i en vanskelig kamp på udebane.

FC Nordsjælland vs FC Midtjylland h2h

Head-2-Head

FC Midtjylland skal udvide overlegen historik

FC Nordsjælland trak det korteste strå, da FC Midtjylland vandt en 3-1 sejr i deres seneste møde i 3F Superliga. Resultatet var revanche for den 4-1 sejr FC Nordsjælland noterede sig i den forrige kamp. Generelt har opgør imellem de to klubber haft en tendens til at byde på underholdning, da 7 af de seneste 10 kampe sluttede med over 2.5 mål. Man kan konstatere, at FC Midtjylland på det seneste har været i stand til at “læse” FC Nordsjælland godt med en 7-2-1 historik i 3F Superliga før denne kamp.

  • FC Nordsjaelland har scoret i seneste 10 af 12 kampe;
  • I 7 of 9 seneste FC Nordsjaelland kampe var antal mål OVER 2.5;
  • FC Nordsjaelland har indkasseret mål i seneste 5 af 7 kampe;
  • I 2 of 4 seneste FC Nordsjaelland kampe var antal mål OVER 3.5.
  • FC Midtjylland er ubesejret i de seneste 6 kampe i træk;
  • FC Midtjylland er ubesejret i de seneste 3 udebane kampe i træk;
  • FC Midtjylland har vundet i seneste 4 af 5 kampe;
  • I 3 of 5 seneste FC Midtjylland kampe var antal mål OVER 3.5.

Bookmakerne tilbyder følgende gevinster på oddset for denne kamp: FC Nordsjælland giver 5.00 for en sejr, uafgjort betaler 4.20 retur, mens FC Midtjylland giver 1.50 på oddset.